Jump to content

Nasze wyniki Speedtest

Rocking

Recommended Posts

W dniu 28.04.2024 o 05:34, NightRiderss87 napisał(a):

Internet 1,2GB plus tv z canal + 120zl. Dla mnie super oferta.

Ale tak serio. Warto przejść z 600 na 1200?

Gdzie oprócz torentów osiągasz takie prędkości?

Dekoder Vectry ma złącze LAN szybsze niż 1Gb? Czy tylko WiFi daje taki transfer?

Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

W dniu 17.05.2024 o 04:48, Conradus napisał(a):

Ledwo przypełzłem na forum.Nie dość,że T-Mobile oszukuje mnie od lat o 1 grosz co miesiąc to chciałem pokazać Wam jak u nich internet działa.

Nie to że coś ale to że nie ma u ciebie zasięgu albo jest tak kiepski jak widać nie oznacza że cała firma jest zła.
Zanim weźmiesz internet to zawsze możesz sprawdzić btsearch czy inne strony i zobaczyć jak wygląda pokrycie nawet na stronie producenta.
Staram się zrozumieć wszystkie wpisy ale takie to przykład tego jakbyś wskoczył do ognia i dziwił się że cię poparzyło bo nikt nie powiedział że tak będzie. 

W dniu 17.05.2024 o 13:48, Conradus napisał(a):

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

T-mobile to od dawna jest porażka i omijam szerokim łukiem

Miałem Play ale z czasem zwolnił bardzo.Był u mnie fachowiec z miernikiem na balkonie aby zbadać,czy promieniowanie załatwi nas zupełnie i powiedział,że Play pełną moc nadajników włącza gdy wiedzą,że będzie kontrola. Sprawdziłem nadajniki(jak wygląda pokrycie) i zerknąłem przez okno .. i są nikt nie ukradł.Założyli je bez zapytania i informacji ok.50 metrów ode mnie.

41 minut temu, Conradus napisał(a):

Miałem Play ale z czasem zwolnił bardzo.Był u mnie fachowiec z miernikiem na balkonie aby zbadać,czy promieniowanie załatwi nas zupełnie i powiedział,że Play pełną moc nadajników włącza gdy wiedzą,że będzie kontrola. Sprawdziłem nadajniki(jak wygląda pokrycie) i zerknąłem przez okno .. i są nikt nie ukradł.Założyli je bez zapytania i informacji ok.50 metrów ode mnie.

Oho uważaj bo w nocy zamienisz się w chodzący modem 5G i zaczniesz sam rozgłaszać swoją sieć :L

Conradus likes this