piotrk123 2 Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 @srom-otnik Jeśli potrzeba to mogę wspomóc robiąc mirrory. Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,626 Posted December 19, 2019 Author Report Share Posted December 19, 2019 Dziękuję! Ale to może później, jak będzie Final. Jak na razie kompresuję wim do iso. PZDR! Quote Link to post Share on other sites
janek917 23 Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Czekamy. Quote Link to post Share on other sites
piotrk123 2 Posted December 19, 2019 Report Share Posted December 19, 2019 Oki, po za tym chętnie przetestuję. 2 sprzęty czekają na instalację. Quote Link to post Share on other sites
oskarCK 0 Posted December 22, 2019 Report Share Posted December 22, 2019 też czekam na wersje testową mam nadzieje że będzie w miare stabilna Quote Link to post Share on other sites
Mario80 3 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Co uzywacie zamiast Defendera? Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 10 minut temu, Mario80 napisał: Co uzywacie zamiast Defendera? Od dłuższego czasu mam tylko zaporę simplewall plus okazjonalne sprawdzanie skanerami typu ADWCleaner czy Dr.Web CureIt! - na razie mi wystarcza. Quote Link to post Share on other sites
Mario80 3 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Teraz, Franc napisał: Od dłuższego czasu mam tylko zaporę simplewall plus okazjonalne sprawdzanie skanerami typu ADWCleaner czy Dr.Web CureIt! - na razie mi wystarcza. Systemu potrzebuje dla starszej osoby glownie do przegladania netu. Niestety na docelowym komputerze Lenovo B320 z 4GB RAM I HDD, gdy zainstalowalem na 7ce Kasperskiego czy Avasta, komputer bardzo zwolnil prace. Teraz na powyzszym sprzecie chce zainstalować cos nowszego niz Win7, a wiekszosc dostepnych modyfikacjui ma Defendera usunietego. Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 To wypróbuj SecureAPlus - po pierwszym skanowaniu systemu odznacz jeden z silników (ClamAV) zostawiając tylko ochronę w chmurze - działa dość szybko Quote Link to post Share on other sites
niger12 0 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 warto instalować teraz? czy lepiej poczekac na najnowszego moda? Quote Link to post Share on other sites
matiwczasss 1 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 Godzinę temu, niger12 napisał: warto instalować teraz? czy lepiej poczekac na najnowszego moda? Warto bo wersja 1709 jest 100 razy lepsza niż 1909 Quote Link to post Share on other sites
jorgusek 297 Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 2 godziny temu, matiwczasss napisał: Warto bo wersja 1709 jest 100 razy lepsza niż 1909 Mylisz się, testuję wszystkie Systemy Windows10 od samego początku, jestem testerem Microsoft. Windows 10 1909 jest najbardziej stabilnym i szybkim System, nie wolno samodzielnie nic w nim kombinować, . Każdy ma swoje zdanie i tylko od niego zależy co wybierze. Quote Link to post Share on other sites
oskarCK 0 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 bo nas tu nowy rok zastanie w oczekiwaniach...;) Quote Link to post Share on other sites
kamiloxf 582 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 25 minut temu, oskarCK napisał: bo nas tu nowy rok zastanie w oczekiwaniach...;) Ja wolę projekt dopracowany niż użerać się z błędami Quote Link to post Share on other sites
oskarCK 0 Posted December 30, 2019 Report Share Posted December 30, 2019 Teraz, kamiloxf napisał: Ja wolę projekt dopracowany niż użerać się z błędami jasne ale była już mowa o wrzucaniu na server ,wiec stąd moje pytanie Quote Link to post Share on other sites
Crazy36 100 Posted December 31, 2019 Report Share Posted December 31, 2019 18 godzin temu, oskarCK napisał: jasne ale była już mowa o wrzucaniu na server ,wiec stąd moje pytanie Tu masz nową wersję Quote Link to post Share on other sites
oskarCK 0 Posted January 1, 2020 Report Share Posted January 1, 2020 Dzięki ,nie wiem jak to przeoczyłem ,Szczęśliwego nowego roku Quote Link to post Share on other sites
moszter 299 Posted January 5, 2020 Report Share Posted January 5, 2020 Win JG10 Pro x64 BAZA - RS3 (1709) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Fabek 7 Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 Po paru miesiącach ten system wylatuje z mojego kompa, nie da się go normalnie używać przez fatalną obsługę WU i błąd w Optymalizatorze usług, który wyłącza wifi, gdy chcę zrobić update. Poza tym jeżeli chodzi o szybkość po paru miesiącach nie różni się od stockowego W10. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jorg35 17 Posted January 14, 2020 Report Share Posted January 14, 2020 Co ty piszesz system jest bardzo dobry rakieta a do sterów są odpowiednie programy ,myślicie że Windows zrobi za was wszystko,a dawniej jak było musiałeś sobie sam instalować. @srom-otnik wielki szacunek za twoje systemy i twoją pracę. srom-otnik likes this Quote Link to post Share on other sites
zycio 0 Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 Czołem. Nie mogę zainstalować systemu ( zobacz załączony obrazek.) z tego samego nośnika zainstalowałem na starym samsung rv510. Użyłem rufusa z innymi ustawieniami, samsung nie ma uefi. Ten sam obraz płyty, coś złe robię ? Pozdawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote Link to post Share on other sites
Franc 235 Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 @zycio - problem (i rozwiązanie) nie raz poruszane na forum np. tu: 15 styczeń - tak dla jasności, jakby nawet nie chciało Ci się szukać w postach Quote Link to post Share on other sites
TrzoneK-PL 1 Posted January 25, 2020 Report Share Posted January 25, 2020 50 minut temu, zycio napisał: Czołem. Nie mogę zainstalować systemu ( zobacz załączony obrazek.) z tego samego nośnika zainstalowałem na starym samsung rv510. Użyłem rufusa z innymi ustawieniami, samsung nie ma uefi. Ten sam obraz płyty, coś złe robię ? Pozdawiam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a czy zmieniłeś schemat partycjonowania z GPT na MBR ? , czasami małe przeoczenie i stoimy z robotą Quote Link to post Share on other sites
toxic992 0 Posted February 11, 2020 Report Share Posted February 11, 2020 Po instalacji, która przebiegła bezproblemowo w menu kontekstowym pod PPM nie mam opcji Narzędzi, co zawsze w systemach JG jest. Jakoś można to włączyć czy tylko format i od nowa? Win10 Pro Lite. Dodam, że nie łączyłem się z netem, problem wystąpił na czysto zainstalowanej kopii. EDIT: pomógł ponowy reinstal systemu, ale nie działa touchpad ani nie mogę Nvidii (sterowników) zainstalować. Bardzo problematyczna wersja systemu, chyba wracam do 7. Quote Link to post Share on other sites
goldbluszcz 0 Posted February 23, 2020 Report Share Posted February 23, 2020 Nie działa mi wyszykowanie, to jakiś błąd? Czy należy gdzieś to włączyć? Okienko jest po prostu nie aktywne, nie można do niego nić wpisać. Quote Link to post Share on other sites
deiwid63 3 Posted March 7, 2020 Report Share Posted March 7, 2020 Jak to aktywowac Windows defender wykrywa wirusa kazdym tolem. Probowalem wylaczyc Defendera ale caly czas jest o co chodzi? Wersja Pro Quote Link to post Share on other sites
TrzoneK-PL 1 Posted March 8, 2020 Report Share Posted March 8, 2020 9 godzin temu, deiwid63 napisał: Jak to aktywowac Windows defender wykrywa wirusa kazdym tolem. Probowalem wylaczyc Defendera ale calay czas jest o co chodzi? Wersja Pro a jaka wybrałeś metodę instalacji Windowsa z poziomu biosu np z UEFI Quote Link to post Share on other sites
mar37372 1 Posted March 10, 2020 Report Share Posted March 10, 2020 w wersji win10 PRO nie można do końca wyłączyć defendera w winaero ale jakoś aktywowałem system ,defender neutralizował aktywatory trzeba było zrobić w nim wyjątek, dla gadgetów DesktopGadgetsInstaller zadziałał mysior66 likes this Quote Link to post Share on other sites
klarion 66 Posted April 2, 2020 Report Share Posted April 2, 2020 Zainstalowałem wersję Lite. Najlepsza 10 jaką miałem.Petarda. nudzija likes this Quote Link to post Share on other sites
srom-otnik 1,626 Posted April 10, 2020 Author Report Share Posted April 10, 2020 A opłaca się zrobić nowe wydanie, skoro wsparcie dobiega końca? Co o tym myślicie? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts