Onus Posted November 23, 2019 Report Posted November 23, 2019 Witam wszystkich, natknąłem się na następujący problem: po zainstalowaniu nie modyfikowanego Win7 wykonałem jego kopię na zewnętrznym dysku HDD USB. Po kilku minutach przy próbie przywrócenia z tegoż dysku systemu wyskakuje takie oto cóś jak na zdjęciu. Nie rozumiem tego, wcześniej na tym samym komputerze odzyskiwałem system tą metodą i wszystko było O.K. Proszę o pomoc, bo zgłupiałem! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
piosylant Posted November 25, 2019 Report Posted November 25, 2019 To przywracanie bootujesz to przy użyciu "Dysku naprawy Systemu Windows"? Jeśli tak, to jego obraz jest dostępny w wersjach x86 oraz x64. Quote
Onus Posted November 25, 2019 Author Report Posted November 25, 2019 9 godzin temu, P1O napisał: To przywracanie bootujesz to przy użyciu "Dysku naprawy Systemu Windows"? Jeśli tak, to jego obraz jest dostępny w wersjach x86 oraz x64. I to jest to! Miałem źle opisaną płytkę... Bardzo, bardzo serdecznie dziękuję za pomoc! Miłego dnia. pozdrawiam! Quote
Recommended Posts