Geno 14 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Wi wywala przy tych nowszych wersjach taki blad przy uruchamianiu gier.... w sume przy kazdej tej nowszej w zaleznosci ktora pokazuje inny plik... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 4, 2020 Author Report Share Posted March 4, 2020 5 godzin temu, Geno napisał: Wi wywala przy tych nowszych wersjach taki blad przy uruchamianiu gier.... w sume przy kazdej tej nowszej w zaleznosci ktora pokazuje inny plik... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Na to wpływu nie mam. Pamiętajmy to Nie jest wersja oficjalna Quote Link to post Share on other sites
Geno 14 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 wazne ze na starszych dziala Quote Link to post Share on other sites
recy65 1 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Przy jakiej grze wywala Ci ten blad? Quote Link to post Share on other sites
Napromieniowany 34 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 W dniu 21.02.2020 o 16:37, janek917 napisał: U mnie sytuacja wygląda tak samo. Spróbujcie Smart tool i dodać sterowniki i powinno być git Quote Link to post Share on other sites
kamiloxf 582 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 5 godzin temu, konuss napisał: Na to wpływu nie mam. Pamiętajmy to Nie jest wersja oficjalna Nawet MS potwierdza że 19041 to RTM więc jak nieoficjalna Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 RTM - Za starych dobrych czasów, kiedy oprogramowanie zostało przekazane partnerom, oznaczało to koniec prac. Dziś, w epoce powszechnego dostępu do Internetu, nie można się już tym sugerować. To tylko kolejna faza cyklu technologicznego - JAK BĘDZIE WYDANY JAKO FINAL - A TO NAJWCZEŚNIEJ W KWIETNIU - MOŻNA BĘDZIE UZNAĆ JAKO FINAL. Przepraszam - nie krzyczę - wpis skopiowałem i dalsze pisanie tak wychodzi - nie wiem jak zmienić to białe tło i te duże litery po wklejeniu tekstu Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 @zbigniew59 - PPM - "Wklej jako zwykły tekst" - powinno załatwić sprawę następnym razem zbigniew59 likes this Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Nastepnym razem spróbuję. Quote Link to post Share on other sites
stasioo12 0 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Twoje urządzenie napotkało problem i wymaga nieźle teraz nwm co mam zrobić jak wgrać nowego Windowsa nie Polecam tego Windowsa wgl nie działa Quote Link to post Share on other sites
ziloth 80 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 Mam zainstalowany mod chyba z 2 dni. Jak na razie tylko brakowało mi Nvidia Control Panelu(brak WinStore). W końcu poradziłem sobie. Brak Defendera? Avast mi pomógł. Nic mi nie znika. Instalkę zrobiłem sobie poprzez UltraISO na penie. Instalacja OK! Naprawdę. Mogę polecić wam tego moda. Dzięki panie konuss ! Quote Link to post Share on other sites
szymibtw 52 Posted March 4, 2020 Report Share Posted March 4, 2020 @stasioo12weź zainstaluj czysty windows i odstaw modyfikacje! Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 4, 2020 Author Report Share Posted March 4, 2020 5 godzin temu, kamiloxf napisał: Nawet MS potwierdza że 19041 to RTM więc jak nieoficjalna vb_release nie rtm_release. Wybaczcie że dzisiaj tak ciężko reaguje ale jestem w szpitalu. Quote Link to post Share on other sites
stasioo12 0 Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 10 godzin temu, szymibtw napisał: @stasioo12weź zainstaluj czysty windows i odstaw modyfikacje! Jak mam zainstalować czystego Windowsa jak laptop mi nie działa Quote Link to post Share on other sites
ziloth 80 Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 Laptop nie działa? Zepsuty? Jak jednak działa...bo pokazuje błąd... Drugi komputer i zrób sobie pena z instalką windowsa "czystego".... Jak nie ma drugiego komputera, albo nie działa... Chyba masz kolegów...itd... Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 5, 2020 Author Report Share Posted March 5, 2020 Aktualizacja w 1 poście - PROSZE CZYTAC CHANGELOG DRAGO, Crazy36 and JanKo6 like this Quote Link to post Share on other sites
janek917 23 Posted March 5, 2020 Report Share Posted March 5, 2020 System zapisany na dysku.Wgrywamy na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ,Zaraz instalacja.Dzięki za włożoną pracę.Wrażenia za małą chwilkę. Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 System chodzi jak burza. Ukryte pliki i rozszerzenia nazw plików można samemu włączyć we wstążce eksploratora lub z prawokliku.Chociaż ukryte pliki i foldery włączam tylko gdy potrzebuję - za dużo rzeczy na pulpicie i w eksploratorze. Narzędzie wycinanie już wcześniej można było włączyć przez edytor prawokliku - jest w narzędziach systemowych w prawokliku - można tam dodać - usunąć większość rzeczy. Podczas instalacji na moim sprzęcie żadnych problemów. m4s likes this Quote Link to post Share on other sites
DRAGO 423 Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 @konuss Ja instaluje bez internetu system za każdym razem wiec nie mam zadnych problemow z pominianiem przy instalacji. Quote Link to post Share on other sites
wiemar 11 Posted March 6, 2020 Report Share Posted March 6, 2020 zainstalowałem poprzednią wersję. na razie wszystko jest ok. brakuje mi jeszcze dodanie komendy na wyłączenie konserwacji w instalacji Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 6, 2020 Author Report Share Posted March 6, 2020 Dziękuję za info. Ogólnie jak wspominałem wcześniej przepraszam że czas mojej reakcji jest taki a nie inny. Ciągle szpital a i tak cały czas siedzę nad 2004 - niestety muszę dodać. Nowa wersja w drodze! WGrywa się. Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 7, 2020 Author Report Share Posted March 7, 2020 Aktualizacja w 1 pości. Proszę o czytanie Changlogu !!! Dodatkowo zadałem wam tam 3 pytania jeśli ktoś na siłach było by miło dostać odpowiedz ;D DRAGO likes this Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 Na razie - w tej i poprzedniej wersji nie działają w pełnym czyszczeniu 2 opcje - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - DISM I VSSADMIN. Quote Link to post Share on other sites
janek917 23 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 Już w czasie instalacji jakby brakowało sterowników grafiki.Po zainstalowaniu sterowników.czcionka jest jakaś inna pogrubiona .Ściągam wersję z 07.03.2020.Zainstaluję W razie czego,Niezmiennie powracam do wersji- Win_10_Home_Pro_1909_x64_18363.657_13.02.2020 .Szacunek za włożoną pracę nad modami.pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 7, 2020 Author Report Share Posted March 7, 2020 2 godziny temu, zbigniew59 napisał: Na razie - w tej i poprzedniej wersji nie działają w pełnym czyszczeniu 2 opcje - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - DISM I VSSADMIN. Na moim telefonie nie mogę otworzyć coś tych linków z tego serwisu. I chrome patrzę opera i g***o ładuje się tylko tona reklam! Z domysl jeżeli opierasz to na pliku z zakończenia. To nie zwracaj na to uwagi. Bo opiera się na starych bibliotekach systemowych dlatego wywala błąd. To jest narazie dla mnie dodatek nimi zajmę się na samym końcu! zbigniew59 likes this Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 U mnie podczas instalacji żadnych problemów z grafiką, jeśli chodzi o czcionkę - to samo co powyżej - osobiście wolę standartową. Użyłeś jakiejś innej. Wybacz, ale takie sprawy powinieneś zostawić do wyboru użytkowników. Jak wiesz - w win 10 zmienić czcionkę to nie tak prosto dla tych co trochę mniej się znają - poza tym ja próbowałem i zmienia mi się tylko czcionka z lewej strony w widoku drzewka a z prawej zostaje ta sama - pogrubiona. - Różnica między lewą stroną drzewka a prawą stroną . u mnie po modyfikacji wyglądu ale w orginale to samo. - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli chodzi o szybkość i wydajność - wszystkie wersję są bardzo szybkie i wydajne - bez testów jakimiś programami - dla mnie nie zauważalne. Jak chcesz moge sprawdzić na moim sprzęcie ale powiedz jakimi programami. To jest z pliku zakończenia i dla mnie to nie problem ale chciałeś by ci zgłaszać błędy. Quote Link to post Share on other sites
konuss 675 Posted March 7, 2020 Author Report Share Posted March 7, 2020 Yyy kolego a czy napisałem że zmieniłem czcionkę czy coś?? O to mi właśnie mi chodzi. Nie wiem jak mam pisać żebyście chcieli to czytać! Czytał ktoś Changelog? Zadałem tam pytaniA Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 Przecież przeczytałem i JA ZAWSZE CZYTAM - i odpowiadam na twoje pytanie - jak kolega powyżej - zmiany wyglądu. Nie wiem czy zmieniałeś czcionkę ale obaj mamy to samo. Odpowiedziałem też na twoje pytania o szybkośc i wydajność. Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 Testowałem te linki na telefonie i wyświetlają się normalnie. Mam chrome i troche dodatków do prywatności i reklam i to zsynchronizowane z komputerem. Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 cytat - Z domysl jeżeli opierasz to na pliku z zakończenia. To nie zwracaj na to uwagi. Bo opiera się na starych bibliotekach systemowych dlatego wywala błąd. To jest narazie dla mnie dodatek nimi zajmę się na samym końcu! A takie trochę żartobliwe pytanie - kiedy planujesz koniec ? Ogrom twojej pracy mnie powala - nie wiem jak potrafisz to ogarnąć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts