arkkub32 Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Witam potrzebuje pomocy z telefonem otóż dzisiaj po porocie z praacy chyba nawalił mi ekran w moim J5(2017) ,odrazu podkręślam że telefon nie upadł i nie został zalany.Daje tutaj zdjęcie telefonu... i prosze o jakąkolwiek pomoc [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
MARCIN_ZIOMEK Posted March 26, 2018 Report Posted March 26, 2018 Czyżby "wybuchowa" bateria? Jest to możliwe. A tak serio to w jakim miejscu go nosisz? Jakieś etui czy po prostu kieszeń? Quote
arkkub32 Posted March 26, 2018 Author Report Posted March 26, 2018 Cały czas W Etui sobie śmiga Quote
razor1995 Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Wygląda to jak spuchnięta bateria. Miałem takie przyapdki po przeładowaniu, bateria idzie w górę i wypycha ekran Quote
MARCIN_ZIOMEK Posted March 27, 2018 Report Posted March 27, 2018 Wygląda to jak spuchnięta bateria. Miałem takie przyapdki po przeładowaniu, bateria idzie w górę i wypycha ekran Mówiłem że bateria. Trochę dla żartu ale chyba się sprawdzi. Quote
arkkub32 Posted April 2, 2018 Author Report Posted April 2, 2018 Okazało się że ekran jest wylany stwierdzili to jako uszkodzenie mechaniczne i niestety jak to serwis samsunga odmówili naprawy a telefon brałem w plusie jak myślicie może oni coś wskurają?? Quote
wypcio Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Okazało się że ekran jest wylany stwierdzili to jako uszkodzenie mechaniczne i niestety jak to serwis samsunga odmówili naprawy a telefon brałem w plusie jak myślicie może oni coś wskurają?? samsung odmawia co raz częściej naprawy wyświetlacza stwierdza uszkodzenie mechaniczne Quote
KAPSEL1309 Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Okazało się że ekran jest wylany stwierdzili to jako uszkodzenie mechaniczne i niestety jak to serwis samsunga odmówili naprawy a telefon brałem w plusie jak myślicie może oni coś wskurają?? Bardzo wątpię, cos podobnego miałem z samsungiem a5 w fioletowej sieci. Odmówili ,stwierdzili uszkodzenie mechaniczne i lipa.Na własny koszt musialem naprawic. Quote
Recommended Posts