gringol12 Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Witam Wszystkich. Chciałbym się podzielić linkiem do obrazu systemu OSX w wersji 10.6.4. Sam go szukałem bardzo długo w sieci i nie znalazłem. Dostałem kopię płyty dzięki uprzejmości znajomego znajomego. Jest to obraz płyty ISO. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Gremek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gremek Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 @gringol12 Dzięki! Do zabawy ze starym iMac mid 2006 jak znalazł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gringol12 Posted April 16, 2019 Author Report Share Posted April 16, 2019 45 minut temu, Gremek napisał: @gringol12 Dzięki! Do zabawy ze starym iMac mid 2006 jak znalazł Powiedz mi taką rzecz może wiesz. Czy jeśli miałbym maksymalną wersje OSX możliwą dla mojego japka na płycie to zainstaluje normalnie bez podawania jakich dziwnych kodów tj aktywacji?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gremek Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 15 minutes ago, gringol12 said: Powiedz mi taką rzecz może wiesz. Czy jeśli miałbym maksymalną wersje OSX możliwą dla mojego japka na płycie to zainstaluje normalnie bez podawania jakich dziwnych kodów tj aktywacji?? Nie trza podawać żadnych kodów, zaś MacOS od wersji 10.9 jest darmowy więc jeżeli twój sprzęt ci go obsłuży, wystarczy że odpalisz komputer w trybie Internet Recovery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz podrzucić model swojego sprzętu to pomyślimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P1O Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Jak na MacNooba przystało, zadam pytanie z czterech liter... Czy można to coś instalować na zwykłym blaszaku? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gremek Posted April 17, 2019 Report Share Posted April 17, 2019 Just now, P1O said: Jak na MacNooba przystało, zadam pytanie z czterech liter... Czy można to coś instalować na zwykłym blaszaku? Jasne, że można - sam korzystam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 10.6 raczej bym nie instalował na blaszaku, bo nowszego sprzętu nie obsłuży a aplikacje już nie wspierają tej wersji systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gringol12 Posted April 19, 2019 Author Report Share Posted April 19, 2019 W dniu 16.04.2019 o 11:20, Gremek napisał: Nie trza podawać żadnych kodów, zaś MacOS od wersji 10.9 jest darmowy więc jeżeli twój sprzęt ci go obsłuży, wystarczy że odpalisz komputer w trybie Internet Recovery [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Możesz podrzucić model swojego sprzętu to pomyślimy. Niestety nie jest to tak proste. Próbowałem tego sposobu na samym początku. Darł pyska o Apple ID. Więc dostał świeżo zrobiony. Ale dalej darcie pyska że muszę kupić system co mnie zdziwiło. Dlatego rozpocząłem poszukiwania preinstalowanego systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr23 Posted April 20, 2019 Report Share Posted April 20, 2019 Witam, czy jest możliwość tego zainstalowania na Xiaomi mi nootebook ? Jakaś instrukcja czy coś? Wszystko by działało ? Dziękuje za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moszter Posted April 21, 2019 Report Share Posted April 21, 2019 W dniu 17.04.2019 o 19:29, P1O napisał: Jak na MacNooba przystało, zadam pytanie z czterech liter... Czy można to coś instalować na zwykłym blaszaku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts