Jump to content

Recommended Posts

Posted

witam.Proces instalacji staje podczas drugiego uruchomienia  z komunikatem -system windows nie może ukończyć instalacji. aby zainstalować system windows na tym komputerze....

Miałem pendrive z czystą instalką (wszystkie wersje) lecz go zgubiłem.Z  internetów pobrałem to co udało mi się znależć,ale chyba stąd moje problemy z instalacją.Poratuje ktoś   czystym obrazem 7 wszystkie wersje?z góry dziękuję

Posted
6 minut temu, stolec77 napisał:

fajnie dzięki za zainteresowanie.Teraz pytanie ,bo ta paka waży prawie 6GB, poprzednia paka którą miałem ,mieściła się na 4GB penie.ooo co komon?

Polecam czytanie ze zrozumieniem postu autora tej "modyfikacji" 6GB dlatego, bo masz x86 i x64 w paczce ;)

Posted
3 minuty temu, Radzior2010 napisał:

olecam czytanie ze zrozumieniem postu autora tej "modyfikacji" 6GB dlatego, bo masz x86 i x64 w paczce ;)

I możesz usunąć x86 lub x64 i w tedy się zmieści na 4 gb.

Posted

może nie jestem informatykiem,ale debilem też nie jestem .Miałem paczkę ze wszystkimi wersjami x86x64 od startera do profesionala i wszystko się mieściło na 4GB.Dlaczego drążę temat ,ano dlatego że dell mi szaleje na tych dziwnych wersjach b.Wiadomo że po instalce brakuje sterowników i podczas ich instalacji wywala np takie coś -adddlldirectory could not be located in the dynamic link library kernel32.dll  ....i nie da się ich zainstalować

ba próbuję nawet ściągać iso ze strony microsoftu bo mam oryginalny system -klucz z naklejką.,ale lipa system jest preinstalowany i i idsyłają mnie do sprzedawcy

Posted

Skąd bierzesz sterowniki? Masz płytę ze sterownikami czy pobierasz z jakiejś strony?
Sterowniki dla swojego laptopa znajdziesz np. tutaj: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

stery mam od della i są ok.Mam pobrane różne wersje Wina, niektóre jak pisałem nie da się zainstalować, bo stają podczas drugiego rozruchu ,a tym które udało mi się zainstalować czegoś brakuje jakichś bibliotek.Mam inne starsze lapki i z nimi nie ma problemu .Delu jest znacznie młodszy i fika-) ok reasumując która wersja 7x64 pro jest czysta i godna polecenia?

Posted

Pobierz paczkę którą wysłał @jarexpol zresztą ta sama paczka jest bodajże w linku który ja udostępniłem. Wywal bibliotekę x86, zostanie x64 która będzie mieć mniej niż 4GB. Do wyboru masz wszystkie wersje Win7. Jeśli nie chcesz czyściocha to pozostaje Ci mod. Ale z modami trzeba już ostrożnie, bo niektóre systemy są dość mocno zmodyfikowane i większość rzeczy ingerujących w system robisz na własną odpowiedzialność ;)

Posted

dziękuję spróbuję i dam znak co wyszło  ,bo na razie mam duże zakolejkowanie na MEGA

Dobra jeszcze tak która paka jest najbliższa obrazowi od Microsoftu?-tak żebym miał porównanie

Posted
5 minut temu, stolec77 napisał:

ok ok dziękuję ,danke ,spasiba ,zobaczymy co się wydarzy-0))

Mam wrażenie, że jesteś jakimś trollem albo nie ogarniasz rzeczywistości ;) Wysłałem Ci link do czystych obrazów to stwierdziłeś, że wyskakuje Ci okienko o policji :E Teraz masz ten link ukazany po raz kolejny i dziękujesz. :P

Posted

po prostu ,już nie truję Wam.spróbuję wszystkich linków raz jeszcze,a dziękuję ,za zainteresowanie i chęci

nie byłoby problemu wcale gdyby jeb......microsoft udostępniał obrazy za które kiedyś zapłaciłem-)))

Posted

jest tak : z basewin  WINDOWS Z 2009r bez SP 1 zatrzymuje instalację przy drugim rozruchu z komunikat że nie spełnia wymagań.....

drugi testowany Win z 2011r z SP1 instalację przechodzi, ale komp dziwnie się zachowuje muli długo się włącza i wyłącza.....

jako trzeci poszedł oryginał obraz WIN 10 pobrany z microsoftu i hula aż miło

o co zatem chodzi ?potrzebny oryginał jak z microsoftu ?

ściągnąłem fajną paczkę od tego kolesia z youtube jest ok,ale chyba okrojona z bibliotek-  na wszystkich komputerach normalnie się instaluje,ale dell wywala komunikat że nie spełnia wymagań

może ma ktoś taką pakę PL nie okrojoną

Posted

dell ma firmowa recovery partycje moze z niej przywroc system ze sterami 

jezeli masz della wsparcie techniczne tez mozesz oryginalny system zamowic przysla Ci poczta na drugi dzien

Posted

zainstalowałem jakąś pakę z sp1 czerwiec -testy są obiecujące-) instalka bez przygód i dają się instalować sterowniki bez błędu -adddlldirectory could not be located in the dynamic link library kernel32.dll

DELL TO PRAWDZIWA ZAKAŁA-))jiakby środowisko W7  było mu obce

Z W10 rusza od razu i przy instalacji ładuje wszystkie sterowniki układu....chyba już czas na 10 hehe