TrzoneK-PL Posted August 16, 2022 Report Share Posted August 16, 2022 ok dzięki za zainteresowanie, skorzystałem z FF i pobrało bez problemu , nie wiem dlaczego Chrome zatrzymuje pobieranie po ściągnięciu 2.1GB ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morinehtar Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 W dniu 27.10.2019 o 16:33, Xardas14 napisał(a): ..... Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xardas14 Posted November 2, 2022 Author Report Share Posted November 2, 2022 Teraz, morinehtar napisał(a): Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morinehtar Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 2 minuty temu, Xardas14 napisał(a): Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Może to wina BRAVE, bo nie mogę w żaden sposób wejść w folder "Obrazy" spróbuje na innej przeglądarce. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam aldonaR likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rustin Posted December 29, 2022 Report Share Posted December 29, 2022 Ktoś podpowie jak to ściągnąć? Z linku z pierwszej strony prędkość jest kilka kb a po paru sekundach 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzisiek24 Posted December 29, 2022 Report Share Posted December 29, 2022 ▲ Chyba ściągasz telefonem bo u mnie 3 minuty i po sprawie. Spróbuj z tego koszyczka: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] rustin and wbak1102 like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcxd Posted January 8 Report Share Posted January 8 Działa Wam ten sposób na aktywację office 2016 ? czy może AAct 4.2.8 Portable będzie lepszym wyborem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts