morfeusz Posted February 1, 2020 Report Share Posted February 1, 2020 W trakcie instalacji przez Daemona Office 2010 standard pojawił się taki błąd. Jakieś usługi wyłączone? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted February 1, 2020 Report Share Posted February 1, 2020 @morfeusz - ustawiłeś usługi w Optymalizatorze na domyślne? morfeusz likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeusz Posted February 1, 2020 Report Share Posted February 1, 2020 Godzinę temu, Franc napisał: - ustawiłeś usługi w Optymalizatorze na domyślne? Dzięki, zainstalowało się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niger12 Posted February 2, 2020 Report Share Posted February 2, 2020 witam, da rade jakos zmienic jezyk z wersja bez windows update? czy potrzebny calkowity reinstall? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted February 11, 2020 Author Report Share Posted February 11, 2020 Dziś, za godzinkę testowe iso JG7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garyr Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Co zmieni sie względem wersji poprzedniej? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moszter Posted February 25, 2020 Report Share Posted February 25, 2020 W dniu 10.12.2019 o 12:29, moszter napisał: @srom-otnik, 5 grudnia jakoś dostałem 37 aktualizacji, choć nie włączałem WU. Win7Pro Full [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Zmienienie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nic nie daje. warto zastosować: wersję 2.3.5 i na stałe wyłączy się WU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franekfranek Posted March 14, 2020 Report Share Posted March 14, 2020 Korzystam z internetu wi-fi.. komputer sam nie łączy się z siecią lub robi to z jakimś opóźnieniem. Natomiast jeśli najadę kursorem i kliknę PPM wskaźnik mocy sygnału na pasku (jak w załączniku) to od razu po wyświetleniu okna z dostępnymi sieciami zestawia się połączenie. Oczywiście ustawione jest automatyczne podłączenie. Czemu tak ? Z tego co pamiętam w usługach można ustawić opóźniony start danego programu aplikacji, ale to chyba nie to ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted March 14, 2020 Author Report Share Posted March 14, 2020 Nie używaj tego systemu, jest stary i nawet nie pamiętam dokładnie gdzie i co jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franekfranek Posted March 14, 2020 Report Share Posted March 14, 2020 Ok czekam cierpliwie na finalną wersję ostatniej edycji: już z marcowymi poprawkami, bo nie za bardzo chce mi się instalować coś na 2-3 tygodnie. Wydaje mi się, że moduły odpowiedzialne za wi-fi raczej są w tym samym miejscu: z ejdnej strony nie ma ciśnienia i sobie kliknę jak coś, a z drugiej można by było jeszcze poprawić ewentualne błędy przed wypuszczeniem kolejnej edycji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
punzon Posted March 15, 2020 Report Share Posted March 15, 2020 Zwróciłem uwagę na jedna rzecz to nikomu nie wadzi zapewne natomiast po wylaczeniu z gniazda data startuje od 2072 roku heh na odwrot niz zwykle 1900 Komputera znaczy z gniazda i wiem ze słaba bat w biose PS. Pokłony w stronę Sromotnika Pana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian81743 Posted April 12, 2020 Report Share Posted April 12, 2020 Siema podczas właczania aplikacji wyskakuje mi błąd 0xc00007b próbowalem chyba wszystkiegp odinstalowywalem i zainstalowywalem ponownie visual c++, directx, netframework, usługi na domyślne i dalej ten sam problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted April 12, 2020 Author Report Share Posted April 12, 2020 Zaktualizuj system do najnowszej wersji pozbawionej błędów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
franekfranek Posted October 30, 2020 Report Share Posted October 30, 2020 Czy diskpart powinien działać ? Przy próbie uruchomienia otrzymuję komunikat: Program DiskPart napotkał błąd: Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz dziennik zdarzeń systemowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts