sasik007 Posted June 11, 2023 Report Posted June 11, 2023 Do przegladania stron wystarczy :-)Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka Quote
Conradus Posted April 19, 2024 Report Posted April 19, 2024 Koło domu postawili mi nadajniki wszystkich sieci bez pytania a sygnał zależy od pogody i nastroju operatorów Router z kartą SIM od T-mobile maksymalnie +/- tyle wyciąga -to jego wyżyny możliwości.. FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted April 19, 2024 Report Posted April 19, 2024 Standardowo prędkość pobierania to 766Mb/s lecz bywa mniej zależy od kaprysu dostawcy [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ryzenek likes this Quote
NightRiderss87 Posted April 22, 2024 Report Posted April 22, 2024 Vectra [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted April 22, 2024 Report Posted April 22, 2024 Cześć @NightRiderss87 CUDNY !! Wynik Pobierania G R A L U T U J E aż miło popatrzeć Pozdrawiam Quote
zdzisiek24 Posted April 22, 2024 Report Posted April 22, 2024 ▲ Niech pokaże fakturę. Już tak cudnie nie będzie. Quote
P.47 Posted April 22, 2024 Report Posted April 22, 2024 U mnie internet taki mam Symetryk [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BartAcid likes this Quote
NightRiderss87 Posted April 28, 2024 Report Posted April 28, 2024 W dniu 22.04.2024 o 20:56, zdzisiek24 napisał(a): ▲ Niech pokaże fakturę. Już tak cudnie nie będzie. Internet 1,2GB plus tv z canal + 120zl. Dla mnie super oferta. Quote
MadDragory Posted April 28, 2024 Report Posted April 28, 2024 Trzecie podejście Trochę mniej od pierwszego ale .... Quote
BartAcid Posted May 2, 2024 Report Posted May 2, 2024 Ładnie. Chętnie bym przygarnął, zwłaszcza UL. Ale obecnie UPC i bridge lepsze. Asus jest ułomniejszy od TP-Linka i miktokika Quote
Achon Posted May 2, 2024 Report Posted May 2, 2024 W dniu 28.04.2024 o 05:34, NightRiderss87 napisał(a): Internet 1,2GB plus tv z canal + 120zl. Dla mnie super oferta. Ale tak serio. Warto przejść z 600 na 1200? Gdzie oprócz torentów osiągasz takie prędkości? Dekoder Vectry ma złącze LAN szybsze niż 1Gb? Czy tylko WiFi daje taki transfer? Quote
NightRiderss87 Posted May 7, 2024 Report Posted May 7, 2024 Mam po WiFi i po kablu taką prędkość. Też miałem 600mb teraz 1,2gb dostałem WiFi 6 modem który jest stabilniejszy moim zdaniem. Ryzenek likes this Quote
Conradus Posted May 17, 2024 Report Posted May 17, 2024 Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
TheStraight Posted May 18, 2024 Report Posted May 18, 2024 W dniu 17.05.2024 o 04:48, Conradus napisał(a): Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa. Nie to że coś ale to że nie ma u ciebie zasięgu albo jest tak kiepski jak widać nie oznacza że cała firma jest zła. Zanim weźmiesz internet to zawsze możesz sprawdzić btsearch czy inne strony i zobaczyć jak wygląda pokrycie nawet na stronie producenta. Staram się zrozumieć wszystkie wpisy ale takie to przykład tego jakbyś wskoczył do ognia i dziwił się że cię poparzyło bo nikt nie powiedział że tak będzie. Quote
BartAcid Posted May 18, 2024 Report Posted May 18, 2024 Jak mieszka na osiedlu domków i nawet ma BTS w pobliżu to mało mu pomoże jak wszyscy siedzą na tym nadajniku. Quote
Ryzenek Posted May 18, 2024 Report Posted May 18, 2024 W dniu 17.05.2024 o 13:48, Conradus napisał(a): Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] T-mobile to od dawna jest porażka i omijam szerokim łukiem Quote
Conradus Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 Miałem Play ale z czasem zwolnił bardzo.Był u mnie fachowiec z miernikiem na balkonie aby zbadać,czy promieniowanie załatwi nas zupełnie i powiedział,że Play pełną moc nadajników włącza gdy wiedzą,że będzie kontrola. Sprawdziłem nadajniki(jak wygląda pokrycie) i zerknąłem przez okno .. i są nikt nie ukradł.Założyli je bez zapytania i informacji ok.50 metrów ode mnie. Quote
TheStraight Posted June 1, 2024 Report Posted June 1, 2024 41 minut temu, Conradus napisał(a): Miałem Play ale z czasem zwolnił bardzo.Był u mnie fachowiec z miernikiem na balkonie aby zbadać,czy promieniowanie załatwi nas zupełnie i powiedział,że Play pełną moc nadajników włącza gdy wiedzą,że będzie kontrola. Sprawdziłem nadajniki(jak wygląda pokrycie) i zerknąłem przez okno .. i są nikt nie ukradł.Założyli je bez zapytania i informacji ok.50 metrów ode mnie. Oho uważaj bo w nocy zamienisz się w chodzący modem 5G i zaczniesz sam rozgłaszać swoją sieć Conradus likes this Quote
-RKI- Posted February 3 Report Posted February 3 Wreszcie po ponad 12 latach z internetem po kabelku telefonicznym doczekałem się podłączenia do światłowodu. No i jest mój nowiutki internet - Orange 1Gb/s | 300Mb/s. Kosiara likes this Quote
Kosiara Posted February 3 Report Posted February 3 6 godzin temu, -RKI- napisał(a): Wreszcie po ponad 12 latach z internetem po kabelku telefonicznym doczekałem się podłączenia do światłowodu. No i jest mój nowiutki internet - Orange 1Gb/s | 300Mb/s. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Gratulacje, super necik. Wcześniej ile miałeś? Quote
-RKI- Posted February 3 Report Posted February 3 @Kosiara Dzięki! Wcześniej przez ponad 12 lat, może nawet i ciut więcej miałem Neostradę (Po kablu telefonicznym) również od Orange w opcji 80Mb/s | 10Mb/s na tamte czasy (Rok 2013+) to była najlepsza opcja jaką mogłem mieć u siebie w miejscowości. Działało to nawet znośnie, choć z biegiem lat zaczęło spowalniać bardzo mocno aż do momentu gdzie realne prędkości jakie osiągał ten net to było 43Mb/s | 7Mb/s. Do podstawowego używania sieci wystarczało ale dla przykładu pobieranie dużych gier ze Steama (100GB+) to już była męczarnia potrafiąca trwać nawet i kilka godzin. Ogólnie to byłem przekonany że nigdy u mnie w miasteczku takie coś jak światłowód nie powstanie a jednak w zeszłym roku coś zaskoczyło, no i jest. Sam do końca jeszcze nie mogę w to uwierzyć. Quote
tom-asz Posted Saturday at 12:55 PM Report Posted Saturday at 12:55 PM ZTE MF286D sieć T-Mobile najlepszy wynik jaki kiedykolwiek miałem 200Mb/s tylko jeszcze ten ping jak by był niższy, ale to niestety chyba szybko nie nastąpi ale w Orange bo też mam Orange jest wysoki a o Play nie wspomnę tam co wieczór przerywało mi połączenie a support mówi że wszystko u nich OK. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] W dniu 17.05.2024 o 13:48, Conradus napisał(a): Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A sprawdzałeś jak z zasięgiem itp ?? Często narzeka się na operatora mając pochowany sprzęt po szafkach i zasięg ledwo co zipie. Sam sprzęt bardzo dużą robotę robi jak masz stary może pora wymienić na coś nowszego ?? Quote
JARST Posted Saturday at 07:18 PM Report Posted Saturday at 07:18 PM [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] BartAcid likes this Quote
Recommended Posts