Jump to content

Recommended Posts

Posted

W7 X64 By P4VL0 V2

Witam,

przedstawiam wam moją własną modyfikację Windowsa 7 pt. „W7 X64 By P4VL0 V2”. Baza: Windows 7 Ultimate.

Zmiany względem poprzednika:

-jeszcze lepsza optymalizacja

-jeszcze więcej usuniętych „śmieci”

-dodanie folderu „Tweaki” na pulpicie

-większa ilość zintegrowanych aktualizacji

Usługi: (Usunięto/Wyłączono)

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Optymalizacja:

System został pozbawiony jakichkolwiek dodatków, polepszaczy itd (W tym Windows Update). Pobór RAM po wykorzystaniu skryptu RemoveSPY_AIO:

7b9pe5g.png

Względem starszej wersji, liczba procesów trochę wzrosła (z 26 do 29) ale pobór pamięci RAM zmniejszył się z 800MB do 530MB. Dodatkowo, w folderze „Tweaki” znajdują się również inne skrypty (rejestr, czyszczenie itd.)- polecam tam zajrzeć ; ).

Zaznaczam jednak, że jest to wersja niestabilna, przeznaczona do testów (pewne elementy systemu mogą działać nieprawidłowo). Dlatego bardzo proszę o zgłaszanie wszelkich błędów w systemie w celu ich eliminacji.

Rozmiar ISO: 3,03GB (kompresja .wim)

Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Pozdrawiam i życzę przyjemnej pracy z systemem.

~P4VL0

Posted

Czołem

Fajny win, sprawdziłem sporo windowsów z WinClub-u, ale tylko Twój oraz pewien "czyścioch" posiadał sterowniki do USB, bez których nie mogłem zainstalować systemu (a dorzucanie sterowników ściągniętych z neta do innych systemów nie zdawało egzaminu)

Informacyjnie - mam problem z uruchomieniem Uplay (aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0x0150002)

Pozdrawiam

eM

Posted
Godzinę temu, Yuuki napisał:

Siemanko, stabilne z pewnością to nie jest, ale zobaczmy jak to się je z grami :P

Zasmucę cie, jest stabilne i ww grach dobrze sie sprawuje :)

Posted
46 minut temu, jorgusek napisał:

Da radę "odpalić", w tej chwili ściągam.

Spróbuję jeszcze na innym pendrive;ie, możliwe że ten którego użyłem jest za wolny. Podczas bootowania z pendrive'a, wszystko zatrzymuje się na etapie Odpalania Windowsa. Z instalacją win10 od pavlo nie było żadnych problemów. Spróbuję jeszcze.-_-

Posted
Godzinę temu, alpako napisał:

Spróbuję jeszcze na innym pendrive;ie, możliwe że ten którego użyłem jest za wolny. Podczas bootowania z pendrive'a, wszystko zatrzymuje się na etapie Odpalania Windowsa. Z instalacją win10 od pavlo nie było żadnych problemów. Spróbuję jeszcze.-_-

Pobieraj za pomocą "Internet Download Menager"