bestseller4u.eu Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 witam, jestem laikiem i proszę o pomoc , na starym lapku, który używam z [pewnych względów historycznych] mam windowasa xp z SP 2 ... jak do niego dodać SP 3 ? .. > Pytania 1 gdzie znależćdobre SP 3 free download 2 jak to nagrać na pendriva 3 jak bedąc zalogowanym na win xp dodać to SP 3 będę wdzięczny za info jak to się mówi tłumaczone w prostych słowach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sayidov Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damian5142 Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 Widzę, że użytkownik winclub'a już podał Ci linka. Tu masz obraz praktycznie ze wszystkimi aktualizacjami do maja 2019 roku, jeśli masz systemik coś zamulony polecam Ci ten wgrać przez np: rufusa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestseller4u.eu Posted September 2, 2019 Author Report Share Posted September 2, 2019 16 minut temu, damian5142 napisał: Widzę, że użytkownik winclub'a już podał Ci linka. Tu masz obraz praktycznie ze wszystkimi aktualizacjami do maja 2019 roku, jeśli masz systemik coś zamulony polecam Ci ten wgrać przez np: rufusa. ale .. ale .. ja to w nocy prbrałe i .. na tym forum pokazano tzw ostateczną wersję dla win xp [[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]] , ale... ona żada na początku instalacji klucza i ... co dziwne ja mam orginalny klucz na stary lapku i .. niestety nie dzial .. poprosze o wyjaśnienie czytomoże chodzićo to ze ja mam stary laptop z Angli i mial pewnie angielskąwersję win xp , a ta tzw ostateczna wersja to jest > zwykły Windows XP Pro PL w wersji VLK. czy mogę do instalacji używać starego klucza .. czy też muszę się postarać o nowy klucz ?? proszę o info jak dla laika.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 Można użyć twojego obrazu i programu nLite który ci zintegruje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestseller4u.eu Posted September 2, 2019 Author Report Share Posted September 2, 2019 1 minutę temu, WinXFan napisał: Można użyć twojego obrazu i programu nLite który ci zintegruje. sorki raz jeszcze .. naprawde jestem laik i ... co chwila się ucze .. 1 jak teraz sprawdzałem to mam klucz dowersji home ... a ta wersja ostateczna to PRO i .. pewnie dlatego nie działa 2 niestety to co piszesz o użyciu nLite to ..dla mnie czarna magia , bo.. 3 jedyne co umiem to jak iso za pomocą programiku rufus-3.5 zamienic na pendriva i ...jego używaćdo instalacji chyba muszęsobie skombinowaćnowy klucz do wersji PRO i ... może wtedy mi zainstaluje .. tylko gdzie znależćtaki klucz ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
renatan Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 co Ci napisałem ? czytaj ostatni post..a tam co masz Zainstalowałem dziś, bo mnie na sentyment wzięło do XP. Póki co dział idealnie, a windows update nie znajduję żadnej dostępnej aktualizacji. Jak ktoś szuka klucza to na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wszystko opisane. wbijasz sie na basewin i.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestseller4u.eu Posted September 2, 2019 Author Report Share Posted September 2, 2019 9 minut temu, renatan napisał: co Ci napisałem ? czytaj ostatni post..a tam co masz Zainstalowałem dziś, bo mnie na sentyment wzięło do XP. Póki co dział idealnie, a windows update nie znajduję żadnej dostępnej aktualizacji. Jak ktoś szuka klucza to na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wszystko opisane. wbijasz sie na basewin i.. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jestem na tej stronce i ... tam mam wskazówkę , że.. Jeśli nie posiadamy klucza wybieramy wersję : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i tu pytanie .. czy to jest ten sam win xp co ja pobierałem w nocy z waszego forum z - czy tez inny obraz i ... coś nowego ,bo już wiem ze tych obrazów dlaxp są dziesiątki jeśli nie tysiace a mi chodzi o dobra wersję ..no takąjakpoleca to Forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted September 2, 2019 Report Share Posted September 2, 2019 Obydwa są VLK, obydwa przejdą na kluczu z sieci. Ten drugi ma dodane aktualizacje, wystarczy przeczytać temat. Więc: 1. Pobierasz ten obraz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Wklepujesz klucz choćby THMPV-. 3. Profit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestseller4u.eu Posted September 2, 2019 Author Report Share Posted September 2, 2019 2 minuty temu, razor1995 napisał: Obydwa są VLK, obydwa przejdą na kluczu z sieci. Ten drugi ma dodane aktualizacje, wystarczy przeczytać temat. Więc: 1. Pobierasz ten obraz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Wklepujesz klucz choćby THMPV-. 3. Profit. ja juz pisałem na czcie ze Was przepraszam za nieznajomość jak się mam zachować na forum i... ja mam już obraz , w nocy pobierałem z > ale jak mnie poprosił o klucz to .. wpisałem ten co mam ze starego lapka z Angli i ..dalej nie poszło .. po dociekaniach dziśmyśle ze to z powodu ze ja mam klucz do wersji Home .. a nie Pro i... jużpisałem na czcie i tu powtórzę ... nie umiem znależć odpowiedniego klucz a jedyną podpowiedz mam , że moz na stronce - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ... jest klucz co by pasował , a kilka minut to bede sprawdzał bo już sobie robie pendriva z Wasz wersja xp i ... spróbuję zastosować ten klucz opisany powyżej mam nadzieję ze to zadziała .. i bardzo dziękuję za udzielanie mi pomcy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WinXFan Posted September 24, 2019 Report Share Posted September 24, 2019 W dniu 2.09.2019 o 17:13, bestseller4u.eu napisał: sorki raz jeszcze .. naprawde jestem laik i ... co chwila się ucze .. 1 jak teraz sprawdzałem to mam klucz dowersji home ... a ta wersja ostateczna to PRO i .. pewnie dlatego nie działa 2 niestety to co piszesz o użyciu nLite to ..dla mnie czarna magia , bo.. 3 jedyne co umiem to jak iso za pomocą programiku rufus-3.5 zamienic na pendriva i ...jego używaćdo instalacji chyba muszęsobie skombinowaćnowy klucz do wersji PRO i ... może wtedy mi zainstaluje .. tylko gdzie znależćtaki klucz ?? Masz poradnik na temat nLite: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts