matejd Posted June 26, 2019 Report Posted June 26, 2019 Czy posiada ktoś link do obrazu windows 10 arm64 na lumię 950 xl ? Mam na myśli pełen obraz w formacie ISO .
0 Guest Posted June 26, 2019 Report Posted June 26, 2019 Godzinę temu, matejd napisał: Czy posiada ktoś link do obrazu windows 10 arm64 na lumię 950 xl ? Mam na myśli pełen obraz w formacie ISO . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
0 fghyju Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 W dniu 26.06.2019 o 22:43, woj_ani217 napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Strona [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do której prowadzi link na stronie githuba została zamknięta. Skrypt cmd, który pozwoli pobrać i utworzyć interesujące nas ISO Windowsa 10 ARM64, można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Pozostała treść jest aktualna na githubie. W dniu 26.06.2019 o 21:25, matejd napisał: Czy posiada ktoś link do obrazu windows 10 arm64 na lumię 950 xl ? Mam na myśli pełen obraz w formacie ISO . W zasadzie nie ma podziału czy to "dycha" na Lumię czy cokolwiek innego. WOADeployer wykrywa jaki masz telefon i pobiera odpowiednie sterowniki.
0 VACek Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 28 minut temu, fghyju napisał: Strona [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do której prowadzi link na stronie githuba została zamknięta. Skrypt cmd, który pozwoli pobrać i utworzyć interesujące nas ISO Windowsa 10 ARM64, można pobrać stąd: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Pozostała treść jest aktualna na githubie. W zasadzie nie ma podziału czy to "dycha" na Lumię czy cokolwiek innego. WOADeployer wykrywa jaki masz telefon i pobiera odpowiednie sterowniki. Te górnik odkopywać starocie z przed 3 lat.
0 razor1995 Posted March 18, 2022 Report Posted March 18, 2022 9 godzin temu, fghyju napisał: Strona [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] do której prowadzi link na stronie githuba została zamknięta. Tak dla jasności - zmienili tylko adres, co śmiało można znaleźć w Google: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Question
matejd
Czy posiada ktoś link do obrazu windows 10 arm64 na lumię 950 xl ?
Mam na myśli pełen obraz w formacie ISO .
4 answers to this question
Recommended Posts