bestseller4u.eu Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 witam, Poszukuje stabilnej i dobrze działającej lekkiej wersji XP Home Edition, bo na taka wersje mam klucz Chodzi mi o linki do wersji XP co są stabilne , a jednocześnie mogą chodzić na starym laptopie z małymi wymaganiami sprzętowymi .. właściwie jedynie do obsługi internetu i ... a możne znajdzie się taka wersja xp co jest i naprawdę LEKKA i jednocześnie działa jak w pełni sprawny system Proszę o linki do pobierania , a najlepiej jako FREE download ... Tu druga prośba o > linki do pobrania starszych wersji przeglądarek co będą jeszcze działały dla win xp - czy np mozna jeszcze stosowac chrome na xp alboczy sie oplaca poniewaz slyszlem ze zamula ? - czy jak mam zakladki zrobine dla chroma i dzlaja na wim 10 i win 7 to czy zadzialaja na ..XP ??? - czy jedynie firefox nadaje sie na starego laptopa ? Quote
R95K Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 Podaj parametry laptopa. EDIT: W Twoim poprzednim temacie podałem Ci linki do wersji XP. Linki tamte są darmowe, wystarczy kliknąć SKIP AD po 5 sekundach kiedy pojawi się reklama i można śmiało pobierać. Quote
bestseller4u.eu Posted June 16, 2019 Author Report Posted June 16, 2019 22 minuty temu, Radzior2010 napisał: Podaj parametry laptopa. EDIT: W Twoim poprzednim temacie podałem Ci linki do wersji XP. Linki tamte są darmowe, wystarczy kliknąć SKIP AD po 5 sekundach kiedy pojawi się reklama i można śmiało pobierać. to - acer TravelMate 6003LMi intel pentium m 1,6 GHz to staroc jedyne co ma powiekszony RAM do 1 GB to - acer TravelMate 6003LMi intel pentium m 1,6 GHz to staroc jedyne co ma powiekszony RAM do 1 GB Quote
Gelo3D Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 Tylko linux jeśli to nie do grania i profesjonalnych zastosowań. Tam gdzie chodzi xp pójdzie jakiś fajny linuch : D Quote
berthold61 Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 Ja na podobnym sprzęcie używam win 7 totalnie okrojony ok 600mb to chyba wersja tablet edision bo na windows XP oszalejesz z przeglądarkami one strasznie zamulają ten system a jeśli to miałby być linux to Q4os zapitala jak rakieta i zabiera tylko ok 65mb. Quote
Gelo3D Posted June 16, 2019 Report Posted June 16, 2019 19 minut temu, berthold61 napisał: Ja na podobnym sprzęcie używam win 7 totalnie okrojony ok 600mb to chyba wersja tablet edision bo na windows XP oszalejesz z przeglądarkami one strasznie zamulają ten system a jeśli to miałby być linux to Q4os zapitala jak rakieta i zabiera tylko ok 65mb. Wygląda nawet jak XP : D Quote
acid1ko5 Posted April 23, 2021 Report Posted April 23, 2021 z tym Linuxem to się akurat zgadza. lekki-funkcjonalny system z wyglądem windowsa (-: "Linux Q4os 3.14 i386 instal.cd.r4.iso" (wersja x32 - Trinity: na starsze kompy) "skin XP.Q4 free 3.4 a1 all.esh" - (nakładka z wyglądem Windowsa) (-: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts