Jump to content

Recommended Posts

Posted

NIE reklamuję sklepu . Potrzebuje monitor jak to mówią na "gwałt" w rozsądnej cenie (500-600) zł od 23,8  cali wzwyż .Nie gram w żadne gry oprócz karcianych , youtube , internet. Czy to jest dobra propozycja dla mnie Kowalskiego ?

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Cena 599zł (promocja) 36 miesięcy (gwarancja producenta).

Ten też jest chyba dobry

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Mam mały uraz do LG telewizor jakieś 5 lat monitor też coś koło tego i na śmieci powędrują.Nie mówię że to zła propozycja.

24 miesiące (gwarancja producenta)

Posted

Modelu nie pamiętam / Jakieś dwa tygodnie temu do wujka -elektronika trafił się do naprawy telewizor in LG  dwukrotnie . Brak obrazu . Spr ze sto razy każdy element . Jaki efekt ? Podświetlenie matrycy **uj strzelił .. I to chyba praktycznie kazdy telewizorek czeka .. 

Posted

Myślę, że to kwestia pecha/szczęścia do danej marki. 10 lat temu, kiedy byłem tylko serwisantem, miałem na serwisie więcej monitorów Samsunga niż LG, przy większej sprzedaży LG. Graliśmy gwarancją 1-go piksela, którą wtedy dawał tylko LG. Nie wiem, jak jest z obecnie produkowanymi monitorami, ale wszystkie LG sprzedane wtedy znajomym i rodzinie świecą do dziś. 

Posted

Mnie i tak nie przebijesz mam Mediona jeszcze w standardzie 5X4 z epoki P3 i win98, mam też inne monitory nowsze. Choć niedawno w jakimś sklepiku widziałem jeszcze kineskopowy stał tradycyjnie na stacji roboczej. Nie wiem czy działał czy tylko był dekoracją, a nie śmiałem zapytać. poz Hermogenes

Posted

Dzięki Hermogenes.Pracuję w państwowej firmie jak im już nic nie działa dopiero wymieniają sprzęt .Dziś od magazyniera zabrali kompa co ma XP na pokładzie i postawili drugi komputer z w 7.

Może kiedyś na forum zrobimy licytacje kto ma najstarszy działający sprzęt.

Ale trochę odbiegamy już od tematu , a ja naprawdę na "gwałt" potrzebuję monitor.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]