Jump to content
WinClub
srom-otnik

Win JG10 Pro x64

Recommended Posts

W dniu 15.07.2018 o 20:14, Вишенечка napisał:

@lugasek U mnie to samo. Ja zrobiłem reinstalla, w ogóle nie przeprowadzałem konfiguracji usług (I tak dużo to nie zmienia, no chyba, że masz bardzo słabego PCtka) i wszystko działa.

W dniu 15.07.2018 o 00:31, schonaldo napisał:

Poradziłem sobie z tym koszem.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Próbowałem chyba wszystkiego i nie jestem w stanie aktywować tego systemu. Ktoś pomoże? Jednym tutorialem za pomocą CMD system się aktywował, ale na okres około jednego dnia i znowu dupa :(

W każdym sypie jakimś błędem, jeśli będzie potrzeba mogę wrzucić screena.

 

@edit juz sobie poradzilem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Może mi ktoś sprawdzić czy w wersji ultra lite jest funkcja "Pokaż przycisk klawiatury dotykowej" gdy się kliknie prawym przyciskiem myszy na pasek zadań? I czy ona działa normalnie? Jeszcze jedno pytanie, udało się komuś aktywować system metodą licencji cyfrowej w wersji Core? Dzięki i pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Witam od kilku dni mam problem z aktualizacją grafiki na tym win,  nigdy wcześniej tego problemu nie miałem,  ściągnąłem, instalowałem z nvidii sterowniki aktualne a teraz jak nie zainstaluje się oryginalnych ze strony producenta to nie da rady nowszych..  Stare znów aktualizacji nie wyszukuja do nowych. 

Moja grafika to nVidia 820M gdy instaluje wersję 398.36 wyskakuje to co na zdjęciu 

Gdy stare 354 to idzie bez problemu ale znów aktualizacji nie ds rady.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Edited by Petr23

Share this post


Link to post
Share on other sites
29 minut temu, Petr23 napisał:

 

Witam od kilku dni mam problem z aktualizacją grafiki na tym win,  nigdy wcześniej tego problemu nie miałem,  ściągnąłem, instalowałem z nvidii sterowniki aktualne a teraz jak nie zainstaluje się oryginalnych ze strony producenta to nie da rady nowszych..  Stare znów aktualizacji nie wyszukuja do nowych. 

Moja grafika to nVidia 820M gdy instaluje wersję 398.36 wyskakuje to co na zdjęciu 

Gdy stare 354 to idzie bez problemu ale znów aktualizacji nie ds rady.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Klik na pulpit, ppm i wybierz Narzędzia, a potem Optymalizator Usług - ustaw usługi domyślne, zaktualizuj sterowniki, a później ustaw zestaw usług najlepszy dla siebie. Po wszystkim wybierz jeszcze z Narzędzia -> Czyszczenie

PZDR!

Share this post


Link to post
Share on other sites

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - będziemy wdzięczni za zrobienie 1803, bo 1709 to cud malina. Daj znać czy będziesz się brał za robienie kolejnej modyfikacji, a jeśli tak daj nam znać w jakim okresie czasowym, pozdrawiam

Share this post


Link to post
Share on other sites

Z powodu ograniczen transfgerowych na MEGA juz nie moge sciagac. Niby czas schodzi do zera po godzinie i moge sciagnac ale nic sie nie dzieje :( Jest opcja wrzucenia iso na inny serwer niz MEGA? Bardzo chcialem przetestowac kolejna zabawke od sromotnika :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Serio ? W sumie możliwe ale jakoś nigdy więcej niż 5GB nie pobierałem. Myślałem że im chodzi o limit na przeglądarce czy koncie  :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzycie samego programu pomoglo. Sciagnalem bardzo szybko nowa winde. Jutro zabieram sie za testy bo nie chce mi sie teraz z instalacja programow bawic.

P.S. Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke...

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 godzin temu, HAMANN napisał:

Sromotnik przewidujesz moze nowe buildy na bazie 1803? Pytam bo ta wstawka wisi dosc dlugo i nie chcialbym dwa razy sie bawic w reinstalke...

Witaj!

Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10.
PZDR!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Siemka. Tak dawno nie wchodziłem tutaj i nie dowierzam Srom-otnik odrodził się jak feniks z popiołów. Kopę lat Cię nie było albo u mnie tak szybko czas leci :) Muszę sobie zainstalować tego moda :) Zobaczymy co potrafi Twój mod do dzisiaj niezapomniane mody XP-ka później W7 a najlepszy Twój mod na bazie Servera JG Extreme 7. pozdro

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 godzin temu, srom-otnik napisał:

Witaj!

Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10.
PZDR!

Rozumiem. Na bieżąco będę śledził Twoje wstawki bo przyznam, że po JG XP i JG Seven Extreme lepszych wind u siebie nie miałem :) Nie mam słabej maszyny ale Twoje mody są prostsze w obsłudze i pozbawione pierdół jakie windows oferuje... Oby tak dalej :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 godzin temu, szymibtw napisał:

Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends :P? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina?

A więcej informacji? Może jaki to błąd? Bo u innej osoby może to działać bez problemu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 godzin temu, szymibtw napisał:

Czy wyskakuje wam w grach problem z DirectX bo nie mogę odpalić Ligi Legends :P? Nawet narzędziem microsoftu nie mogę go zaktualizować? Ktoś wie czego to wina?

Zainstaluj directa'x 9c. On się sam instaluje przy instalacji gry, ktorej zapewne nie zrobiles i odpalasz po prostu dlatego brakuje mu pakietów :). W kazdym systemie to ci sie trafi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie:

1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia.

2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Godzinę temu, PannaAnna napisał:

Dwa błędy znalazłam u siebie w zainstalowanej wersji CORE - może ktoś będzie mógł pomóc lub coś takiego miał u siebie:

1) win po zamknięciu i uruchomieniu nie odświeża dobrze, muszę zrestartować i dopiero zaczyna działać. 3 razy po zamknięciu systemu zdarzyło się, że nie chciał odpalić - błąd rozruchu. Już myślałam, że będę musiała od nowa instalować, ale na szczęście za którymś resetem odpalił. Teraz już go nie wyłączam tylko odsyłam w stan uśpienia.

2) doinstalowałam języki w których piszę oprócz dwóch bazowych - nie było problemu ALE... nie mogę ustawić w nich klawiatur. Rosyjski w ogóle nie wyświetla klawiatury (pole w ustawieniach jest puste - tylko klawiatura bez nazwy. To samo słowacki i esperanto). Z paska systemowego w ogóle nie mogę wybrać tych języków doinstalowanych. Wyświetla się tylko POL i ENG przy próbie wyboru. Ma ktoś jakąś poradę na to?

 

 

Wyłącz opcje szybkiego uruchamiania wtedy nie będzie tego błędu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
W dniu 25.07.2018 o 10:55, srom-otnik napisał:

Witaj!

Na razie nie mam na to czasu - za dużo pracy, pewnie kolejny mój produkt będzie opierał się na jesiennej bazie 10.
PZDR!

byłoby miło bo akurat wtedy wychodzi Forza Horizon 4 a mój windows nie ma sklepu microsoft i będę musiał robić formata, pewnie nie tylko ja mam taką sytuację :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...

Important Information