matiwczasss 1 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Nie mogę nic pobrać ze sklepu próbowałem już na nowym koncie, i z różnymi komendami w powershell i dalej to samo ''Nie można wykonać instalacji. Wkrótce spróbujemy ponownie.'' i kod błędu 0x800706D9 Quote Link to post Share on other sites
SivajGaming 34 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 ech... 1. Jaki system używasz? 2. Od kiedy problem występuje? Quote Link to post Share on other sites
renatan 834 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
matiwczasss 1 Posted March 26, 2019 Author Report Share Posted March 26, 2019 Teraz, SivajGaming napisał: ech... 1. Jaki system używasz? 2. Od kiedy problem występuje? 1. Win JG10 ( od sromotnika wersja lite) 2. od kiedy mam tą wersje JG10 kiedyś miałem 10tke i normalnie działał sklep Quote Link to post Share on other sites
SivajGaming 34 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 1. Wciśnij Windows + R i wpisz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Enter i poszukaj usług: "Usługa instalacji Sklepu Windows" oraz "Usługa magazynu". 3. PPM > Właściwości > Tryb Uruchomienia i przestaw na Automatyczny 4. Restart kompa i powinno śmigać hahaba likes this Quote Link to post Share on other sites
matiwczasss 1 Posted March 26, 2019 Author Report Share Posted March 26, 2019 2 minuty temu, SivajGaming napisał: 1. Wciśnij Windows + R i wpisz: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. Enter i poszukaj usług: "Usługa instalacji Sklepu Windows" oraz "Usługa magazynu". 3. PPM > Właściwości > Tryb Uruchomienia i przestaw na Automatyczny 4. Restart kompa i powinno śmigać Dzięki działa nawet nie musiałem restartować xD temat do zamknięcia ;p Quote Link to post Share on other sites
SivajGaming 34 Posted March 26, 2019 Report Share Posted March 26, 2019 Teraz, matiwczasss napisał: Dzięki działa nawet nie musiałem restartować xD temat do zamknięcia ;p serduszko w prawym dolnym rogu mojego posta matiwczasss likes this Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts