Jump to content

CCleaner czy Glary Utilities pod Windows 10 PRO?

Recommended Posts

Posted

Jak w temacie

CCleaner lepszy czy Glary Utilities pod Windows 10 PRO

bo jak czytam w sieci madrosci to glupsza :OI jestem niz wczesniej jak nie szukalam :lol:

Posted

Glary jest bardziej rozbudowane, ale należy używać go z rozwagą (osobiście nie używam, dawniej programy CAD/CAM nie chciały się uruchamiać po czyszczeniu, za dużo wyjątków trzeba było dodawać, wolę już WiseCare)

CCleaner od czasu przejęcia przez Avast też "schodzi na psy", unikam nowych wersji 

Posted

Tak, podobno ostatnie wersje CC nie "dogadują się" poprawnie z ostatnimi buildami windy - ale z dyszką dałem sobie ostatnio spokój, jak mi ni z tego, ni z owego zaczęła strasznie mulić, pracuję na modzie 8.1

Posted

No tak sie zastanawiam Glary troszke integruje w system z ta inicjalize czy jakos tak

Mam Laptopa nowke z Win 10 no i niestety systemu nie przeinstaluje bo gwarancja,a swoja droga lubie WIN 10 ma sporo co jest uzyteczne

Posted
3 minuty temu, m4s napisał:

Ccleaner + Ccleaner Enchnacer

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

aaaa zapomnialam o doddatku no fakt tez jest w moim win8.1 Pod 10 trzeba ostroznie jak czytalam..hm..ogarne ,lzejszy od Glary

Dzieki za przypomnienie

Posted

Mniej więcej w czasie przejścia z Windows 8 na 10 zmieniłem też CCleanera na Glary i używając tego programu tak na wersjach stabilnych, jak i rozwojowych nie miałem okazji krzywić się po jego użyciu. Tedy, w moim wypadku, głos na GU. 

Posted
3 minuty temu, LAGUNA napisał:

A może to.

Wybacz ale chyba Cie wiara Windowsa opuscila :)

Posted
3 minuty temu, marqku napisał:

Wybacz ale chyba Cie wiara Windowsa opuscila :)

e tam wiara czy niewiara,praktycznie tylko systemowego używam czyściciela.:):)

Posted

Używałem GU, ale ciężko go okiełznać nie lubię jak programy same coś uruchamiają. Teraz jak już mam skorzystać z czegoś to jest to Ashampoo WinOptimizer 16 portable. GU też pewnie można znaleźć portable.

Posted

Oki Poszlam za Ccleaner + Ccleaner Enchnacer ,jednak jak dam GU na uzywany laptop to go potestuje na 10

Dzieki za pogaduchy i Wasze opinie jak zawsze przydatne :)

Pozdrawim :)

UPKI + :)

Posted
W dniu 14.01.2019 o 14:32, marqku napisał:

No tak sie zastanawiam Glary troszke integruje w system z ta inicjalize czy jakos tak

Mam Laptopa nowke z Win 10 no i niestety systemu nie przeinstaluje bo gwarancja,a swoja droga lubie WIN 10 ma sporo co jest uzyteczne

Ludzie ogarnijta się. Gwarancja Jest na sprzęt nie na system !!!!!!!!! . :D Każdemu to mówię a nie do każdego dociera.

Posted
On 3/13/2025 at 10:55 AM, franekfranek said:

Ktoś posiada Ccleaner pro ?

Znalazlem jeden portable, sprawdzony.

tu jest inny -> [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]