Jump to content

<Pomocy> Windows 7 Problem z aktualizacją błąd-6.1.7600.16385

Recommended Posts

Posted

Prosze o pomoc. 
W moim laptopie po przywróceniu systemu przy użyciu Recovery systemu do ustawień fabrycznych nastepuja problemy z uruchomieńiem komputera. Na poczatku system ściągnal automatycznie aktualizacje Windowsa i po ściągnięciu i ich zainstalowaniu  byl problem z sterownikiem wi fi to zrobiłam recovery i już dalej nic nie mogłam zróbic[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Następuje po włączeniu automatyczne naprawianie systemu i pojawia się taki błąd.

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: StartupRepairOffline
Podpis problemu 01: 6.1.7600.16385
Podpis problemu 02:  6.1.7600.16385

Podpis problemu 03: unknown
Podpis problemu 04: 21200064
Podpis problemu 05: AutoFailover
Podpis problemu 06: 35
Podpis problemu 07: BadPatch
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Identyfikator ustawień regionalnych: 1033

Nie chce się zalogować do systemu Windows

Prosze o pomoc jak sobie z tym poradzić i co może być przyczyną. 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Jesteś przynajmniej średnio zaawansowanym użytkownikiem komputerów? Możesz przerzucić wszystko na D i nie usuwać tej partycji. Usunąć C i recovery oraz inne dodatkowe, stworzyć od nowa C i na niej zainstalować system. Jeśli nie czujesz się na siłach, to skopiuj dane na nośnik zewnętrzny i sformatuj lub najlepiej wyzeruj cały dysk.

m4s likes this
Posted

Dziękuję za wskazówki, tylko cały dysk c i d 2TB mam zajęte i nie mam miejsca tylko pare GB na mam dysku C. A jak można skopiować wszystko na  nośnik zewnętrzny ? Ja jedynie mogę wejść  w menu za pomoca f8. Może nie jestem zaawansowanym użytkownikiem ale zawsze staram się rozwiązać problem. Jak już mi się nie uda to będę musiała udać się do dobrego i informatyka.