bimbersco 5 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 ja bym się pokusił w autorun odznaczyć ten kontroler,jak będzie wszystko chodziło jest zbędny jak w Lenovo -Management,system ma stery sam w sobie.. Quote Link to post Share on other sites
punzon 0 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Czytałem ten artykuł i zainstalowałem darmowego IObit driver boostera. Zaktualizował 16 sterowników. Efekt jest taki że teraz system się zamyka ale wiatraki się nie rozpędzają. Komp nie wyłącza się dalej. Teraz spróbuje wyłączyć to w autorun i chyba ściągne program z tego artykułu. Wielka ta biblioteka sterów ale chociaż może je znajdę na przyszłość. Quote Link to post Share on other sites
waclaw1961 0 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 mam pytanie bo nie moge zainstalowac bo rufus daje ze to jest cgt a nie mbr a w biosie nie mam przestawienia Quote Link to post Share on other sites
nudzija 111 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 58 minut temu, waclaw1961 napisał: mam pytanie bo nie moge zainstalowac bo rufus daje ze to jest cgt a nie mbr a w biosie nie mam przestawienia w rufusie trzeba przestawić na mbr bo samo nie ustawi Quote Link to post Share on other sites
waclaw1961 0 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 probowalem nie che sie botowac plyta ga-935 dzieki a troche systemow wgrywalem dla testow nawet angielskie Quote Link to post Share on other sites
RudaBroda102 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Siema mam pytanie na które nie znalazłem odpowiedzi czy da się dodać Gadżety lub znacie jakieś programy żeby mieć takie gadżety? Quote Link to post Share on other sites
stens 140 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Rainmeter Quote Link to post Share on other sites
zbigniew59 300 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Wersja pełna: Dodatkowo wyłączono moduły (można je ponownie włączyć w panelu sterowania, pamiętając o wcześniejszym ustawieniu usług domyślnych w Optymalizatorze Usług): - gadżety pulpitu; Tak napisał autor - ja nie próbowałem. Quote Link to post Share on other sites
RudaBroda102 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 ok już mam program Rainmeter bardzo fajny. Mam tez 2 pytanie ponieważ żaden loader nie chce mi działać macie może jakieś inne pomysły? Quote Link to post Share on other sites
Enigma 0 Posted January 6, 2020 Report Share Posted January 6, 2020 Witam mam pytanie, chciałbym do folderu Tuning dorzucić instalki programów np HWMonitor, tak że po instalacji win'a będą dostępne na pulpicie i teraz pytanie. W jakim programu lub w jaki sposób to zrobić (scalić z obrazem iso) ? Quote Link to post Share on other sites
xech 4 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 @srom-otnik Wydasz final wersje win7 po zakończenia wsparcia ? z all update itp ? Quote Link to post Share on other sites
moszter 299 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 1 godzinę temu, xech napisał: @srom-otnik Wydasz final wersje win7 po zakończenia wsparcia ? z all update itp ? Będzie Quote Link to post Share on other sites
franekfranek 28 Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 O Sromotnik.. dawno go nie było Dawaj Dawaj czekamy i z chęcią przetestujemy nowe dzieło. Z łaski swojej zajrzyj do wiadomości i uwag, które kilkukrotnie zgłaszałem.. może warto je uwzględnić. pozdrowienia p.s. nie zauważyłem, ale Mr. Ice T wypuścił coś w czerewcu: Jednak po liczbie postów / zainteresowaniu widzę, że Sromotnik prowadzi :) Quote Link to post Share on other sites
freestyle01 0 Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 Czekamy na aktualizację Win7 Quote Link to post Share on other sites
nowy00 1 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Quote Link to post Share on other sites
my_g0t 56 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 29 minut temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Po co zadajesz takie pytania nie przeglądając nawet tematu? Troszkę samodzielności... Na 7 stronie znajdziesz screenshot'y wszystkich wersji, a na nich zużycie RAM dla tej modyfikacji Windows 7. Quote Link to post Share on other sites
m4s 2,892 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 51 minut temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Cholera , ten system zużywa RAM - nie biorę go.... Chyba że miałeś na myśli ile RAM jest używane po instalacji... Tyle ile Trzeba , jak masz mniej niż 4GB to znaczy ze masz za mało RAM-u Quote Link to post Share on other sites
nowy00 1 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 Dziękuję, pozdrawiam :-) Quote Link to post Share on other sites
moszter 299 Posted January 9, 2020 Report Share Posted January 9, 2020 3 godziny temu, nowy00 napisał: Ile ten system zużywa RAMu po instalacji? Bez sterowników, surowy system. Quote Link to post Share on other sites
rejos 1 Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 Jak usunalem folder tuning a chcialbym zainstalowac aero to moge gdzies to pobrac? Quote Link to post Share on other sites
Luis 2 Posted January 13, 2020 Report Share Posted January 13, 2020 dobra panowie, najważniejsze pytanie, kiedy? Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,625 Posted January 14, 2020 Author Report Share Posted January 14, 2020 Oj, spokojnie, nie rozdwoję się. Teraz finalizuje prace nad W10 1909. Skończę to - zacznę W7 Luis, my_g0t, stanq and 1 other like this Quote Link to post Share on other sites
malismare 0 Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Oj, spokojnie, nie rozdwoję się. Teraz finalizuje prace nad W10 1909. Skończę to - zacznę W7 Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? Czekamy. Będzie się działo Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,625 Posted January 19, 2020 Author Report Share Posted January 19, 2020 53 minuty temu, malismare napisał: Teraz to chyba szybka sprawa.... Zrobić wesje Final dla Win7 Pro.? Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie... G77 likes this Quote Link to post Share on other sites
malismare 0 Posted January 19, 2020 Report Share Posted January 19, 2020 Raczej tak, dziś pracuję nad JG7 ThinPC Ale od tygodnia pracuję równolegle zawodowo w dwóch pracach, więc ilość czasu mi się skróciła znacznie...To się nazywa PASJA Wysłane z mojego STF-L09 przy użyciu Tapatalka Quote Link to post Share on other sites
franekfranek 28 Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Sromotnik, czy Twoje narzędzie "czyszczenie" z PPM zastępuje w pełni program Privazer ? Ewent jeśli nie czy dopuszczasz jego użycie i nie rozjedzie się Twoje dzieło ? Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,625 Posted January 23, 2020 Author Report Share Posted January 23, 2020 39 minut temu, franekfranek napisał: Sromotnik, czy Twoje narzędzie "czyszczenie" z PPM zastępuje w pełni program Privazer ? Ewent jeśli nie czy dopuszczasz jego użycie i nie rozjedzie się Twoje dzieło ? Hej! Przetestowałem ten programik i jest bezpieczny, nie ingeruje w usługi, w ustawienia rejestru - przynajmniej nie zauważyłem. Działa zupełnie inaczej niż czyszczenie spod PPM, sprząta głównie katalogi przeglądarek, ciasteczka, tempy itp. Śmiało używaj jako uzupełnienie PZDR! franekfranek likes this Quote Link to post Share on other sites
mooner 3 Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 Tak z ciekawosci... co znaczy skrot JG? przypadkwoe litery? Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,625 Posted January 29, 2020 Author Report Share Posted January 29, 2020 20 godzin temu, mooner napisał: Tak z ciekawosci... co znaczy skrot JG? przypadkwoe litery? Inicjały mooner likes this Quote Link to post Share on other sites
musha 1 Posted January 29, 2020 Report Share Posted January 29, 2020 @srom-otnik będziesz robił finał dla win 7? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts