Jump to content

Win 8.1 Pro x64 by xpos1


Recommended Posts

Windows 8.1 Pro x64 by xpos1

 

windows-81-es-la-versi-243n-actual-del-sistema-operativo-de-90039.png.f4e0c381508eb771035d36908db47db3.png

 

Baza: Win 8.1 Pro x64

 

Dodano:
7zip
Unlocker 
Prawa admina
StartIsBack
TakeOwnershipEx
HashCheck
VBCRedistAIO
Directx
Skróty PPM
Zmieniono wygląd explorrera na ten z Windows 7
Odblokowano obce style  ( dodano ten z w7 + aero glass )
Uaktywniono pakiety DotNet.  Framework  w tym 3,5
Włączono DirectPlay

 

Usunięto:
TELEMETRIE
Windows Update
SmartScren
Windows Defender
OneDrive
Centrum akcji
Kopie i przywracanie 
Sterowniki Xbox
Kafelki

 

Coś dla oka:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]3.png.4a261a8fd2550de93e38a97239eb8755.png

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]2.png.78d28767d2cb6be57ae78b5a38b76d1d.png

 

 

UWAGA: System na instalatorze Windows 10 jeśli używasz VirtualBox ustaw Windows 10 x64 

 

Download:
 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Link to post
Share on other sites

Co zrobić aby po kliknięciu ikony eksploratora otwierało się okno komputer zamiast biblioteki?W win7 trzeba było odpowiednio zmodyfikować właściwości skrótu do eksploratora aby otwierał dane okno np komputer

%windir%\explorer.exe /n,::{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D} komputer.Teraz mam z tym problem

Link to post
Share on other sites

xpox1 wymiatasz chłopie! :)

Poniżej załączam screena z ilości procesów po instalacji systemu oraz po zainstalowaniu kompletu aplikacji i sterowników. Co mam powiedzieć jak przy win 10 1903 nie mogłem zejść do tych 40 procesów z 70 w kilku próbach, to tutaj za pierwszym razem jest sukces. Jedno co zostało, co mi nie odpowiada, ale co jestem w stanie sam doprowadzić do ustawień domyślnych to host firewalla. Testowanie zatem zaczynam. Jeśli się coś pojawi niepokojącego, to będę raportować. Pozdrawiam!

image.png.3614cd89a019a42f6ef4d16c2e787332.pngimage.png.45a42aebe8694abdaf2f2c9dbe4ec897.png

 

Dokładam jeszcze zużycie pamięci po instalacji:

image.png.0a40204b85f95c122c95d14fb11c59ba.png

Link to post
Share on other sites
W dniu 25.05.2019 o 11:19, SivajGaming napisał:

Widzę że szalejesz z modami :) Wycinasz tylko syf a OS mało zasobożerny. Gratuluję ;) 

 

W dniu 25.05.2019 o 12:51, my_g0t napisał:

xpox1 wymiatasz chłopie! :)

Poniżej załączam screena z ilości procesów po instalacji systemu oraz po zainstalowaniu kompletu aplikacji i sterowników. Co mam powiedzieć jak przy win 10 1903 nie mogłem zejść do tych 40 procesów z 70 w kilku próbach, to tutaj za pierwszym razem jest sukces. Jedno co zostało, co mi nie odpowiada, ale co jestem w stanie sam doprowadzić do ustawień domyślnych to host firewalla. Testowanie zatem zaczynam. Jeśli się coś pojawi niepokojącego, to będę raportować. Pozdrawiam!

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

Dokładam jeszcze zużycie pamięci po instalacji:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

4 godziny temu, SivajGaming napisał:

Donejty dla tego pana

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

 

dzięki :) 

 

 

32 minuty temu, mbielak012 napisał:

Testowałeś win 8.1 od sromo-tnika

 

ja tego nie traktuje jako konkurencje :)

zrobiłem bo używam wiec dodałem wam :) 

 

Link to post
Share on other sites

Witam.Chcialem powiedzieć ze mod jest KOZACKI,jednak jest jedna rzecz która mnie trapi.

Chodzi o Microsoft Visual C++ 2015 runtime(wymagany przez niektore programy),gdyż podczas instalacji występuje błąd.

Czy da sie to jakos naprawic?

 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Link to post
Share on other sites
13 minut temu, piotrmos11 napisał:

Witam.Chcialem powiedzieć ze mod jest KOZACKI,jednak jest jedna rzecz która mnie trapi.

Chodzi o Microsoft Visual C++ 2015 runtime(wymagany przez niektore programy),gdyż podczas instalacji występuje błąd.

Czy da sie to jakos naprawic?

 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

dodalem biblioteki i to przez to po prostu odinstaluj starsza wersje i wtedy ta powinna pójść :) 

Link to post
Share on other sites
36 minut temu, piotrmos11 napisał:

Witam usunąłem poprzednie wersje i podczas instalacji znowu ten sam problem wystąpił.

Jednak zauważylem ze jest  na liście programów.Dodaje też log.

Pozdrawiam:)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

 

wgraj to 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

po twoim skrinie widac ze ta biblioteka ktora nie chciala wejsc jest juz zainstalowana u ciebie :D

Link to post
Share on other sites
2 minuty temu, piotrmos11 napisał:

Witam.Wgrałem to co mi wysłałes,lecz nadal jest ten sam problem.I zauważyłem ze tylko C++ 2015 sie nie zainstalowały :<

Nadal nie dziala program co wymaga c++ 2015 runtime.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

jaki to program ?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information