Guest Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 5 godzin temu, stolec77 napisał: Z W10 rusza od razu i przy instalacji ładuje wszystkie sterowniki układu....chyba już czas na 10 hehe Jak najdłużej się tego badziewia wystrzegaj a jeżeli już to : Zorin OS 15 Ultimate deepin 15.5 a na samym końcu WIN10LTSBX64 ( tą od Prezesa - samemu sobie jeszcze ją " dostroić " zablokować MS dokumentnie ). Quote
remil Posted June 9, 2019 Report Posted June 9, 2019 W dniu 7.06.2019 o 18:52, stolec77 napisał: Proces instalacji staje podczas drugiego uruchomienia z komunikatem -system windows nie może ukończyć instalacji. aby zainstalować system windows na tym komputerze.... Miałem pendrive z czystą instalką (wszystkie wersje) lecz go zgubiłem.Z internetów pobrałem to co udało mi się znależć,ale chyba stąd moje problemy z instalacją.Poratuje ktoś czystym obrazem 7 wszystkie wersje? Ja dla swojego HP EliteBook 2540p pobrałem obraz WINdows 7 Prof. SP1 64-bit z tej porady: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wypaliłem na DVD i zainstalowałem poprzez zewnętrzy napęd DVD podłączony do USB. Przy instalacji nie wpisywałem klucza i nie zaznaczałem Automatycznie aktywuj system gdy jest online. Aktywację zrobiłem później. Dodatkowo zrobiłem kopie aktywacji programem 7Tokens Manager [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts