dimson 2 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Czy w iceweasel można jakoś zrobić żeby tłumaczyło strony z innego języka na PL tak jak np jest to zrobione w chrome? Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
kitaro 195 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Jakieś rozszerzenie do firefoxa by się znalazło, ale jakiś google translator nie oznacza, że jest się zalogowanym na zagranicznym forum. Lepiej zainstalować i ogarnąć Qtranslate. wszędzie tłumaczy zagraniczny tekst - w pdfach - jakieś instrukcje w systemie, czy w przeglądarkach. Przykład: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Albo plik parujęzyczny: W dodatkach wpisz translate, albo - ja na githubie, czy gdzie indziej zaznaczam i czytam. dimson likes this Quote Link to post Share on other sites
dimson 2 Posted October 17, 2020 Report Share Posted October 17, 2020 dzięki, za wskazówkę bawię nim od kilku dni i jestem pod wrażeniem Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka kitaro likes this Quote Link to post Share on other sites
kitaro 195 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Iceweasel-v82.0.en_US_win32_clang_pgo.7z spolszczony, ustawiony wstępnie i z dodatkami. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
berthold61 22 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 Dziwna ta przeglądarka , ramu bierze to samo co EDGE . Quote Link to post Share on other sites
renatan 831 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 2 minuty temu, berthold61 napisał: Dziwna ta przeglądarka , ramu bierze to samo co EDGE . u mnie jeszcze więcej Quote Link to post Share on other sites
zwierzaczek666 6 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 ja polecam Slimjet lub Cent.... Quote Link to post Share on other sites
kitaro 195 Posted October 19, 2020 Report Share Posted October 19, 2020 1 godzinę temu, berthold61 napisał: Dziwna ta przeglądarka , ramu bierze to samo co EDGE . Ta dokładnie na dzień dobry bierze u mnie tyle: Ustawiona oszczędnie na profilu FF 82.0 - Jak korzystam z powodzeniem. Taką dokładnie zapodałem. Pewnie, że są inne przeglądarki, - tylko zapraszać na podawanie innych. Tą chińszczyznę trzeba ustawiać, żeby było po polsku i lekko. Komu pasi - voila! Komu nie pasi, to ma wybór innych przeglądarek. Zapraszam do zapodawania konkretów, a nie tylko nazw. Pozdrowienia dla wszystkich! Quote Link to post Share on other sites
G77 319 Posted October 20, 2020 Report Share Posted October 20, 2020 W dniu 19.10.2020 o 14:42, zwierzaczek666 napisał: ja polecam Slimjet lub Cent.... tez polecam Slimjet uzywam od lat Brave web browser tez ponoc dobry jest Quote Link to post Share on other sites
zwierzaczek666 6 Posted October 26, 2020 Report Share Posted October 26, 2020 A co sądzicie o takiej przeglądarce Kinza ?? Ciekawy jestem opinii bo testuje ja 2 dni.... Quote Link to post Share on other sites
dimson 2 Posted November 5, 2020 Report Share Posted November 5, 2020 czy można coś zrobić ze skalowanie w iceweasel - tak, żeby wyświetlana treść była bardziej kompaktowa (mniejsza) załączam porównania z chrome (mieści się więcej treści, troszkę mniej trzeba skrolować) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
renatan 831 Posted November 5, 2020 Report Share Posted November 5, 2020 dimson.. siedzisz na Pepperze i nie wiesz co sie dzieje ? wejdż do naszego tematu gdzie kolega SirNiedźwiedź daje przepis jak załatwić aby miec stary wygląd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i bedziesz miał tak Quote Link to post Share on other sites
dimson 2 Posted November 5, 2020 Report Share Posted November 5, 2020 strona peppera to tylko przykład, różnica w skalowaniu jest na większości stron Quote Link to post Share on other sites
37linx3 10 Posted November 13, 2020 Report Share Posted November 13, 2020 kitaro czy ten ustawiony przez Ciebie Iceweasel-v.82.0 poszedłby na Win XP? Quote Link to post Share on other sites
kitaro 195 Posted November 14, 2020 Report Share Posted November 14, 2020 Działa w systemach: Windows 7/8/10 Licencja: bezpłatny (freeware) Quote Link to post Share on other sites
dimson 2 Posted January 7 Report Share Posted January 7 iceweasel 82.0(x86)w serwisie YouTube nie mogę nic wpisać w pasku wyszukiwanie (nie pojawia się kursor), ktoś ma podobny problem ? Quote Link to post Share on other sites
kitaro 195 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Dziwne YT. Gdy jest się zalogowanym, to kursor pojawia się na pasku wyszukiwania po kliknięciu. Gdy jest się niezalogowanym, to po kliknięciu w pasku wyszukiwania kursor nie pojawia się, żeby wpisać cokolwiek. Dramat i poemat. Gdy chcesz coś wyszukać nie będąc zalogowanym, to wpierw klikaj w przycisk aplikacje, potem na pasek wyszukiwania. Wtedy pojawia się kursor. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
adonx 47 Posted January 7 Report Share Posted January 7 To nie tylko tak jest w iceweasel ale też FF , Waterfox G3 , Slimjet , Edge to coś porobił YouTube musisz być zalogowany żeby mieli kontrole nad tobą. Quote Link to post Share on other sites
dimson 2 Posted January 7 Report Share Posted January 7 Fajne te zmiany.. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts