TrzoneK-PL Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 ok dzięki za zainteresowanie, skorzystałem z FF i pobrało bez problemu , nie wiem dlaczego Chrome zatrzymuje pobieranie po ściągnięciu 2.1GB ? Quote
morinehtar Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 W dniu 27.10.2019 o 16:33, Xardas14 napisał(a): ..... Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Quote
Xardas14 Posted November 2, 2022 Author Report Posted November 2, 2022 Teraz, morinehtar napisał(a): Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Quote
morinehtar Posted November 2, 2022 Report Posted November 2, 2022 2 minuty temu, Xardas14 napisał(a): Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Może to wina BRAVE, bo nie mogę w żaden sposób wejść w folder "Obrazy" spróbuje na innej przeglądarce. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam aldonaR likes this Quote
rustin Posted December 29, 2022 Report Posted December 29, 2022 Ktoś podpowie jak to ściągnąć? Z linku z pierwszej strony prędkość jest kilka kb a po paru sekundach 0 Quote
zdzisiek24 Posted December 29, 2022 Report Posted December 29, 2022 ▲ Chyba ściągasz telefonem bo u mnie 3 minuty i po sprawie. Spróbuj z tego koszyczka: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wbak1102, rustin and mirr like this Quote
abcxd Posted January 8, 2023 Report Posted January 8, 2023 Działa Wam ten sposób na aktywację office 2016 ? czy może AAct 4.2.8 Portable będzie lepszym wyborem? Quote
sasik007 Posted January 6, 2024 Report Posted January 6, 2024 mozna prosic o samego offica na jakis inny serwer? Quote
esutv Posted May 14 Report Posted May 14 Nie działa ten link, wyskakuje błąd, a w folder nie da się wejść Quote
zdzisiek24 Posted May 14 Report Posted May 14 Proszę ... wydanie 2025.01.14 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA likes this Quote
FILAGOL Posted June 2 Report Posted June 2 Dzień Dobry Forumowicze Mam pytanie związane oczywiście z Office, a mianowicie: miałem skrypt, który po uruchomieniu, pokazywał, czy Windows jest aktywowany jeżeli tak, to na ile, lu permamentnie, tak samo skrypt pokazywał, czy zainstalowany office jest aktywowany, tak samo jak w przypadku Windowsa tyle, że ten sprytny skrypt mi zaginął Czy, ktoś, z forumowiczów posiada taki skrypt, lub wie skąd takowy pobrać będę bardzo wdzięczny, za namiar Pozdrawiam Quote
Rudio Posted June 4 Report Posted June 4 @FILAGOL w Microsoft Activation Scripts z massgrave.dev masz opcje sprawdzania stanu aktywacji FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted June 4 Report Posted June 4 Dziękuję @Rudio, tego szukałem teraz wiem, czy zakupione licencje do Windows 11 Pro i Office 2024 Pro Plus są aktywowane na stałe, czy na określony czas. :-) Pozdrawiam Quote
Recommended Posts