srom-otnik Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Linki i obraz iso skasowane, wątek archiwalny Win JG10 Pro x64 BAZA - RS3 (1709) 1. Dodano: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] xWOJTOx, walzin, OmniModo and 27 others like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 A już mi serducho mocniej zabiło !!! Win JG 10 Pro x64 1. Dodano: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A już mi serducho mocniej zabiło .A tu linki puste .Czekam z niecierpliwością,pozdrawiam. Drelas, yaoojol and tairuks like this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... srom-otnik Posted March 21, 2018 Author Report Share Posted March 21, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. jorg35 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... janek917 Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Czekam zapewne nie ja jeden .Jestem fanem Twoich modyfikacji od samego początku .Już z góry pragnę podziękować. polpek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krism0156 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Czekam na linki do pobrania i testuje. Od zawsze siedziałem na Twoich systemach i tak też będzie z dychą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest krzysieka2 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... krism0156 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Wydaje mi się, że póki co jest tylko jedna wersja żeby zobaczyć jak to hula z czym są problemy itp itd. Jak będzie ok to twórca pewnie zrobi core, ultra, lite. Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... henryt Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Witam, jak z instalacją na dysku SSD NVMe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... gumish93 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Luz . Poczekam ;p . Potestuje się na realHW . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest krzysieka2 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Spoko. Temat win10 rozwiną się w wątku o modzie 8.10 jakby ktoś szukał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... jacekdino Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? To nie jest forum "wróża Macieja"... Nikt Ci na to pytanie Kolego nie odpowie, dopóki sam na swojej konfiguracji tego nie sprawdzisz. Wtedy wydasz werdykt czy Ci się opłacało czy też nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... razor1995 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! lubang likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... janek917 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... razor1995 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 @janek917 w jakim celu cystujesz cały post? W dodatku nic nie piszesz, dając sam cytat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Prezentuje się fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. To miło, że śmiga aż miło Ustaw usługi domyślne, następnie w menu Start, w folderze Aplikacje - klikasz ppm na sklep i odinstaluj. Drugi sposób w TUNING masz przynajmniej dwa programy do trwałego usuwania apek i Sklepu. A o ikonach czarnych pomyślę na samym końcu, jak zrobię iso z 3 wersji. Tych ikon z 8.1 po pierwsze nie zainstalujesz na 10, a nawet gdybyś się na siłę uparł ręcznie podmienić biblioteki to system raczej nie wstanie po takim zabiegu. Na razie testujcie, żebym wiedział, co poprawić - oczywiście jak się da... P.S. Aktywacja własnym kluczem udała się Wam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 po tobie nie da się niczego poprawić dzięki za info czekam na czarne ikonki.(są rewelacyjne) mam licencje Windows 8 pro i 10 mi aktywowało.....ale twojej 8 jak ją zainstalowałem przed 10 niestety klucza z biosu nie przyjęło.ale ważne ze Windows 10 jest aktywowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Już robię Ultra Lite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Fotahix Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O dzięki widocznie coś pominąłem bo czytałem trochę na szybko ! Szkoda że tak wypadło że dwa dni temu zainstalowałem 8.1 bo musiałem dać formata ale i 10tkę się przetestuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 pobawiłem się trochę i zeszłem na 47 procesów w tle. sklep wywalony . defender security center wyłączone ale nie mogę wyłączyć zapory defendera pomimo wpisu w rejestrze i ustawieniu na1 po restarcie defender ciągle aktywny . nie ma to wpływu na działanie sytemu(ja defendera nie lubię). office 2010 działa bez problemu. system szybki stabilny .na obecna chwile nie znalazłem problemów w działaniu systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Lion Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pobranie. instalacja i aktywacja bezproblemowa. System RAKIETA. Dzieki!!! aqua123 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Nyziu Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Jak wyłączyć aero paska zadań ? :/ @edit znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 adrian54 komendą go usun przez powershella i wywal 2 foldery windows defender z program files. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... sebio Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! srom-otniku jak bedzie LTSB bedzie mega super, poko co smigam na lapku z 7 i na kompie z 8,1 twoje systemy sa mega , pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Diablos8 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pierwszy problem jaki zauważyłem to oczyszczanie dysku nie ma końca czekałem ponad godzinę i nic cały czas jest oczyszczanie - program antywirusowy Windows Defender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options... Prev 1 2 3 4 5 6 Next Page 1 of 42 Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account. Reply to this topic... × Pasted as rich text. Paste as plain text instead Only 75 emoji are allowed. × Your link has been automatically embedded. Display as a link instead × Your previous content has been restored. Clear editor × You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. Loading... × Desktop Tablet Phone Submit Reply Share More sharing options... Followers 34 Go to topic listing Recently Browsing 0 members No registered users viewing this page.
srom-otnik Posted March 21, 2018 Author Report Share Posted March 21, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. jorg35 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted March 21, 2018 Report Share Posted March 21, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Czekam zapewne nie ja jeden .Jestem fanem Twoich modyfikacji od samego początku .Już z góry pragnę podziękować. polpek likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krism0156 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Czekam na linki do pobrania i testuje. Od zawsze siedziałem na Twoich systemach i tak też będzie z dychą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzysieka2 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krism0156 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Siemka. Od lat jestem fanem sromotnikowych modyfikacji. Świetnie, że jest win10, ale czy w tym obrazie jest tylko jedna wersja krojenia? Zwykle jest lite, ultra czy więcej. Tu wymieniono tylko jedną. Fakt czy przeoczenie? Dzięki serdecznie za powrót Sromotniku!! Wydaje mi się, że póki co jest tylko jedna wersja żeby zobaczyć jak to hula z czym są problemy itp itd. Jak będzie ok to twórca pewnie zrobi core, ultra, lite. Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
henryt Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Witam, jak z instalacją na dysku SSD NVMe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gumish93 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Dziś nie zdążę pchnąć na MEGA obrazu, bo jeszcze się kompresuje i zejdzie ok pół godziny. Po pracy wrzucę na serwer i przed wieczorem będziecie sobie już testować. Luz . Poczekam ;p . Potestuje się na realHW . Pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest krzysieka2 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Spoko. Temat win10 rozwiną się w wątku o modzie 8.10 jakby ktoś szukał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacekdino Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O bardzo szybciej chodzi ten od tego oryginalnego z microsoftu? Bo mam już porobione wszystko w systemie ale zainstalowalbym cos szybszego. Oplaca się? To nie jest forum "wróża Macieja"... Nikt Ci na to pytanie Kolego nie odpowie, dopóki sam na swojej konfiguracji tego nie sprawdzisz. Wtedy wydasz werdykt czy Ci się opłacało czy też nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Pytanie brzmi - na jakiem kompilacji/wersji Windows 10 bazue ten mod? RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! lubang likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
janek917 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 @janek917 w jakim celu cystujesz cały post? W dodatku nic nie piszesz, dając sam cytat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Prezentuje się fajnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 zainstalowałem...śmiga aż milo zresztą jak wszystkie inne Sromotniki .do podstawowej (jak dla mnie) pracy idealny. czy da się usunąć sklep i bitdefendera nie potrzebne mi to a tylko zaśmieca system. pytanie drugie czy do tej 10 da się użyć twojego modu z 8 ciemne ikonki?super wygląda jak są takie ciemne ikonki. To miło, że śmiga aż miło Ustaw usługi domyślne, następnie w menu Start, w folderze Aplikacje - klikasz ppm na sklep i odinstaluj. Drugi sposób w TUNING masz przynajmniej dwa programy do trwałego usuwania apek i Sklepu. A o ikonach czarnych pomyślę na samym końcu, jak zrobię iso z 3 wersji. Tych ikon z 8.1 po pierwsze nie zainstalujesz na 10, a nawet gdybyś się na siłę uparł ręcznie podmienić biblioteki to system raczej nie wstanie po takim zabiegu. Na razie testujcie, żebym wiedział, co poprawić - oczywiście jak się da... P.S. Aktywacja własnym kluczem udała się Wam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 po tobie nie da się niczego poprawić dzięki za info czekam na czarne ikonki.(są rewelacyjne) mam licencje Windows 8 pro i 10 mi aktywowało.....ale twojej 8 jak ją zainstalowałem przed 10 niestety klucza z biosu nie przyjęło.ale ważne ze Windows 10 jest aktywowany. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted March 22, 2018 Author Report Share Posted March 22, 2018 Już robię Ultra Lite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fotahix Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Hmm co z wersjami Ultra Lite i Core, będą czy raczej zostanie jak jest ? Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 O dzięki widocznie coś pominąłem bo czytałem trochę na szybko ! Szkoda że tak wypadło że dwa dni temu zainstalowałem 8.1 bo musiałem dać formata ale i 10tkę się przetestuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrian54 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 pobawiłem się trochę i zeszłem na 47 procesów w tle. sklep wywalony . defender security center wyłączone ale nie mogę wyłączyć zapory defendera pomimo wpisu w rejestrze i ustawieniu na1 po restarcie defender ciągle aktywny . nie ma to wpływu na działanie sytemu(ja defendera nie lubię). office 2010 działa bez problemu. system szybki stabilny .na obecna chwile nie znalazłem problemów w działaniu systemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lion Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pobranie. instalacja i aktywacja bezproblemowa. System RAKIETA. Dzieki!!! aqua123 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyziu Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Jak wyłączyć aero paska zadań ? :/ @edit znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 adrian54 komendą go usun przez powershella i wywal 2 foldery windows defender z program files. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 RS3 - 1709 Witajcie! Link gotowy. System sprawdziłem na ile mój sprzęt pozwala. Więc do podstawowych prac - office, internet, muzyka, filmy, nadaje się. Resztę Wy wychwycicie. Przeróbka ma niewiele wycięte, ale niestety w przypadku Dychy to i tak już niebezpiecznie dużo - z nią trzeba ostrożnie. To po 64-bitowym XP, który był moim najtrudniejszym wyzwaniem (na szczęście nie poległem na nim), to Win 10 RS3 jest na drugim miejscu. Spędziłem nad nim dużo czasu, często kończąc np o 3 w nocy. Mam nadzieję, że było warto. Z góry przepraszam, jak komuś ten system podniesie ciśnienie i uzna, że narobił sobie niepotrzebnie smaków oraz że stracił czas. Jeśli okaże się, że ilość wad jest przyzwoicie mała, to z tej bazy spróbuję zrobić Ultra Lite oraz Core. Jak złapię trochę oddechu, to popracuję nad LTSB, będzie ciekawie... PZDR! srom-otniku jak bedzie LTSB bedzie mega super, poko co smigam na lapku z 7 i na kompie z 8,1 twoje systemy sa mega , pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diablos8 Posted March 22, 2018 Report Share Posted March 22, 2018 Pierwszy problem jaki zauważyłem to oczyszczanie dysku nie ma końca czekałem ponad godzinę i nic cały czas jest oczyszczanie - program antywirusowy Windows Defender Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts