Mr.T Posted June 4, 2019 Report Share Posted June 4, 2019 Win 7 x64 Pro 2k19 Wydany w wersji polskiej Opartej na Windows 7 Sp1 Professional System nieaktywowany. (każdy w swoim zakresie) Tak więc bez specjalnego się rozpisywania po prostu zapraszam do testowania. INFO: Niniejsza modyfikacja jest dla osób, które wiedzą co to system modyfikowany! Do utworzenia boot pendrive polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zintegrowane: Zestaw oficjalnych poprawek (bez szpiegujących), Internet Explorer 11 PL, wszystkie pakiety DotNET pare bajerów Usuniete : sporo - system dla ryzykantów ! Na pulpicie znajduje się folder z plikiem do obsługi SSD ISO do pobrania w formie zwykłej lub ESD [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Novus, Martynee, moszter and 12 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_g0t Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Fajnie śmiga w CS:GO bez żadnych ścinek, a co do wydajności, to poniżej wklejam screenshoty z czystej instalacji oraz po zainstalowaniu sterowników i antywirusa (Webroot SecureAnywhere). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf1002 Posted June 7, 2019 Report Share Posted June 7, 2019 witam, ile to zajmuje po instalacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
komornik1988 Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 Hej. Mam problem z pobraniem. Wam też nie działa link? już działa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martynee Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 dzięki za moda jest super gry śmigają lekko jak i system ! na ssd to działa zaj.. :D, tylko jak włączam game mod to się to okienko pokazuje dwa razy co wyskakuje że jest włączony , tak to cacy :) damon1219939 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 Mam ''finalną'' wersję z czerwca bodajże... Czy będzie jakaś znaczna różnica w wydajności na tym modzie względem tamtej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted June 15, 2019 Author Report Share Posted June 15, 2019 27 minut temu, Murky napisał: Mam ''finalną'' wersję z czerwca chyba nic mojego bo ja w tym roku nic nie robiłem kamiloxf likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 4 minutes ago, Mr.T said: chyba nic mojego bo ja w tym roku nic nie robiłem Nie z 2019. W 2017 w grudniu był final a później jeszcze coś z nowymi aktualizacjami chyba w czerwcu 2018 było tu na forum...Nie wiem, mniejsza o to ^^ Pytałem bo ten co mam działa w zasadzie w porządku aczkolwiek widzę tu jakiś wypasiony game mode i ciekaw jestem czy to rzeczywiście pomoże w grach bo na pokładzie tylko 6GB ramu ^^ więc czasem bywa ciężko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R95K Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 7 minut temu, Murky napisał: Nie z 2019. W 2017 w grudniu był final a później jeszcze coś z nowymi aktualizacjami chyba w czerwcu 2018 było tu na forum...Nie wiem, mniejsza o to ^^ Pytałem bo ten co mam działa w zasadzie w porządku aczkolwiek widzę tu jakiś wypasiony game mode i ciekaw jestem czy to rzeczywiście pomoże w grach bo na pokładzie tylko 6GB ramu ^^ więc czasem bywa ciężko. Zależy jak reszta podzespołów i w jakie gry chcesz grać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 15, 2019 Report Share Posted June 15, 2019 1 hour ago, Radzior2010 said: Zależy jak reszta podzespołów i w jakie gry chcesz grać Wiem że bez nowej grafy i procka cudów nie będzie ^^ Tylko się zastanawiam czy jest sens się bawić w nową instalację systemu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poll300 Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Czy można to wrzucić na inny serwer z tego nie można pobrać prawidłowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted June 18, 2019 Author Report Share Posted June 18, 2019 dzialaja poprawnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 W dniu 18.06.2019 o 08:36, Poll300 napisał: Czy można to wrzucić na inny serwer z tego nie można pobrać prawidłowo Kurcze. Działają prawidłowo, po co szukasz problemu, którego NIE MA!!! Z files.fm (podobnie z mega a nawet szybciej) pobranie zajmuje minutę. A tak po za tym. Obecnie zainstalowałem na laptopie HP 550 ( to taki kalkulator ) i nie mam żadnych problemów, śmiga aż miło (wydaje mi się że lepiej od Win DreamOS extreme pc i chyba tablet ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poll300 Posted June 18, 2019 Report Share Posted June 18, 2019 Ok rozumiem sprawdzam jeszcze raz poranie Ok pobrane czas na instalacje i test Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reboot Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Tam są 2 pliki, czym one się różnią? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R95K Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 1 minutę temu, reboot napisał: Tam są 2 pliki, czym one się różnią? O jakich plikach mówisz?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reboot Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Win7-BN-x64-7fd8fc64.zip oraz Win7-BN-x64-esd-605c5eaa.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskier Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 " ISO do pobrania w formie zwykłej lub ESD " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reboot Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 9 minut temu, iskier napisał: " ISO do pobrania w formie zwykłej lub ESD " A która wersja lepsza? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iskier Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Gdyby któraś była "lepsza" to by nie było "gorszej"! Gremek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R95K Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 Teraz, reboot napisał: A która wersja lepsza? To nie ma zbytnio znaczenia, bo ESD to licencja elektroniczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
obnibus Posted June 19, 2019 Report Share Posted June 19, 2019 10 minut temu, reboot napisał: A która wersja lepsza? ESD - iso mniej wazy nic poza tym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adamkon Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 W dniu 4.06.2019 o 12:15, Mr.T napisał: Win 7 x64 Pro 2k19 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Napisz , co zostało usunięte . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 7 minut temu, adamkon napisał: Napisz , co zostało usunięte . Przecież piszę " Usuniete : sporo - system dla ryzykantów !" i tak jest. Virtual box lub zainstaluj na żywym pacjencie i sprawdź co zostało usunięte ( to nie aż tak trudne ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poll300 Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Tak system chodzi jak najbardziej ok szybko !! jedynie nie wiem (jeszcze nie grałem) czy ktoś już grał na tej wersji systemu i czy wszystko śmiga bez błędów itp... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murky Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 4 hours ago, Poll300 said: Tak system chodzi jak najbardziej ok szybko !! jedynie nie wiem (jeszcze nie grałem) czy ktoś już grał na tej wersji systemu i czy wszystko śmiga bez błędów itp... Ktoś tam pisał że w CSa grał i było ok. Ale sprawdź i ty im więcej testów tym lepiej ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poll300 Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Rozumiem ok no tak tylko te ew. przeinstalowywanie systemu ehhhh to do dzieła Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadDragory Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 22 godziny temu, adamkon napisał: Ale burak - napisz , to nie jest takie trudne . Nie mam zamiaru z tobą kłócić się tylko dlatego że jesteś zbyt leniwy lub nie potrafisz zrobić prostych czynności a jedyne co ci wychodzi to wyzywanie od "buraków" itd. Powodzenia w testowaniu (więcej odp. nie dostaniesz ) . A tak po za tym. Ciekaw jestem czy można dodać "szybkie skróty" do Win8.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.T Posted June 21, 2019 Author Report Share Posted June 21, 2019 za obrazę i to na czerwono dostał odemnie bana na kilka dni MadDragory and m4s like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krecik002 Posted June 21, 2019 Report Share Posted June 21, 2019 Czy to współczesna wersja Extreme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts