Jakub Posted May 3, 2018 Report Posted May 3, 2018 Witam Ciebie w kolejnym moim poradniku. Ten materiał w całości poświęciłem na omówieniu programu discord. Discord to darmowy program, który służy głownie do komunikowania się z innymi użytkownikami w sposób tekstowy lub głosowy. Jest powszechnie używany przez graczy, a także może być wykorzystany do tłumaczenia np. lekcji. Plus darmowy serwer bez opłat, możliwość tworzenia dużej liczby kanałów, wrzucanie muzyki na kanał tzw bot. Własna nazwa. Administracja i wiele innych. Program discord można pobrać ze strony: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Alternatywy : TeamSpeak , Skype, Aplikacja wbudowana Blizard Cytat Uprzejmie proszę o zachowanie powagi w komentarzach do tego czy innych artykułów i proszę mi nie pisać że poradnik nie zawiera tego czy tamtego . Jest to mój poradnik, który ja uważam że jest ok. Tak samo proszę o to aby nie rozpisywać się w komentarzach, o innym programie niż np. omawiam Takie działania będą zgłaszane do administracji forum. Poniżej zamieściłem kilka ciekawych informacji, które umieściłem w specjalnych rozsuwanych linkach, tak aby nie robić zamieszania w punktach. Instalacja [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts