BGT Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 Windows 10 21H2 Ultra Game x64 v2.0 Wersja Home i Pro 21H2 System stabilny stworzony typowo pod gry.Powycinane i po dezaktywowane mnóstwo rzeczy zamulających 10. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możliwość instalacji systemu jako MBR+CSM lub GPT+UEFI. Preferuje przygotowanie ISO programem Rufus 3.11. Podczas instalacji odpiąć kabel Lan. Aktywacja legalnym kluczem lub dowolną witaminką. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] mati5012, matszcz, Vlado1 and 15 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 Coś nie mogę pobrać obrazu.... ok poszło Ściągam instaluje i testuje pozdro Dam znać później co i jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 20, 2019 Author Report Share Posted December 20, 2019 6 minut temu, szymibtw napisał: Coś nie mogę pobrać obrazu.... ok poszło Ściągam instaluje i testuje pozdro Dam znać później co i jak odrazu mówie mogą byc błedy to jest wydanie przejsciowe. musimy porobic duzo testów. zeby nie bylo bubli. romanowsr likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 Wszystko poszlo elegancko ale nie zapomnijcie jak ja wypiąć kabla od Internetu mam kolejny problem nie działa mi program PredatorSense A jest niezbedny do mojego laptopa.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamiloxf Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 2 godziny temu, szymibtw napisał: Wszystko poszlo elegancko ale nie zapomnijcie jak ja wypiąć kabla od Internetu mam kolejny problem nie działa mi program PredatorSense A jest niezbedny do mojego laptopa.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Z tego co widzę to PredatorSense jest aplikacją UWP a z programami UWP na modach bywa bardzo różnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 20, 2019 Author Report Share Posted December 20, 2019 5 godzin temu, szymibtw napisał: Wszystko poszlo elegancko ale nie zapomnijcie jak ja wypiąć kabla od Internetu mam kolejny problem nie działa mi program PredatorSense A jest niezbedny do mojego laptopa.... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] moge prosic ten program na pw ? od cb prezesvito90 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geralt Z Rivii Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 Wrzuci ktoś ten system na normalny serwer? Google stęka mi iż "Niestety, obecnie nie możesz wyświetlić ani pobrać tego pliku." Gdyż za dużo osób w ostatnim czasie go pobrało.. Pozdrawiam Geralt lysyn likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian5142 Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 @Geralt Z Rivii Na ominięcie - samemu sobie w ,,jedną minutkę" poradzisz [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Edit: Wywala błąd przy próbie wł aplikacji lenovo nerve center [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Geralt Z Rivii likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 @damian5142 widze ze masz identyczny problem co ja. U mnie tez nie działa program od laptopa.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 20, 2019 Author Report Share Posted December 20, 2019 Teraz, szymibtw napisał: @damian5142 widze ze masz identyczny problem co ja. U mnie tez nie działa program od laptopa.... Problem zanotowany. Pracujemy nad rozwazaniem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345asd Posted December 20, 2019 Report Share Posted December 20, 2019 Nie idzie wejść w panel Nvidia wywala bład Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted December 22, 2019 Report Share Posted December 22, 2019 Witaj mistrzu kiedy można się spodziewać linków ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 22, 2019 Author Report Share Posted December 22, 2019 1 godzinę temu, Andreas85 napisał: Witaj mistrzu kiedy można się spodziewać linków ? Jak sie uporam z problemem sklepu w 1909. Niebawem mozliwe przed nowym rokiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maczovista Posted December 23, 2019 Report Share Posted December 23, 2019 Kredacz testuje wersje z 5 grudnia juz drugi tydzien, jak narazie zero problemów, Gierki chodzą świetnie, ryzen 3600 i asus x570 Bardzo dziękuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 23, 2019 Author Report Share Posted December 23, 2019 Aktualizacja w drodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymibtw Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 10 godzin temu, BGT napisał: Aktualizacja w drodze. I jak? Udało sie cos zrobić w kierunku programów od laptopa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 24, 2019 Author Report Share Posted December 24, 2019 3 godziny temu, szymibtw napisał: I jak? Udało sie cos zrobić w kierunku programów od laptopa? Musisz sprawdzić. Poniewaz nie dałeś mi tego programu zebym mógł sprawdzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pst Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Hej! Czy można prosić o linka ? Święta są, chętnie coś potestuję UgoFantozzi likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detox Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 też poprosze o link UgoFantozzi likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UgoFantozzi Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Link będzie kiedy skończy cierpliwości on tez ma życie prywatne BGT likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 24, 2019 Author Report Share Posted December 24, 2019 Link dostepny narazie dla testerów. Jesli ktos chetny na testy to pw. Pozniej w razie błedów robi sie śmietnik i zamieszanie ktore komentarze tyczą sie owego moda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 24, 2019 Author Report Share Posted December 24, 2019 Ktoś z was ma grafe nvidia? @pst @Detox @UgoFantozzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 24, 2019 Author Report Share Posted December 24, 2019 Link został dodany Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tera19998 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 a gdzie wersja v2? bylo i usuniete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 2 godziny temu, Tera19998 napisał: a gdzie wersja v2? bylo i usuniete Było i ni ma Niestety były problemy z nie wyciętymi komponentami. oraz dużo narzekań użytkowników na to czego nie ma i podjeliśmy decyzje o porzuceniu projektu i skupieniu sie maksymalnie na Ultra Game v1 zeby było porównywalne jak v2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xech Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 Przy próbie instalacji steronika do karty graficznej radeon rx 560 występuje błąd 1603 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tera19998 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 2 godziny temu, BGT napisał: Było i ni ma Niestety były problemy z nie wyciętymi komponentami. oraz dużo narzekań użytkowników na to czego nie ma i podjeliśmy decyzje o porzuceniu projektu i skupieniu sie maksymalnie na Ultra Game v1 zeby było porównywalne jak v2. akurat udało mi się ściągnąć ten v2 i każde programy i sterowniki mi działają i nic nie wywala błędu nie rozumiem narzekań ale okej, fajnie wiedzieć, wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku życzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 1 godzinę temu, xech napisał: Przy próbie instalacji steronika do karty graficznej radeon rx 560 występuje błąd 1603 widzę ze kolega nie potrafi czytac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas85 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 Nie wiem jak przy tej wersji, bo nie instalowałem, ale przy poprzedniej nie zanotowałem dużych błędów ( obecnie siedzę na niej ) poza zainstalowanymi automatycznie visual c++ przez autora. Wszystko ( prawie ) ok, ale niektóre gry przy próbie uruchomienia wywalają błędy visual error przy wersji ( 2013 ) musiałem odinstalować i ręcznie zainstalować . Przeważnie gry na Origin płaczą, a dzisiaj instalowałem Red Dead Redemption 2 i Social Club nie chciał się zainstalować, bo brakowało kilku plików dll. visual c++ wersji 2015-2019, więc także musiałem odinstalować i ręcznie zainstalować. Jeżeli w tej obecnej wersji są także dodane biblioteki visual to proszę sprawdzić czy wszystko chodzi prawidłowo, bo nie powinno to mieć miejsca. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BGT Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 2 godziny temu, Andreas85 napisał: Nie wiem jak przy tej wersji, bo nie instalowałem, ale przy poprzedniej nie zanotowałem dużych błędów ( obecnie siedzę na niej ) poza zainstalowanymi automatycznie visual c++ przez autora. Wszystko ( prawie ) ok, ale niektóre gry przy próbie uruchomienia wywalają błędy visual error przy wersji ( 2013 ) musiałem odinstalować i ręcznie zainstalować . Przeważnie gry na Origin płaczą, a dzisiaj instalowałem Red Dead Redemption 2 i Social Club nie chciał się zainstalować, bo brakowało kilku plików dll. visual c++ wersji 2015-2019, więc także musiałem odinstalować i ręcznie zainstalować. Jeżeli w tej obecnej wersji są także dodane biblioteki visual to proszę sprawdzić czy wszystko chodzi prawidłowo, bo nie powinno to mieć miejsca. Pozdrawiam Przy poprzedniej wersji użytkownicy twierdzili ze sklep MS nie działa. Wiec ja już nie wiem o co chodzi. ptrk.dk likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts