Jump to content

Microsoft Office 2024 ProPlus - 11.05.2025

Recommended Posts

Posted
W dniu 27.10.2019 o 16:33, Xardas14 napisał(a):

.....

Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ?

Posted
Teraz, morinehtar napisał(a):

Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ?

Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać 

Posted
2 minuty temu, Xardas14 napisał(a):

Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać 

Może to wina BRAVE, bo nie mogę w żaden sposób wejść w folder "Obrazy" spróbuje na innej przeglądarce.

Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam

aldonaR likes this
Posted

Dzień Dobry Forumowicze 🙂

Mam pytanie związane oczywiście z Office, a mianowicie:

miałem skrypt, który po uruchomieniu, pokazywał, czy Windows jest aktywowany jeżeli tak, to na ile, lu permamentnie, tak samo skrypt pokazywał, czy zainstalowany office jest aktywowany, tak samo jak w przypadku Windowsa

tyle, że ten sprytny skrypt mi zaginął 😞

Czy, ktoś, z forumowiczów posiada taki skrypt, lub wie skąd takowy pobrać będę bardzo wdzięczny, za namiar 🙂

Pozdrawiam

Posted

Dziękuję @Rudio, tego szukałem 🙂👍

teraz wiem, czy zakupione licencje do Windows 11 Pro i Office 2024 Pro Plus są aktywowane na stałe, czy na określony czas. :-)

Pozdrawiam