Dj_Majster Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 Pomyślałem sobie czy jest jakiś prosty sposób żeby wrzucić kilkanaście programów które są mi niezbędne do codziennej pracy w jedną instalkę. Wiecie... włączam tak jakby 1 program i instaluje mi on np 5 moich aplikacji, a nie tak jak zwykle każda z osobna trzeba wgrywać. Quote
m4s Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 To wszystko zależy jakie to programy. Online - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Off-line - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 ninite nigdy nie pobiera aktualnych wersji więc odpada ten offline nie testowałem, ale ja wolę mieć osobiście kontrolę nad tym co się instaluje a program ci nawali cały syf który jest w instalatorach Quote
m4s Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 Teraz, Bladius napisał: ninite nigdy nie pobiera aktualnych wersji więc odpada ten offline nie testowałem, ale ja wolę mieć osobiście kontrolę nad tym co się instaluje a program ci nawali cały syf który jest w instalatorach To ty pewnie instalujesz z .. .czego ? Z dyskietki od Chucka Norissa? Quote
Guest Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 ja instaluje bezpośrednio z instalek które mam na pendrive i na bieżąco je aktualizuje Quote
Dj_Majster Posted August 26, 2019 Author Report Posted August 26, 2019 Ja też instaluję z instalek ale myślałem bardziej o stworzenie jednej instalki, którą mógłbym skonfigurować co dany program ma zainstalować a nie że wszystko co ma w sobie zainstaluje. Quote
pjoter80 Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 podpinam sie przydalby mi sie jakis taki menager na penie co bedzie instalowal np po koleji z 7 proxow typu flash acrobat office a ja bede sobie kawke robil Da rade cos takiego i bede co jakis czas aktualizowal Quote
m4s Posted August 26, 2019 Report Posted August 26, 2019 Ja też instaluję z instalek ale myślałem bardziej o stworzenie jednej instalki, którą mógłbym skonfigurować co dany program ma zainstalować a nie że wszystko co ma w sobie zainstaluje.To nie takie proste. Nie podałeś nazw programów.Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote
Recommended Posts