Jump to content
  • 0

Lumia 950 XL Dual Sim i Windows 10 ARM

Question

Posted

Witam, czy jest jakiś sposób aby z windows 10 mobile wydrzeć sterowniki dla lumii 950 XL Dula Sim i zaimplementować je w Windows 10 ARM ? szukam sposobu aby umożliwić lumii połączenie z Internetem, niestety w menadżerze urządzeń same znaki zapytania i na razie niewiele z tym mogę zrobić. 

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Musisz u rusków   szukać  jak się bawiłem   (  2 lata temu  -  Nokia Lumia 635  )   tym tematem  to wszystko od nich ściągałem  -  wiem  nie ta  klasa to tak jak Syrenka do Mercedesa  , ale  leży sobie  prawie nówka   z win 10  w szufladzie jako eksponat muzealny.

Szukaj u nich  najwięcej oprogramowania , wiedzy  itd.  od nich ściągałem.

• 0
Posted

Coś tam u towarzysza Stalina jes,t ale jest po Rosyjsku a ja rosyjskiego nie znaju :D

W szufladzie mam jeszcze nokię lumię 1520 z całą masą aplikacji których już się nie zainstaluje, ach to były piękne czasy miasta w obiektywie :)

• 0
Posted

Ja z ruskim to tak jak i z Chińczykiem   ale zmieniałem  na angielski  albo translatorem z ruskiego  , po murzyńsku  ale zawsze coś tam się dało wyłuskać.

Właśnie  tym tematem przypomniałeś mi o niej i teraz ją ładuje  i co  ciekawe Win 10  nie  " zamarzł "  i aktualizacje chce robić  ot maszyna :tooth:.