maska007 9 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote Link to post Share on other sites
John Marston 8 Posted July 19, 2020 Report Share Posted July 19, 2020 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dziena Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
netis7 0 Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 W dniu 15.02.2019 o 20:53, srom-otnik napisał: Link z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Link prowadzi do pliku "txt". Można prosić o udostępnienie "iso" Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted July 24, 2020 Report Share Posted July 24, 2020 3 minuty temu, netis7 napisał: Link prowadzi do pliku "txt". Można prosić o udostępnienie "iso" W tym pliku .txt jest link do pliku .iso - sprawdź sobie zawartość netis7 likes this Quote Link to post Share on other sites
pirotaro 25 Posted August 16, 2020 Report Share Posted August 16, 2020 Przypomnijcie mi co wykluczyć ze skanowania antywira i defendera tak aby nic istotnego z poprawek nie zniknęło nagle. Drugie pytanie to czy bezproblemowo idzie na tym modzie (powiedzmy Lite) Steam?? Quote Link to post Share on other sites
mbielak012 18 Posted August 17, 2020 Report Share Posted August 17, 2020 22 godziny temu, pirotaro napisał: Przypomnijcie mi co wykluczyć ze skanowania antywira i defendera tak aby nic istotnego z poprawek nie zniknęło nagle. Drugie pytanie to czy bezproblemowo idzie na tym modzie (powiedzmy Lite) Steam?? Tak, na Lite działa bez problemów. pirotaro likes this Quote Link to post Share on other sites
pirotaro 25 Posted August 18, 2020 Report Share Posted August 18, 2020 Ups, wykluczyć tylko ten winsys?? mbielak012 likes this Quote Link to post Share on other sites
szymibtw 52 Posted September 3, 2020 Report Share Posted September 3, 2020 Postawione na pc serwerowym na osobnym dysku żeby robić testy z kręcenia Xeona x5460 na podstawce LGA 775 system igła jak na 3gb ddr 2 800mhz Quote Link to post Share on other sites
PrintScreen 0 Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 Czy ktoś ma problemy z instalacja sterów do myszy razer oraz avasta? Nie skarżę się, system jest super i bardzo dziękuję. Szukam jedynie kogoś kto miał podobny problem. Pozdrawiam Z myszą już sobie poradziłem Quote Link to post Share on other sites
szymibtw 52 Posted September 10, 2020 Report Share Posted September 10, 2020 3 godziny temu, PrintScreen napisał: Czy ktoś ma problemy z instalacja sterów do myszy razer oraz avasta? Nie skarżę się, system jest super i bardzo dziękuję. Szukam jedynie kogoś kto miał podobny problem. Pozdrawiam Z myszą już sobie poradziłem Instalowałeś na domyślnych usługach? Quote Link to post Share on other sites
PrintScreen 0 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 14 godzin temu, szymibtw napisał: Instalowałeś na domyślnych usługach? Hej Dzięki,że odpisujesz. Nic nie zmieniałem wszystko domyślnie. Pod koniec instalacji wyskakuje błąd. Sterowniki do myszy udało się zainstalować Avast'a już nie. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
stens 140 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 W dniu 15.02.2019 o 20:53, srom-otnik napisał: 1. Do instalacji nowo podpiętego sprzętu, aktualizacji z Windows Update (tylko wersja pełna systemu), pakietu MS Office, bezpiecznie jest włączyć w Optymalizatorze Usług na czas instalacji - konfigurację domyślną usług, a po udanej instalacji należy ustawić usługi wg własnych minimalnych potrzeb. No właśnie, trzeba je włączyć. ppm na pulpit i Optymalizator 2 minuty temu, stens napisał: No właśnie trzeba je włączyć. Bart2577 likes this Quote Link to post Share on other sites
PrintScreen 0 Posted September 11, 2020 Report Share Posted September 11, 2020 Dalej nic. Załączam logi [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
potrzebuje 1 Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 Błąd przy odpaleniu Resident Evil 7 Biohazard, system postawiony godzinkę temu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
zdzisiek24 207 Posted September 30, 2020 Report Share Posted September 30, 2020 Chłopie zakładasz temat a masz lenia by wpisać w google msvcp.dll . Zainstaluj Visual C++ Redistributable dla Visual Studio 2015 a lepiej całą paczkę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
slodz 0 Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 Zainstalowałem na leciwym lapku Asusa z wymienionym HDD na SSD, wersja pro wymiata, wszystkie czyściochy odpadają w przedbiegach. Tylko mam problem z wgrywaniem jakichkolwiek sterowników, do kamery czy grafiki. Za każdym razem niepowodzenie, zgodnie z instrukcją działałem optymalizatorem usług ale po resecie właściwie nic się nie zmieniało. Odpowiedzi 3 x nie i reset. Może ktoś mi łopatologicznie wytłumaczyć mój błąd w instalacji driverów? Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 1, 2020 Report Share Posted October 1, 2020 Mam pytanie. Wersje pełna można aktualizować tak? Czy jeśli użyje UUAWU to nie będę mieć informacji typu przejdź na Windows 10 i telemetrii? Quote Link to post Share on other sites
zwierzaczek666 6 Posted October 2, 2020 Report Share Posted October 2, 2020 info o przejsciu na win 10 brak , z aktualizacjami jest tak ze wlasciwie modyfikowanych sie nie aktualizuje Quote Link to post Share on other sites
jesa 4 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Witam jestem, debilem znowu sobie sromotnik usunąłem menu z prawo kliku na pulpicie ale tym razem w 8.1 wiem wysłałeś mi w win7 ale nie działają znaki polskie np ęł i nie ma opcji zrzut ekranu z której często korzystam wiec jak byś miał chęć to możesz mi wysłać pod 8.1 znowu WIEM ze pisałeś ze na takie posty nie będziesz odpowiadał ale nie chce mi się całego systemu odinstalowywać wiec bym prosił Bardzo byś mógł dodawać te opcje w tuning skripty zeby była Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Witam jestem, debilem znowu sobie sromotnik usunąłem menu z prawo kliku na pulpicie ale tym razem w 8.1 wiem wysłałeś mi w win7 ale nie działają znaki polskie np ęł i nie ma opcji zrzut ekranu z której często korzystam wiec jak byś miał chęć to możesz mi wysłać pod 8.1 znowu WIEM ze pisałeś ze na takie posty nie będziesz odpowiadał ale nie chce mi się całego systemu odinstalowywać wiec bym prosił Bardzo byś mógł dodawać te opcje w tuning skripty zeby byłamyśle ze nie doda tego to Tuning bo wtedy łatwa droga to skopiowania i użycia w innych systemach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
jesa 4 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 10 minut temu, Super3511 napisał: myśle ze nie doda tego to Tuning bo wtedy łatwa droga to skopiowania i użycia w innych systemach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk +1 11 minut temu, Super3511 napisał: myśle ze nie doda tego to Tuning bo wtedy łatwa droga to skopiowania i użycia w innych systemach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ale nie jest najgorzej bo ten z siodemki działa tylko np ę musiałem zmienic na e i działa litere bo wtedy wogole jej nie widziało Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 20 minut temu, jesa napisał: +1 ale nie jest najgorzej bo ten z siodemki działa tylko np ę musiałem zmienic na e i działa litere bo wtedy wogole jej nie widziało tylko pamiętaj ze oczyszczanie i chyba optymalizator usług są inne chyba ze pliki zostały a zostały usunięte tylko klucze z rejestru Quote Link to post Share on other sites
jesa 4 Posted October 4, 2020 Report Share Posted October 4, 2020 Teraz, Super3511 napisał: tylko pamiętaj ze oczyszczanie i chyba optymalizator usług są inne chyba ze pliki zostały a zostały usunięte tylko klucze z rejestru klucze z rejestru tylko usunałem z przyzwyczajenia w jednym programie Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Co mogę jeszcze wyłączyć w zakładce Services aby jeszcze bardziej przyśpieszyć start systemu? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 5, 2020 Report Share Posted October 5, 2020 Mam jeszcze jedno pytanie, zainstalowałem wersje pełną i podczas instalacji comiesięcznej aktualizacji wywala błąd 8024200D. Jest na to jakieś rozwiązanie. Użyłem na tym systemie tylko UUAWU i nic więcej Quote Link to post Share on other sites
r.b. 0 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 Czy w wersji lite , już zainstalowanej można doinstalować "przywracanie systemu " ? Quote Link to post Share on other sites
nudzija 111 Posted October 7, 2020 Report Share Posted October 7, 2020 @r.b. nie do zrobienia kopii musisz użyć np. tego Quote Link to post Share on other sites
r.b. 0 Posted October 8, 2020 Report Share Posted October 8, 2020 Dziękuje Quote Link to post Share on other sites
comandos21 1 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Na sprzęcie i3(2 rdzenie/4 wątki 2.2GHz) i 4 gb ram będzie to śmigało szybko czy nie? Quote Link to post Share on other sites
Super3511 11 Posted October 10, 2020 Report Share Posted October 10, 2020 Na sprzęcie i3(2 rdzenie/4 wątki 2.2GHz) i 4 gb ram będzie to śmigało szybko czy nie?myśle ze powinieneś sam sprawdzić Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts