BGT Posted February 11, 2020 Author Report Share Posted February 11, 2020 Aktualizacja 1wszy Post! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 18, 2020 Author Report Share Posted February 18, 2020 Aktualizacja wpadnie sobota/niedziela pal gume likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pal gume Posted February 22, 2020 Report Share Posted February 22, 2020 Kiedy będzie link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damssj2 Posted February 22, 2020 Report Share Posted February 22, 2020 Czy dziś można liczyć na link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Share Posted February 22, 2020 12 minut temu, damssj2 napisał: Czy dziś można liczyć na link? Jasne ze dziś bedzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted February 22, 2020 Author Report Share Posted February 22, 2020 Link dodany w pierwszym poscie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinooo Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Problem z menu start - podczas przewijania resetuje się cały explorer... :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 4, 2020 Author Report Share Posted March 4, 2020 48 minut temu, martinooo napisał: Problem z menu start - podczas przewijania resetuje się cały explorer... :/ Niestety błedy wersji 2004 czekamy na poprawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fafix Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 3 godziny temu, martinooo napisał: Problem z menu start - podczas przewijania resetuje się cały explorer... :/ dokładnie mam to samo myślałem, że to moja wina i chyba z 3x instalowałem system... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 5, 2020 Author Report Share Posted March 5, 2020 7 godzin temu, fafix napisał: dokładnie mam to samo myślałem, że to moja wina i chyba z 3x instalowałem system... Bład zgloszony do MS mamy otrzymac plik cab do 4 dni wiec czekamy jesli nie zgłoszą wrzuce poprzednia wersje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 6, 2020 Author Report Share Posted March 6, 2020 Aktualizacja- 1wszy post Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345asd Posted March 9, 2020 Report Share Posted March 9, 2020 Zainstalowałem ale mam jakieś random ścinki pierwszy raz cos takiego doświadczam. Zainstalowałem go zamiast fast speed gaming który jest kozakiem czekam na update i wracam na niego . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 10, 2020 Author Report Share Posted March 10, 2020 9 godzin temu, 12345asd napisał: Zainstalowałem ale mam jakieś random ścinki pierwszy raz cos takiego doświadczam. Zainstalowałem go zamiast fast speed gaming który jest kozakiem czekam na update i wracam na niego . przeinstaluj sterowniki do grafiki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 21, 2020 Author Report Share Posted March 21, 2020 Aktualizacja Obrazu do Najnowszej wersji oraz ważne poprawki Link w pierwszym poscie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
procsa Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 No to się tutaj zapytam, czy w tym systemie działa SMB ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xebek Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 Wczoraj zainstalowałem Windowsa i mam kilka pytań,dlaczego przy instalacji nie ma wyboru nazwania własnego konta(nazwy użytkownika ) oraz opcji wpisania hasła do logowania,tak samo jak brakuje bardzo przydatnej opcji Wyszukiwanie(start i pasek wyszukiwania) ma to jakiś wpływ na wydajność ?że zostało to zablokowane?,co do samego Windowsa to powiem ze jest bardzo fajny,jestem ciekawy jak będzie ze stabilnością za np miesiąc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 23, 2020 Author Report Share Posted March 23, 2020 Godzinę temu, xebek napisał: Wczoraj zainstalowałem Windowsa i mam kilka pytań,dlaczego przy instalacji nie ma wyboru nazwania własnego konta(nazwy użytkownika ) oraz opcji wpisania hasła do logowania,tak samo jak brakuje bardzo przydatnej opcji Wyszukiwanie(start i pasek wyszukiwania) ma to jakiś wpływ na wydajność ?że zostało to zablokowane?,co do samego Windowsa to powiem ze jest bardzo fajny,jestem ciekawy jak będzie ze stabilnością za np miesiąc. Odnośnie Konta użytkownika to został on zautomatyzowany( czyli odpala sie odrazu Administrator) Co do wyszukiwarki to odsyłam do opisu. Mod pod gry z Cortaną i Wyszukiwarką nie widziałem tu takowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xebek Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 56 minut temu, BGT napisał: Odnośnie Konta użytkownika to został on zautomatyzowany( czyli odpala sie odrazu Administrator) Co do wyszukiwarki to odsyłam do opisu. Mod pod gry z Cortaną i Wyszukiwarką nie widziałem tu takowego. Ale nazwa użytkownika jest jako Gamer z automatu a chciał bym wpisać własną nazwę(z tym już sobie poradziłem) tak samo z możliwością wpisania hasła logowania,szkoda ze została zablokowana\usunięte możliwość Wyszukiwania(LUPA na pasku) bo opcja uruchom została . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 23, 2020 Author Report Share Posted March 23, 2020 23 minuty temu, xebek napisał: Ale nazwa użytkownika jest jako Gamer z automatu a chciał bym wpisać własną nazwę(z tym już sobie poradziłem) tak samo z możliwością wpisania hasła logowania,szkoda ze została zablokowana\usunięte możliwość Wyszukiwania(LUPA na pasku) bo opcja uruchom została . Już ci kolego wyjasniam dlaczego nie ma owej LUPY inaczej Cortany wraz z wyszukiwarką czyli popularna Usługa Windows Search i inne. Jest to mod do gier wiec owa funkcja całkowicie usunięta wraz z telemetrią. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxc1992 Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 @BGT Na wstępie dziękuję za Twoją pracę! Właśnie ludzie tacy jak Ty dają nam możliwość w cywilizowany sposób (czyt. bez kradzieży naszych danych i zasobów) użytkować systemy z rodziny Windows :). Od wczoraj testuje nową kompilację i nie zauważyłem na ten moment żadnych błędów - Na razie wszystko działa i się bezproblemowo instaluje. Także tylko udoskonalać i aktualizować do nowszej wersji systemu! BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xebek Posted March 23, 2020 Report Share Posted March 23, 2020 Potwierdzam,bardzo Fajna Modyfikacja Windowsa i dziękuje za twoją pracę @BGT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glinczer Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Witam witam, pierwsze godziny użytkowania na najwyższych możliwych zegarach, z mega obciążeniem. Wszystko działa płynnie i nie ma problemów, jednakże znalazłem drobnego buga który pojawia się po restarcie pc. Otóż posiadam zamontowane 4 dyski, 2x SSD, 1x SSHD i 1x HDD. Tak się składa, że z niewiadomych mi przyczyn po restarcie z dysków HDD i SSHD znikają mi oznaczenia liter i ścieżek, niby nic groźnego jednak strasznie irytujące ponieważ wywala mi przez to w steam ustawienie odnośnie bibliotek. Czasami wywala też soft od Sapphire, konkretnie Sapphire Trixx 6.8.0. Poza tym perfecto, kawał świetnej roboty, polecam instalować! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dziasti59 Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Witam co to oznacza CPU Trottling Wyłączony ? Procesor mi się spali czy jak ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomHard Posted March 25, 2020 Report Share Posted March 25, 2020 Kiedy pojawi się wersja "super lite ultra fast extreme core speed game" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted March 27, 2020 Author Report Share Posted March 27, 2020 W dniu 25.03.2020 o 10:50, Glinczer napisał: Witam witam, pierwsze godziny użytkowania na najwyższych możliwych zegarach, z mega obciążeniem. Wszystko działa płynnie i nie ma problemów, jednakże znalazłem drobnego buga który pojawia się po restarcie pc. Otóż posiadam zamontowane 4 dyski, 2x SSD, 1x SSHD i 1x HDD. Tak się składa, że z niewiadomych mi przyczyn po restarcie z dysków HDD i SSHD znikają mi oznaczenia liter i ścieżek, niby nic groźnego jednak strasznie irytujące ponieważ wywala mi przez to w steam ustawienie odnośnie bibliotek. Czasami wywala też soft od Sapphire, konkretnie Sapphire Trixx 6.8.0. Poza tym perfecto, kawał świetnej roboty, polecam instalować! Przyjrzę sie problemowi W dniu 25.03.2020 o 18:09, dziasti59 napisał: Witam co to oznacza CPU Trottling Wyłączony ? Procesor mi się spali czy jak ? Wyłączone dławienie sie procesora oraz zrzucanie taktowań. W dniu 25.03.2020 o 21:45, TomHard napisał: Kiedy pojawi się wersja "super lite ultra fast extreme core speed game" ? Może kiedyś jak M$ pozwoli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VsenSs3 Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 jak zainstalować to przez pendrive ? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
procsa Posted March 31, 2020 Report Share Posted March 31, 2020 W dniu 23.03.2020 o 01:12, procsa napisał: No to się tutaj zapytam, czy w tym systemie działa SMB ? No niby usługa SMB jest, ale nie działa prawidłowo, męczę się drugi dzień i nic. Po zaznaczeniu "usługa plików NSF" znalazło mój NAS, ale to nadal nie jest SMB, na zdjęciach widoczne ustawienia, otoczenie sieciowe tej wersji wina, oraz ostatnie foto inna wersja windowsa. Co ciekawe ULTRAGAME jest widoczny w sieci, ale sam nie widzi innych komputerów. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lew77 Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Bardzo fajny mod ale tak czytam komentarze i nie tylko ja mam problem z NVIDIA.Starszy sterownik dziala elegancko,ale przy probie instalacji nowych sterow pojawia sie blad,Niby wszystko fajnie sie instaluje ale po instalacji brak panelu sterowania nvidia.Ster jest niby zainstalowany,jest w dodaj usun programy ale nie mozna nim sterowac z powodu braku panelu,Pytal ktos tu o to bo ma ten sam problem co ja ale nie znalazlem odpowiedzi.Systemik ogolnie bardzo fajny Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted April 10, 2020 Author Report Share Posted April 10, 2020 10 godzin temu, lew77 napisał: Bardzo fajny mod ale tak czytam komentarze i nie tylko ja mam problem z NVIDIA.Starszy sterownik dziala elegancko,ale przy probie instalacji nowych sterow pojawia sie blad,Niby wszystko fajnie sie instaluje ale po instalacji brak panelu sterowania nvidia.Ster jest niby zainstalowany,jest w dodaj usun programy ale nie mozna nim sterowac z powodu braku panelu,Pytal ktos tu o to bo ma ten sam problem co ja ale nie znalazlem odpowiedzi.Systemik ogolnie bardzo fajny Instaluj sterowni GRD a nie DCH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G77 Posted April 10, 2020 Report Share Posted April 10, 2020 W dniu 30.03.2020 o 18:22, VsenSs3 napisał: jak zainstalować to przez pendrive ? tak ciezko wpisac w google ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts