pjoter80 Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Prosiłbym linki do jakiś dobrych narzędzi do partycjonowanie w formie bootowalnego iso Znalazłem Acronis Disk Director 12.5.163 WinPE [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
stanq Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
LAGUNA Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Ten co znalazłeś jest wystarczająco dobry. Quote
adamkon Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Godzinę temu, LAGUNA napisał: Ten co znalazłeś jest wystarczająco dobry. Po prostu ściągnąć serwera strelca i będziesz miał do partycji i inne , inne ... Quote
Hannibal Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Praktycznie dowolny, z będących "w obiegu" instalator Windowsa czy Linuksa też pewnie by wystarczył. Pan laryflinta nie wskazał "po ki..." i do jakich ruchów z partycjami program tego typu jest Mu potrzebny, stąd wcale nie ma pewności czy rzeczywiście konieczne są jakieś programy zewnętrzne (w stosunku do narzędzi dostarczanych z obrazami systemów). "Dobry" będzie taki, który swe zadanie spełni np. GParted, bo i umożliwia zarządzanie partycjami, i *.ISO, i dla Windowsa, i dla Linuksa. Quote
pjoter80 Posted June 17, 2019 Author Report Posted June 17, 2019 5 minut temu, jednorazowiec napisał: Praktycznie dowolny, z będących "w obiegu" instalator Windowsa czy Linuksa też pewnie by wystarczył. Pan laryflinta nie wskazał "po ki..." i do jakich ruchów z partycjami program tego typu jest Mu potrzebny, stąd wcale nie ma pewności czy rzeczywiście konieczne są jakieś programy zewnętrzne (w stosunku do narzędzi dostarczanych z obrazami systemów). "Dobry" będzie taki, który swe zadanie spełni np. GParted, bo i umożliwia zarządzanie partycjami, i *.ISO, i dla Windowsa, i dla Linuksa. chodzilo mi o live cd i cos najwygodzniejszego temat jak dla mnie bardzo pomocny moge sobie cos wybrac odpowiedniego dla mnie Quote
adamkon Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 4 minuty temu, laryflinta napisał: chodzilo mi o live cd i cos najwygodzniejszego temat jak dla mnie bardzo pomocny moge sobie cos wybrac odpowiedniego dla mnie Najwygodniejszy jest tylko strelec . Quote
LAGUNA Posted June 17, 2019 Report Posted June 17, 2019 Jeszcze z opisem ten [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts