Geralt Z Rivii 10 Posted June 5, 2019 Report Share Posted June 5, 2019 Prezesie bardzo dobry mod. Najlepszy jaki w ostatnim czasie wydałeś,I mam nadzieję ze nie ostatni. System służy mi głównie do grania. Po instalacji wszystkich niezbędnych sterowników nie zauważyłem spadku wydajności. Wcześniej system użytkowałem przez 2 tygodnie i sprawował się bardzo dobrze. Liczę że wydajesz w najbliższej przyszłości coś nowego Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
adriuns 1 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Mam kłopot z połączeniem głośnika zewnętrznego bluetooth - system nie chce go wyszukać na laptopie jest to samo- wczesniej był 1809 teraz 1607 LTSB (Komputer Ryzen 2600+B450 Carbon).... Gdy miałem wersje 1809 wszystko wyszukiwało lux, Głośnik łączył i grał nazwa - to creative muvo 1c w 100% sprawny Sterowniki wszystko zainstalowane.... System działa idealnie, szybki bez reklam i spamu Ktoś pomoże :)? Pozdrawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
caro86wlkp 3 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 sprawdź w usługach czy jest włączony bluetooth dziubek and adriuns like this Quote Link to post Share on other sites
adriuns 1 Posted June 6, 2019 Report Share Posted June 6, 2019 Dziękuję, poszukałem dokładnie w usługach rzeczywiście było wyłączone:) juz wszystko działa !:) Windows najlepszy jaki moze byc Jeszcze raz dziekuje !:) Quote Link to post Share on other sites
Warson 7 Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 Witam, jaki użyć aktywator do tej wersji? Jaki polecacie program, który automatycznie wyszuka sterowników do PC? Quote Link to post Share on other sites
my_g0t 56 Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 7 minut temu, Warson napisał: Witam, jaki użyć aktywator do tej wersji? Jaki polecacie program, który automatycznie wyszuka sterowników do PC? Ad.1 AAct_v4.0_r1_Portable2019 Ad. 2 SDI 1904 Warson likes this Quote Link to post Share on other sites
Warson 7 Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 56 minut temu, my_g0t napisał: Ad.1 AAct_v4.0_r1_Portable2019 Ad. 2 SDI 1904 Do tego aktywatora jakiś odnośnik można? bo po nazwie nie rozpoznaje czy jest takowy na forum? Quote Link to post Share on other sites
caro86wlkp 3 Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 u mnie wyszukiwarka działa [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warson likes this Quote Link to post Share on other sites
Crazy36 100 Posted June 8, 2019 Report Share Posted June 8, 2019 2 godziny temu, Warson napisał: Witam, jaki użyć aktywator do tej wersji? Jaki polecacie program, który automatycznie wyszuka sterowników do PC? Aktywator [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Program do instalacji sterowników [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Warson likes this Quote Link to post Share on other sites
Warson 7 Posted June 10, 2019 Report Share Posted June 10, 2019 u mnie na komputerze tak to wygląda: po zainstalowaniu Sterowników, Office itp. Jak myślicie jest ok? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Frix93 3 Posted June 11, 2019 Report Share Posted June 11, 2019 Czy jest ktoś w stanie wrzucić system na inne linki do pobrania? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted June 11, 2019 Author Report Share Posted June 11, 2019 drugi i trzeci plik przeciez dziala Quote Link to post Share on other sites
margania 0 Posted June 12, 2019 Report Share Posted June 12, 2019 Mam kłopot na Acerze V3-771G (stary poczciwy trupek z i5 3 gen)- instalowałam Firefoxa i zawsze mnie prosił o hasło dla Administratora przy uruchomieniu instalki. W koncu sie jakoś udało choć nie bardzo wiem jak to się stało i aktywowałam sys mstoolkitem (ur jako admin) Aktywacja przebiegłą bez protestów programow ochronnych i o dziwo z automatu defender nie usunął mi aktywatora z pena. Ale teraz po resecie się przywala defender do zmian w systemie po aktywacji i chce je wrzucać na kwarantanne - gdy wybieram zezwalaj czy przywróć, to nie dzieje się nic i w kółko to samo... System po zainstalowaniu zajmuje imponująco mało miejsca i to jest super Gdy probowałałam aktualizować z managera urządzen obie karty graficzne - to mowi że to najlepszy sterownik (domyślny Winodws czy jak tam) Karty to HD 4000 oraz Nvidia GTX660M , Jescze nie sciągałam sterow ze strony i nie probowałam inslować Acha ma ktoś może jakieś okrojone stery do Nvidi dla 10 64 ktorze nie zajmą hektara na dysku po instalce? Może jest ustawione jakieś hasło dla admina ? Pozdro i plizzz help bo fajna ta wersja jest Quote Link to post Share on other sites
Crazy36 100 Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 9 godzin temu, margania napisał: Mam kłopot na Acerze V3-771G (stary poczciwy trupek z i5 3 gen)- instalowałam Firefoxa i zawsze mnie prosił o hasło dla Administratora przy uruchomieniu instalki. W koncu sie jakoś udało choć nie bardzo wiem jak to się stało i aktywowałam sys mstoolkitem (ur jako admin) Aktywacja przebiegłą bez protestów programow ochronnych i o dziwo z automatu defender nie usunął mi aktywatora z pena. Ale teraz po resecie się przywala defender do zmian w systemie po aktywacji i chce je wrzucać na kwarantanne - gdy wybieram zezwalaj czy przywróć, to nie dzieje się nic i w kółko to samo... System po zainstalowaniu zajmuje imponująco mało miejsca i to jest super Gdy probowałałam aktualizować z managera urządzen obie karty graficzne - to mowi że to najlepszy sterownik (domyślny Winodws czy jak tam) Karty to HD 4000 oraz Nvidia GTX660M , Jescze nie sciągałam sterow ze strony i nie probowałam inslować Acha ma ktoś może jakieś okrojone stery do Nvidi dla 10 64 ktorze nie zajmą hektara na dysku po instalce? Może jest ustawione jakieś hasło dla admina ? Pozdro i plizzz help bo fajna ta wersja jest Tu są okrojone sterowniki do grafiki [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Do instalowania reszty sterowników polecam Ci ten program [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zainstaluj jakiegoś antywirusa (ja używam tego [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i pozwul mu usunąć te pliki.Ja tak zawsze tak robie przy instalacji nowego windowsa i system pozostaje aktywny z tym że ja używam tego aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Matharnus 1 Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Czy jest tutaj Microsoft Store? ponieważ mam tam zakupionych kilka gier i zastanawia mnie to czy mogę pobrać i normalnie korzystać ? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted June 13, 2019 Author Report Share Posted June 13, 2019 3 minuty temu, Matharnus napisał: Czy jest tutaj Microsoft Store? sprawdz co to jest wersja LTSB a pozniej zadawaj pytania Quote Link to post Share on other sites
jacekoz52 5 Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Przeczytaj temat od początku , to się dowiesz . Przepraszam - Mr.T już odpowiedział . Quote Link to post Share on other sites
Matharnus 1 Posted June 13, 2019 Report Share Posted June 13, 2019 Oczekiwałem tylko odpowiedzi tak lub nie, przepraszam za sprawienie kłopotu swoją niewiedzą. Dziękuję Quote Link to post Share on other sites
ziuta24 0 Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Niestety link nie działa chciałbym przetestować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Crazy36 100 Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Godzinę temu, ziuta24 napisał: Niestety link nie działa chciałbym przetestować. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdz jeszcze ras bo umnie działa.Może chwilowo coś było nie tak Quote Link to post Share on other sites
ziuta24 0 Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 Dziwne.. cały czas mam ten sam komunikat. Próby na różnych przeglądarkach Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted June 14, 2019 Author Report Share Posted June 14, 2019 dobra pisalem ze pierwszy jest martwy ale odpowiadal za torrenta skasowalem zostrawilem dwa dzialajace masakra Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted June 14, 2019 Report Share Posted June 14, 2019 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - tak jak ci poradził MR.T - co to jest LTSB i LTSC - to nie tylko brak Microsoft Store. Dowiedz się a nie tylko żądaj odpowiedzi - tak lub nie. Ta wiedza ci się przyda - JAK I WSZYSTKIM. Quote Link to post Share on other sites
Marcin1609 8 Posted June 16, 2019 Report Share Posted June 16, 2019 a jak wyłaczyć ciągle instalujace sie nie mogące się zainstalować usługę windows update(nie ma jej w uslugach) w tym systemie Quote Link to post Share on other sites
caro86wlkp 3 Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Jak uruchomić logowanie za pomocą linii papilarnych i kamery IR? W usługach włączyłem na automatyczny start: usługa biometryczna systemu Windows. Opcje logowanie liniami papilarnymi i poprzez rozpoznawanie twarzy mam aktywne ale po kliknięciu wyskakuje jakieś okienko na ułamek sekundy i znika Quote Link to post Share on other sites
Makarons 0 Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Nie moge tego pobrać, torrent nie działa, a przy końcu pobierania wyskakuje w operze brak pamięci, na innych przeglądarkach wymaga logowania aby pobrać, ktoś ma innego linka? Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted June 20, 2019 Author Report Share Posted June 20, 2019 nowe pliki dodałem Quote Link to post Share on other sites
addone 0 Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 Ten hosting to jakis zart... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Mr.T 9,122 Posted June 20, 2019 Author Report Share Posted June 20, 2019 8 godzin temu, addone napisał: Ten hosting to jakis zart... przed chwila sprawdzilem oba piki dzialaja bezblednie zycze takich predkosci Quote Link to post Share on other sites
moszter 299 Posted June 20, 2019 Report Share Posted June 20, 2019 9 godzin temu, addone napisał: Ten hosting to jakis zart... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lepiej pobrać przez *.torrent, niż przez P2P Bo P2P często przerywa pobieranie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts