RighTx Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 Cześć. Od kiedy używam laptopa HP na Windows 10 , próbując uruchomić Metin2 lub WoW wyskakują errory . Przy metin2 to Metin2.CREATE_NO_APPRIOPIATE_DEVICE A przy wowie zapomniałem , zainstaluję i dopiszę. Wiem że niby na integrach intela były problemy z tymi grami , ale ze starszymi i wyszły łatki ale na tych nowszych powinno działać.. Specyfikacja laptopa: i3-6006u Intel HD520 4gb ram HP 15-bs008nw Quote
Marcel1 Posted April 3, 2018 Report Posted April 3, 2018 W necie jest pełno o tym poszukaj. Przykład: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
RighTx Posted April 7, 2018 Author Report Posted April 7, 2018 Sprawdzałem google , ani zgodność z starszymi systemami ani aktualiacja DriverBooster'em sterownika od grafiki nie pomogła. Dalej to wyskakuje :/ Quote
airbites Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Za mało pamięci ramu do karty graficznej. Dołóż z 16 GB i będzie git. Quote
RighTx Posted April 7, 2018 Author Report Posted April 7, 2018 Za mało pamięci ramu do karty graficznej. Dołóż z 16 GB i będzie git. No bardzo mądra wypowiedź.. 16 VRAMU na integrze dla metina i wow'a tym bardziej , że laptop obsługuje 8gb ramu max. Zrobiłem formata ( bo i tak musiałem , system od HP był i zaczynał mulić) , zainstalowałem najnowsze stery i dalej nic. Quote
airbites Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 No ale integra bierze pamięci z Ramu niektóre. Quote
RighTx Posted April 12, 2018 Author Report Posted April 12, 2018 No tak , ale napisałeś głupotę... 8GB ram max obsługuje laptop , i zwiększyć VRam Integry do 16... A metin2 chodziłby dalej nawet i na 256mb Vramu... Quote
BodziuRat Posted April 13, 2018 Report Posted April 13, 2018 Może wgraj DX 9? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts