adamkon Posted August 3, 2020 Report Posted August 3, 2020 22 minuty temu, Masteralien napisał: Tylko na 180 dni, na stale nie ma. Jest KMS Matrix 4.0 ... Quote
PiesLubi12 Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 W dniu 11.10.2019 o 16:42, Xardas14 napisał: Są to aktualne buildy nowego Offica 2019 ProPlus (2004) - aktualnie datowany na 24.04.2020 (Zaktualizowane Obrazy będę wrzucać co 3 miesiące) Proces Instalacji i Aktywacji Przedstawiony na Zdjęciach Jeśli Ktoś Potrzebuję w Jakimś języku oprócz Polskiego i Angielskiego niech napisze posta a zrobię kolejną wersje Obraz zawiera obydwie wersje 32-bit oraz 64-bit wraz z dwoma językami do wyboru : en-US - English (United States) pl-PL – Polski Dla zainteresowanych w folderze jest też możliwośc nabycia aktualnej wersji Windowsa 10 Link Google Drive: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link FEX.NET : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 11.10.2019 o 16:42, Xardas14 napisał: Są to aktualne buildy nowego Offica 2019 ProPlus (2004) - aktualnie datowany na 24.04.2020 (Zaktualizowane Obrazy będę wrzucać co 3 miesiące) Proces Instalacji i Aktywacji Przedstawiony na Zdjęciach Jeśli Ktoś Potrzebuję w Jakimś języku oprócz Polskiego i Angielskiego niech napisze posta a zrobię kolejną wersje Obraz zawiera obydwie wersje 32-bit oraz 64-bit wraz z dwoma językami do wyboru : en-US - English (United States) pl-PL – Polski Dla zainteresowanych w folderze jest też możliwośc nabycia aktualnej wersji Windowsa 10 Link Google Drive: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link Mega: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link FEX.NET : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ---Processing-------------------------- --------------------------------------- Installed product key detected - attempting to activate the following product: SKU ID: 52c4d79f-6e1a-45b7-b479-36b666e0a2f8 LICENSE NAME: Office 19, Office19ProPlus2019R_Grace edition LICENSE DESCRIPTION: Office 19, RETAIL(Grace) channel Last 5 characters of installed product key: 8MBCX ERROR CODE: 0xC004F017 ERROR DESCRIPTION: The Software Licensing Service reported that the license is not installed. --------------------------------------- --------------------------------------- ---Exiting----------------------------- Wyskakuje podczas aktywacji, klucz nie został zainstalowany co z tym zrobić? Quote
Tadek100 Posted October 19, 2020 Report Posted October 19, 2020 Jeszcze raz Activate Office. Albo do skutku. Quote
Eleks Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Ja zawsze przerabiam na VL, potem dopiero aktywuję. Zawsze idealnia działało. marcinno25 and NabityKon like this Quote
BartAcid Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 O ile pamiętam to takoważ właśnie procedura jest wymieniona w pliku TXT. Ale kto by tam czytał jakieś instrukcje czy inne czytaj.to Quote
PiesLubi12 Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 1 minutę temu, BartAcid napisał: O ile pamiętam to takoważ właśnie procedura jest wymieniona w pliku TXT. Ale kto by tam czytał jakieś instrukcje czy inne czytaj.to W dniu 19.10.2020 o 14:47, PiesLubi12 napisał: ---Processing-------------------------- --------------------------------------- Installed product key detected - attempting to activate the following product: SKU ID: 52c4d79f-6e1a-45b7-b479-36b666e0a2f8 LICENSE NAME: Office 19, Office19ProPlus2019R_Grace edition LICENSE DESCRIPTION: Office 19, RETAIL(Grace) channel Last 5 characters of installed product key: 8MBCX ERROR CODE: 0xC004F017 ERROR DESCRIPTION: The Software Licensing Service reported that the license is not installed. --------------------------------------- --------------------------------------- ---Exiting----------------------------- Wyskakuje podczas aktywacji, klucz nie został zainstalowany co z tym zrobić? Geniusze wystarczyło kliknąć office retail vl i poszło Quote
BartAcid Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Jak byś nie trzymał głowy w kapuście to byś wiedział, że właśnie o tym napisaliśmy. A przeczytanie instrukcji instalacji z 1go posta też by ci o tym powiedziało. Eleks likes this Quote
Merol Posted October 20, 2020 Report Posted October 20, 2020 Cześć, na moim starszym laptopie instalacja wieszała się na 26%. Rozwiązałem problem poprzez ściągnięcie najnowszej wersji tego instalatora (link do konkretnego tematu na rosyjskim forum jest w zakładce ABOUT). Quote
demoxik Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 przekroczono limit pobierania dla tego pliku - nie możesz go teraz pobrać - google drive Quote
marcinno25 Posted November 28, 2020 Report Posted November 28, 2020 działa pięknie. Zainstalowałem przez Office RETAIL=>VL Quote
Xardas14 Posted November 28, 2020 Author Report Posted November 28, 2020 5 godzin temu, demoxik napisał: przekroczono limit pobierania dla tego pliku - nie możesz go teraz pobrać - google drive są 3 różne chury jak coś sróbój z fox.net Quote
zalko Posted January 2, 2021 Report Posted January 2, 2021 Jak mogę usunąć składnik Office ?? mbrandi likes this Quote
Tetrarcha Posted February 12, 2021 Report Posted February 12, 2021 Dzięki! @Xardas14 Pięknie działa. Mam jedno pytanie, może będziecie wiedzieć o co chodzi. Po zainstalowaniu pojawił się najnowszy layout office - ikonki i w ogóle wygląd offica. Po około 2 tygodniach użytkowania, uruchamiam jak codzień office (outlooka) i wszystko się zmieniło - wróciła stary wygląd (przed liftem) Wiecie może czym to jest spowodowane? Quote
cyberman474 Posted April 7, 2021 Report Posted April 7, 2021 W najnowszym wydaniu, jak instaluję wersję 2019 - tylko worda, excela, powerpointa w wersji polskiej, 64 bitowej to aktywuje się sam word, a reszta nie. W poprzedniej wersji programu wszystko ok. Quote
maxxam97 Posted April 30, 2021 Report Posted April 30, 2021 Zainstalowałem single product Word, Excel, Access, PowerPoint. Kliknąłem Activate- stwierdziło, że nie widzi kluczy do rejestrowania (czy coś takiego). Włączyłem Worda. Wyświetliło się kilka monitów o tym, że nie mam klucza itd. Odpaliłem Activate- nie zadziałało. Uruchomiłem to Office RETAIL=>VL i przeszło. Access, Power Point i Excel w zakładce Konto mają, że zostały aktywowane. Word mam coś takiego: Ale jednocześnie nie wyświetla się żadna dodatkowa belka o tym, że Word jest nieaktywowany. Czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji? Reinstall Office'a? Czy raczej nie powinno mieć to żadnego wpływu na aplikację skoro nie ma żadnych uwag na głównym ekranie? Dla porównania Excel wygląda tak: Quote
gregorlodz Posted May 3, 2021 Report Posted May 3, 2021 Ja zrobiłem tak jak na screenach, potem RETAIL odczekałem jak zrobi swoje i ACTIVATE. Póki co jest ok. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
lisurwis Posted May 4, 2021 Report Posted May 4, 2021 dzisiaj po roku uzytkowania wywaliło brak aktywacji Quote
pusia Posted May 14, 2021 Report Posted May 14, 2021 No właśnie, od jakiegoś tygodnia jest komunikat na belce pod wstążką, że kopia nieoryginalna. Ponowna aktywacja nie pomaga bo komunikat wraca. Quote
teco1988 Posted May 17, 2021 Report Posted May 17, 2021 W dniu 30.04.2021 o 18:23, maxxam97 napisał: Zainstalowałem single product Word, Excel, Access, PowerPoint. Kliknąłem Activate- stwierdziło, że nie widzi kluczy do rejestrowania (czy coś takiego). Włączyłem Worda. Wyświetliło się kilka monitów o tym, że nie mam klucza itd. Odpaliłem Activate- nie zadziałało. Uruchomiłem to Office RETAIL=>VL i przeszło. Access, Power Point i Excel w zakładce Konto mają, że zostały aktywowane. Word mam coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ale jednocześnie nie wyświetla się żadna dodatkowa belka o tym, że Word jest nieaktywowany. Czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji? Reinstall Office'a? Czy raczej nie powinno mieć to żadnego wpływu na aplikację skoro nie ma żadnych uwag na głównym ekranie? Dla porównania Excel wygląda tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może sprawdź tym. Folder All-In-One-Version i plik MAS_1.4_AIO_CRC32_9A7B5B05 i opcja 4. Aktywacja [1] i potem też w tym [2]. hasło: 1234 Quote
ralffi21 Posted June 1, 2021 Report Posted June 1, 2021 Dzisiaj wywaliło mi licencję. Próbowałem kilku rożnych aktywatorów - bezskutecznie. Też tak macie? Jak się tego pozbyć? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Xardas14 Posted June 1, 2021 Author Report Posted June 1, 2021 49 minut temu, ralffi21 napisał: Dzisiaj wywaliło mi licencję. Próbowałem kilku rożnych aktywatorów - bezskutecznie. Też tak macie? Jak się tego pozbyć? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Reaktywuj aktywatorem lub odinstaluj i wgraj na nowo Quote
ralffi21 Posted June 2, 2021 Report Posted June 2, 2021 18 godzin temu, Xardas14 napisał: Reaktywuj aktywatorem lub odinstaluj i wgraj na nowo Próbowałem reaktywować 4 różnymi aktywatorami - wg każdego proces aktywacji kończy się pomyślnie. Dodatkowo w samym Office, w zakładce konto widnieje informacja, że produkt jest aktywowany... Polecisz jakiś aktywator, który sprosta wyzwaniu? Quote
emdoha Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 Witam Przy próbie instalacji komunikat: Operacja nie zakończyła się pomyślnie ,ponieważ plik zawiera wirusa lub potencjalnie niechciane oprogramowanie. Próba instalacji na windows 11 ,zaporkę wyłączyłem,innego antywirusa brak Quote
Xardas14 Posted July 2, 2021 Author Report Posted July 2, 2021 całkiem trzeba wyłączyć Windows Defender Quote
emdoha Posted July 2, 2021 Report Posted July 2, 2021 Zrobione od początku tak jak na obrazku, plus dodany wpis do rejestru o całkowite wyłączenie ,chyba ze cos pomijam ale przy windzie 10 problemu nie było [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
arcziiiii Posted November 23, 2021 Report Posted November 23, 2021 Czy jest już sposób na aktywację? Quote
TrzoneK-PL Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 Witam czy jest możliwość pobrać- zamieścić na innym portalu, bo z FEX. NET można pobrać ino 2.1GB i dziękujemy. Quote
Xardas14 Posted August 16, 2022 Author Report Posted August 16, 2022 4 godziny temu, TrzoneK-PL napisał: Witam czy jest możliwość pobrać- zamieścić na innym portalu, bo z FEX. NET można pobrać ino 2.1GB i dziękujemy. FEX nie ma limitu pobierania , chmurę opłacam co rok. Quote
zdzisiek24 Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 ▲ Pobrałem z FEX-a 7 GB jednym ciungiem więc wszystko jest w порядке. Quote
Recommended Posts