Pio2411 Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 NIE reklamuję sklepu . Potrzebuje monitor jak to mówią na "gwałt" w rozsądnej cenie (500-600) zł od 23,8 cali wzwyż .Nie gram w żadne gry oprócz karcianych , youtube , internet. Czy to jest dobra propozycja dla mnie Kowalskiego ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] . Cena 599zł (promocja) 36 miesięcy (gwarancja producenta). Ten też jest chyba dobry [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
kamiloxf Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 to jest dość fajny monitorek a Jak nie grasz w gry to IPS da ci trochę lepsze odwzorowanie Barw [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Pio2411 Posted August 28, 2018 Author Report Posted August 28, 2018 Mam mały uraz do LG telewizor jakieś 5 lat monitor też coś koło tego i na śmieci powędrują.Nie mówię że to zła propozycja. 24 miesiące (gwarancja producenta) Quote
gumish93 Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 Modelu nie pamiętam / Jakieś dwa tygodnie temu do wujka -elektronika trafił się do naprawy telewizor in LG dwukrotnie . Brak obrazu . Spr ze sto razy każdy element . Jaki efekt ? Podświetlenie matrycy **uj strzelił .. I to chyba praktycznie kazdy telewizorek czeka .. Quote
P1O Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 Myślę, że to kwestia pecha/szczęścia do danej marki. 10 lat temu, kiedy byłem tylko serwisantem, miałem na serwisie więcej monitorów Samsunga niż LG, przy większej sprzedaży LG. Graliśmy gwarancją 1-go piksela, którą wtedy dawał tylko LG. Nie wiem, jak jest z obecnie produkowanymi monitorami, ale wszystkie LG sprzedane wtedy znajomym i rodzinie świecą do dziś. Quote
Pio2411 Posted August 28, 2018 Author Report Posted August 28, 2018 A ja w robocie mam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]jutro mogę podać symbol co mają na pewno z 15 lat i śmigają. Quote
Hermogenes Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 Mnie i tak nie przebijesz mam Mediona jeszcze w standardzie 5X4 z epoki P3 i win98, mam też inne monitory nowsze. Choć niedawno w jakimś sklepiku widziałem jeszcze kineskopowy stał tradycyjnie na stacji roboczej. Nie wiem czy działał czy tylko był dekoracją, a nie śmiałem zapytać. poz Hermogenes Quote
Pio2411 Posted August 28, 2018 Author Report Posted August 28, 2018 Kineskopowy mam i działa na złączach cnc czy jakoś tak więc uważaj z licytacją a i dwie 14 mam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
renatan Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 jestem za 24.5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Hermogenes Posted August 28, 2018 Report Posted August 28, 2018 3 minuty temu, Pio2411 napisał: Kineskopowy mam i działa na złączach cnc czy jakoś tak więc uważaj z licytacją a i dwie 14 mam Wygrałeś serce. poz Hermogenes Pio2411 likes this Quote
Pio2411 Posted August 28, 2018 Author Report Posted August 28, 2018 Dzięki Hermogenes.Pracuję w państwowej firmie jak im już nic nie działa dopiero wymieniają sprzęt .Dziś od magazyniera zabrali kompa co ma XP na pokładzie i postawili drugi komputer z w 7. Może kiedyś na forum zrobimy licytacje kto ma najstarszy działający sprzęt. Ale trochę odbiegamy już od tematu , a ja naprawdę na "gwałt" potrzebuję monitor. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts