P4VL0 Posted November 21, 2018 Report Posted November 21, 2018 W7 X64 By P4VL0 V2 Witam, przedstawiam wam moją własną modyfikację Windowsa 7 pt. „W7 X64 By P4VL0 V2”. Baza: Windows 7 Ultimate. Zmiany względem poprzednika: -jeszcze lepsza optymalizacja -jeszcze więcej usuniętych „śmieci” -dodanie folderu „Tweaki” na pulpicie -większa ilość zintegrowanych aktualizacji Usługi: (Usunięto/Wyłączono) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Optymalizacja: System został pozbawiony jakichkolwiek dodatków, polepszaczy itd (W tym Windows Update). Pobór RAM po wykorzystaniu skryptu RemoveSPY_AIO: Względem starszej wersji, liczba procesów trochę wzrosła (z 26 do 29) ale pobór pamięci RAM zmniejszył się z 800MB do 530MB. Dodatkowo, w folderze „Tweaki” znajdują się również inne skrypty (rejestr, czyszczenie itd.)- polecam tam zajrzeć ; ). Zaznaczam jednak, że jest to wersja niestabilna, przeznaczona do testów (pewne elementy systemu mogą działać nieprawidłowo). Dlatego bardzo proszę o zgłaszanie wszelkich błędów w systemie w celu ich eliminacji. Rozmiar ISO: 3,03GB (kompresja .wim) Download: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pozdrawiam i życzę przyjemnej pracy z systemem. ~P4VL0 Hendrix, JanKo66, Bocianek1504 and 5 others like this Quote
CloudX Posted November 22, 2018 Report Posted November 22, 2018 Przetestuję tego Windowsa bo naprawdę ciekawie się zapowiada. Spróbuję zainstalować go na pendrive bo jest ładnie wykastrowany. Quote
Michau Posted December 28, 2018 Report Posted December 28, 2018 Czołem Fajny win, sprawdziłem sporo windowsów z WinClub-u, ale tylko Twój oraz pewien "czyścioch" posiadał sterowniki do USB, bez których nie mogłem zainstalować systemu (a dorzucanie sterowników ściągniętych z neta do innych systemów nie zdawało egzaminu) Informacyjnie - mam problem z uruchomieniem Uplay (aplikacja nie została właściwie uruchomiona 0x0150002) Pozdrawiam eM Quote
Yuuki Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Siemanko, stabilne z pewnością to nie jest, ale zobaczmy jak to się je z grami BOOTUJE I INSTALUJE Recenzję dam później Quote
VACek Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Godzinę temu, Yuuki napisał: Siemanko, stabilne z pewnością to nie jest, ale zobaczmy jak to się je z grami Zasmucę cie, jest stabilne i ww grach dobrze sie sprawuje Quote
P4VL0 Posted May 5, 2019 Author Report Posted May 5, 2019 Uprzejmie informuję, że w ostatnim czasie wyszła ode mnie modyfikacja W10. Zapraszam do testowania! JanKo6 likes this Quote
emix09 Posted January 8, 2021 Report Posted January 8, 2021 Cześć można prosić o reupload albo nowy link ponieważ google wywala jakies info ze plik został zablokowany Quote
deco164 Posted January 8, 2021 Report Posted January 8, 2021 Wystarczy zalogować się na konto google. Obraz można pobrać. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zdzisiek24 Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Przerzucone na gofile: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] JanKo6 likes this Quote
jorgusek Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 11 godzin temu, alpako napisał: nie da rady odpalić Da radę "odpalić", w tej chwili ściągam. Quote
alpako Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 46 minut temu, jorgusek napisał: Da radę "odpalić", w tej chwili ściągam. Spróbuję jeszcze na innym pendrive;ie, możliwe że ten którego użyłem jest za wolny. Podczas bootowania z pendrive'a, wszystko zatrzymuje się na etapie Odpalania Windowsa. Z instalacją win10 od pavlo nie było żadnych problemów. Spróbuję jeszcze. Quote
jorgusek Posted March 31, 2021 Report Posted March 31, 2021 Godzinę temu, alpako napisał: Spróbuję jeszcze na innym pendrive;ie, możliwe że ten którego użyłem jest za wolny. Podczas bootowania z pendrive'a, wszystko zatrzymuje się na etapie Odpalania Windowsa. Z instalacją win10 od pavlo nie było żadnych problemów. Spróbuję jeszcze. Pobieraj za pomocą "Internet Download Menager" Quote
Pixel98 Posted January 7, 2022 Report Posted January 7, 2022 ogólnie Windows update jest i czy można go aktualizować??? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
linuxVSwindows Posted July 3, 2024 Report Posted July 3, 2024 Już nagrywam na płytę Pozdro z Windows XP PRO X86 marat99 likes this Quote
Recommended Posts