Jump to content

Multi-instalka wielu programów

Recommended Posts

Posted

Pomyślałem sobie czy jest jakiś prosty sposób :unsure: żeby wrzucić kilkanaście programów które są mi niezbędne do codziennej pracy w jedną instalkę. Wiecie... włączam tak jakby 1 program i instaluje mi on np 5 moich aplikacji, a nie tak jak zwykle każda z osobna trzeba wgrywać.

Posted

To wszystko zależy jakie to programy.

Online - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Off-line - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

ninite nigdy nie pobiera aktualnych wersji więc odpada

ten offline nie testowałem, ale ja wolę mieć osobiście kontrolę nad tym co się instaluje a program ci nawali cały syf który jest w instalatorach

Posted
Teraz, Bladius napisał:

ninite nigdy nie pobiera aktualnych wersji więc odpada

ten offline nie testowałem, ale ja wolę mieć osobiście kontrolę nad tym co się instaluje a program ci nawali cały syf który jest w instalatorach

To ty pewnie instalujesz z .. .czego ?

Z dyskietki od Chucka Norissa?

Posted

ja instaluje bezpośrednio z instalek które mam na pendrive i na bieżąco je aktualizuje :E

Posted

Ja też instaluję z instalek ale myślałem bardziej o stworzenie jednej instalki, którą mógłbym skonfigurować co dany program ma zainstalować a nie że wszystko co ma w sobie zainstaluje.

Posted

podpinam sie przydalby mi sie jakis taki menager na penie co bedzie instalowal np po koleji z 7 proxow typu flash acrobat office a ja bede sobie kawke robil :D

Da rade cos takiego i bede co jakis czas aktualizowal 

Posted
Ja też instaluję z instalek ale myślałem bardziej o stworzenie jednej instalki, którą mógłbym skonfigurować co dany program ma zainstalować a nie że wszystko co ma w sobie zainstaluje.
To nie takie proste. Nie podałeś nazw programów.

Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka