m4s Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Pewnie jest usunięte.Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote
Lukasz84ka Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 1 minutę temu, m4s napisał: Pewnie jest usunięte. Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Szkoda,bo nie raz się przydaje... ale z tego co pisał Sromotnik to w wer. Lite nic nie ma na pisane o usunięciu... Quote
m4s Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 Sprawdź usługę przywracania systemu.Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Quote
sebio Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 nie ma opcji w tym modzie , a z 2 strony juz sie nie moge doczekać najnowszego moda 8.1 srom-otnika Quote
kamiloxf Posted February 9, 2019 Report Posted February 9, 2019 @srom-otnik Myślałeś może aby udostępnić publicznie narzędzie czyszczenie oraz optymalizator usług ? Quote
srom-otnik Posted February 10, 2019 Author Report Posted February 10, 2019 7 godzin temu, kamiloxf napisał: @srom-otnik Myślałeś może aby udostępnić publicznie narzędzie czyszczenie oraz optymalizator usług ? Tak i zawsze taka myśl kończyła się wnioskiem - to jest jednoznaczne z końcem mojej pasji i wydawaniem kolejnych modów i udoskonaleń tychże narzędzi. Więc zostaje tak, jak jest moszter likes this Quote
TomHard Posted February 10, 2019 Report Posted February 10, 2019 12 godzin temu, Lukasz84ka napisał: Witam. Mam ktoś podobny błąd przy próbie utworzenia Punktu przywracania ? ew. jak mogę to na prawić, szukałem w necie ale nie znalazłem rozwiązania Ogólnie za system Autorowi bardzo dziękuje, Jak zawsze sztos [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Ja mam to samo i myślałem, że mam coś skopane. wersja lite. jednak to chyba taki mod. (jednak w opisie nie było o tym wzmianki) Lukasz84ka likes this Quote
stanq Posted February 11, 2019 Report Posted February 11, 2019 W dniu 9.02.2019 o 23:57, sebio napisał: nie ma opcji w tym modzie , a z 2 strony juz sie nie moge doczekać najnowszego moda 8.1 srom-otnika pozostaje czekac Quote
kolsek345 Posted February 14, 2019 Report Posted February 14, 2019 Wy chyba z nudów będziecie zmieniać na nowszy bo ten który jest teraz działa przecież znakomicie - złego słowa nie mogę powiedzieć. Quote
srom-otnik Posted February 14, 2019 Author Report Posted February 14, 2019 GOTOWE, jutro linki i opis w nowym wątku. PZDR! Lukasz84ka, jacekdino, R95K and 1 other like this Quote
skiszof Posted February 15, 2019 Report Posted February 15, 2019 Już robię przygotowania do instalki Quote
afgannobumbum Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 Gzie ten link bo aż mi się flaki przewracajo Quote
Crazy36 Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 8 minut temu, afgannobumbum napisał: Gzie ten link bo aż mi się flaki przewracajo Link do nowej wersji?Jeśli o to ci chodzi to masz nowy wątek tam znajdziesz link. Quote
R95K Posted February 16, 2019 Report Posted February 16, 2019 54 minuty temu, afgannobumbum napisał: Gzie ten link bo aż mi się flaki przewracajo Jest nowy temat założony wystarczy patrzeć uważnie Quote
ValNar Posted February 17, 2019 Report Posted February 17, 2019 Przeczytałem każdy post z tych 16 stron... zrobiłem notatki... i wychodzi na to, że zainstaluję kolejną wersję moda, ale może komuś się przyda (szczególnie do wersji 'Ultra Lite' oraz 'Core'): 1. Problem z instalacją programu -- włączyć tymczasowo konfigurację domyślną w 'Optymalizatorze Usług'. 2. Problem z instalacją 'Visual C++' -- włączyć usługę 'TrustedInstaler'. 3. Problem z wejściem do 'Ustawienia komputera' -- włączyć usługę 'WSService' (HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\WSService -> Start -> 3). 4. Problem z instalacją ESET może wynikać z usunięcia modułu zdalnego (m.in. usługa 'TermService'). 5. Starsze gry mogą wymagać 'DirectPlay' (Programy i funkcje -> Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows -> Składniki starszej wersji -> DirectPlay). p.s. SROM-otnik kolejna wersja uwzględnia powyższe problemy? janben likes this Quote
jankowalski666 Posted May 9, 2023 Report Posted May 9, 2023 Hej, Zainstalowałem na M6600 win10 h1 od sromotnika. Było git. Jednak jeszcze chciałem urwać 10% wydajności... i nie pykło. Kwerstia jest taka, że komp się zatrzymuje się na boot screenie Della (albo na 50 procent paska, czy na 99%), nawet do biosa nie mogę wejść, tzn. pojawia się "loading setting menu" po naciśnięciu F12, ale tu też się wiesza. Sorka nie mogę pisać, bo enter mi padł W skrócie serwis lapków sugeruje usługę za 500 zł, bo podobno ma być reset biosu i lutowanie czegoś na płycie głównej. Pozdrawiam i liczę na jakieś fajne rady Quote
Recommended Posts