jacekoz52 Posted January 8, 2020 Report Posted January 8, 2020 Witam Mam okazję kupić za nieduże pieniądze laptop LENOVO G50-45 . Jest on bardzo powolny , posiada 8gb ram , system win10 home. Procesor AMD A6-6310 1.8 GHz (2.4 GHz Turbo) z grafiką Radeon R4 . Jaki system radzicie aby go ożywić , oczywiście o ile to możliwe. Nawet przeglądarka strasznie się męczy. Quote
marcinek1992 Posted January 15, 2020 Report Posted January 15, 2020 jacekoz52 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Miałem tego lenovo na serwisie powiem wam że niby stary rupieć ale jak zainstalujesz linuxa to śmiga naprawde nieźle. Quote
jacekoz52 Posted January 15, 2020 Author Report Posted January 15, 2020 Syn po moich argumentach , zostawił mi go do "zabawy" . Przez recovery , wrócił do win 8.1 i jest całkiem rześki. Może jednak spróbować mu zapodać jakiegoś moda - co o tym sądzicie ? Na linuksie nie działałem - chyba już jestem za stary na zmianę przyzwyczajeń. Zapomniałem dodać , że ma zwiększoną pamięć do 8GB . Quote
Recommended Posts