jiri1955 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Styczeń Instaluj system z pena ale włóż go do portu usb2 nie 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anna.parker 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń @jiri1955 Ale to instalacja na serwerze KVM, bez fizycznego dostępu. Z resztą to i tak nic by nie dało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabujczyyyy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń czym to aktywować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moszter 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń Godzinę temu, zabujczyyyy napisał: czym to aktywować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zabujczyyyy 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Styczeń 2 hours ago, moszter said: użyłem jakiegoś innego, mam nadzieje że nie ma wirusów Chew-WGA 0.9 ciul wi co to, szukałem na szybko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zoxovsky 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Styczeń Ale jajca nie ma jak się połączyć z netem kablowo bo nie ma sterownika lan xD To jestem uziemiony do jutra bo nie mam 2 laptopa aby ściągnąć lana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damian240 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń W dniu 03.05.2018 o 10:19, kopero napisał: Po zainstalowaniu potrzebnych programów i sterowników oraz optymalizacji wersji Core, 25 procesów i 247mb zajętego ram; także rewelacja Najśmieśniejsze jest to, że takie okrojone systemy na początku mają bardzo niski pobór ram, ale gdy tylko podłączy się komputer do internetu to zaraz po cichu włączy się windows update i zacznie w tle pobierać aktualizacje, które doprowadzą do tego, że z 25 procesów i 247mb ram zrobi się 40 procesów i prawie 3GB zajętego ram hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Franc 120 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Styczeń Było pisane nie raz, że modów nie poleca się aktualizować (niektóre mają nawet moduł WU wycięty), po pierwsze nie wszystkie łatki poprawnie się zainstalują, a po drugie - niweczy to wysiłek autora moda włożony w optymalizację/przyśpieszenie systemu. Chcesz mieć zawsze aktualny system - zapomnij o modach "kastratach" - używaj tylko "pełnych" niemodyfikowanych wersji - do danego użytkownika należy wybór, co jest dla niego ważniejsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srom-otnik 767 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń Franc - święte słowa, masz racje, ale tegoroczne wydania moich modyfikacji posiadające sprawny moduł Windows Update są przewidziane do pobierania łatek JG ThinPC mam na laptopie i co miesiąc go aktualizuje bez żadnych ujemnych efektów. Na ten system zawsze wychodzą 2 łaty - jedna do NET-a, druga bezpieczeństwa. JG7 z najnowszego wydania też nadaje się do pobierania łatek. 8.1 - nad którym pracuję będzie w dwóch wersjach, jedna z nich będzie nietknięta i updatowalna. 10 LTSC - podobnie 10 Pro - tu się obawiam, czy zostawić WU, bo co pół roku wychodzi zupełnie nowy system rozprowadzany właśnie przez WU... P.S. Niestety muszę przyhamować z tempem wydawania swoich modów, bo w pracy mam przygotować od zera kilka opasłych teczek różnych dokumentów, ale postaram się w tym kwartale wydać wszystko nowe co mi pozostało w planach. PZDR! 3 moszter, mbielak012 i eidur dodali reakcje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamiloxf 321 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2 godziny temu, srom-otnik napisał: Franc - święte słowa, masz racje, ale tegoroczne wydania moich modyfikacji posiadające sprawny moduł Windows Update są przewidziane do pobierania łatek JG ThinPC mam na laptopie i co miesiąc go aktualizuje bez żadnych ujemnych efektów. Na ten system zawsze wychodzą 2 łaty - jedna do NET-a, druga bezpieczeństwa. JG7 z najnowszego wydania też nadaje się do pobierania łatek. 8.1 - nad którym pracuję będzie w dwóch wersjach, jedna z nich będzie nietknięta i updatowalna. 10 LTSC - podobnie 10 Pro - tu się obawiam, czy zostawić WU, bo co pół roku wychodzi zupełnie nowy system rozprowadzany właśnie przez WU... P.S. Niestety muszę przyhamować z tempem wydawania swoich modów, bo w pracy mam przygotować od zera kilka opasłych teczek różnych dokumentów, ale postaram się w tym kwartale wydać wszystko nowe co mi pozostało w planach. PZDR! Czy to oznacza że lepiej poczekać na Nową 8.1 czy wgrać tą starszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
plewcio 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Luty W dniu 23.01.2019 o 08:43, srom-otnik napisał: Franc - święte słowa, masz racje, ale tegoroczne wydania moich modyfikacji posiadające sprawny moduł Windows Update są przewidziane do pobierania łatek JG ThinPC mam na laptopie i co miesiąc go aktualizuje bez żadnych ujemnych efektów. Na ten system zawsze wychodzą 2 łaty - jedna do NET-a, druga bezpieczeństwa. JG7 z najnowszego wydania też nadaje się do pobierania łatek. 8.1 - nad którym pracuję będzie w dwóch wersjach, jedna z nich będzie nietknięta i updatowalna. 10 LTSC - podobnie 10 Pro - tu się obawiam, czy zostawić WU, bo co pół roku wychodzi zupełnie nowy system rozprowadzany właśnie przez WU... P.S. Niestety muszę przyhamować z tempem wydawania swoich modów, bo w pracy mam przygotować od zera kilka opasłych teczek różnych dokumentów, ale postaram się w tym kwartale wydać wszystko nowe co mi pozostało w planach. PZDR! Wybacz za off top ale co to za dokumenty chyba nie te wszystkie taśmy, które wyciekają co chwilę hehe ps. Dziękuję za wstawkę. Takie pytanie, czy dało by się zrobić modyfikację aby procki powyżej 7 generacji nie krzyczały ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
moszter 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników][Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Screen'y z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mbielak012 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty W dniu 23.01.2019 o 08:43, srom-otnik napisał: Franc - święte słowa, masz racje, ale tegoroczne wydania moich modyfikacji posiadające sprawny moduł Windows Update są przewidziane do pobierania łatek JG ThinPC mam na laptopie i co miesiąc go aktualizuje bez żadnych ujemnych efektów. Na ten system zawsze wychodzą 2 łaty - jedna do NET-a, druga bezpieczeństwa. JG7 z najnowszego wydania też nadaje się do pobierania łatek. 8.1 - nad którym pracuję będzie w dwóch wersjach, jedna z nich będzie nietknięta i updatowalna. 10 LTSC - podobnie 10 Pro - tu się obawiam, czy zostawić WU, bo co pół roku wychodzi zupełnie nowy system rozprowadzany właśnie przez WU... P.S. Niestety muszę przyhamować z tempem wydawania swoich modów, bo w pracy mam przygotować od zera kilka opasłych teczek różnych dokumentów, ale postaram się w tym kwartale wydać wszystko nowe co mi pozostało w planach. PZDR! Ja czekam na win 10 ltsc (teraz sidzę na ltsb i u mnie jest nawet szybszy od jg7 pro (tej nowej nie testowałem). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
backspacepl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano sobota o 03:36 W dniu 23.01.2019 o 08:43, srom-otnik napisał: Franc - święte słowa, masz racje, ale tegoroczne wydania moich modyfikacji posiadające sprawny moduł Windows Update są przewidziane do pobierania łatek JG ThinPC mam na laptopie i co miesiąc go aktualizuje bez żadnych ujemnych efektów. Na ten system zawsze wychodzą 2 łaty - jedna do NET-a, druga bezpieczeństwa. JG7 z najnowszego wydania też nadaje się do pobierania łatek. 8.1 - nad którym pracuję będzie w dwóch wersjach, jedna z nich będzie nietknięta i updatowalna. 10 LTSC - podobnie 10 Pro - tu się obawiam, czy zostawić WU, bo co pół roku wychodzi zupełnie nowy system rozprowadzany właśnie przez WU... P.S. Niestety muszę przyhamować z tempem wydawania swoich modów, bo w pracy mam przygotować od zera kilka opasłych teczek różnych dokumentów, ale postaram się w tym kwartale wydać wszystko nowe co mi pozostało w planach. PZDR! Siemka Otóż mam problem , który już występował i rzekomo został rozwiązany Mianowicie chodzi o ten błąd ze sterownikami dysku gdzie trzeba było użyć Windows Image Tool od GIGABYTE'a. Więc użyłem ten program ale błąd dalej występuje Dodam jeszcze , że próbowałem zainstalować z 2 różnych penków (oba to usb 2.0 8gb i 16gb) i nic. Nawet wymieniając z dysku na dysk (pierwszy ma 160GB a drugi 320GB). Niestety na 2 innych komputerach też nic nie idzie więc nie wiem co jest grane a bardzo chciałbym ten system zainstalować aby postawić swoje dwa rzęchole na nogi ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Standoof 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 godzin temu Witam, niestety obraz na mega wykasowany Prosimy o reup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
srom-otnik 767 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 godzin temu ok, jutro pchnę po pracy Dzięki za info PZDR! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach