kamiloxf Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 @srom-otnik A jesteś w stanie zapodać jakiś przybliżony termin wydania 8.1 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted January 14, 2019 Report Share Posted January 14, 2019 Proponuję albo pokasować stare posty, albo rzeczywiście wydzielić nową wersję do oddzielnego tematu. Dziwnie wygląda mój post o uszkodzonym obrazie z datą 2018 roku, w temacie o systemie z 2019 roku @wysłałem zgłoszenie do moderatorów z taką propozycją Ewentualnie - zróbta @srom-otnik poddział tylko na jego mody, będzie przejrzyście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Layon Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 12 godzin temu, Franc napisał: Usługa Defragmentator dysków jest uruchomiona (inne usługi są na domyślne dla Windows) i dalej trwa Optymalizacja w tle - widzę, że tylko u mnie (wersja HP), jakoś to przeżyję Nie tylko u Ciebie, mam to samo (wersja HP + dysk SSD) optymalizacja w tle trwa bez końca??? I mam jeszcze jeden problem z funkcja "czyszczenia". Po użyciu tej funkcji czyści mi wszystkie dodane reguły blokowania w rozszerzeniu " ADGUARD" i nie tylko w przeglądarce Opera, i tu nad mienię że w poprzedniej wersji tego systemu, problemu nie było. Pytanie do kolegi @srom-otnik, czy dodawałeś jakiś dodatkowy skrypt do funkcji czyszczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna.parker Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 18 hours ago, Franc said: Srom-otnik - poprawiałeś Optymalizację w tym wydaniu? Po instalacji sterowników i programów uruchomiłem Czyszczenie - na koniec tylko migał mi z trzy kwadranse dymek "Turbo" w zasobniku - w poprzednich wersjach był niewidoczny. System postawiony na dysku SSD . N Ten sam problem, po uruchomieniu Optymalizacji/Czyszczeniu, trwało to ze 4 godziny, po czym poszedł restart. W procesach pracowało cmd.exe, szkoda, że ukryte co się robi, fajnie byłoby wiedzieć. PS. W sromotnikowym Win81 opcja czyszczenia skasowała mi na amen prywatne ważne pliki z Pulpitu, także ostrożnie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 Mi tam opcja Czyszczenie nigdy nie skasowała prywatnych plików (a używałem różnych modów Srom-otnika), zainstalowałem system ponownie, uruchomiłem Czyszczenie zaraz po instalacji, pomęczył się trochę i w końcu wyświetlił się dymek o poprawnym zakończeniu optymalizacji rozruchu (w poprzednich wersjach moda było to ukryte). Zainstalowałem sterowniki, podstawowe programy, uruchomiłem ponownie na próbę Czyszczenie i znowu Optymalizacja trwa .... To jedyny zonk jaki zaobserwowałem do tej pory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
srom-otnik Posted January 15, 2019 Author Report Share Posted January 15, 2019 Witam, moi drodzy, przefajnowałem z optymalizacją i czyszczeniem - dodałem zbyt agresywne linie kodu skryptów. Dziś będzie wszystko poprawione i wydam wersję mam nadzieję ostateczną. A poza tym co zgłaszacie OK? moszter likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
my_g0t Posted January 15, 2019 Report Share Posted January 15, 2019 3 godziny temu, srom-otnik napisał: Witam, moi drodzy, przefajnowałem z optymalizacją i czyszczeniem - dodałem zbyt agresywne linie kodu skryptów. Dziś będzie wszystko poprawione i wydam wersję mam nadzieję ostateczną. A poza tym co zgłaszacie OK? Śmiga jak ta lala. Czekam zatem na jeszcze lepszą wersję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anna.parker Posted January 16, 2019 Report Share Posted January 16, 2019 On 1/15/2019 at 4:19 PM, srom-otnik said: A poza tym co zgłaszacie OK? Wszystko super. Siedzi system na 3 już maszynach i jest to chyba najlepsza wersja customowego Windowsa 7 jaki wyszedł, jak dla mnie. Bóg zapłać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yuuki Posted January 17, 2019 Report Share Posted January 17, 2019 Drogi Srom-Motniku, dlaczego wątek stał się archwialny? Czyżbyś miał zamiar zrobić upload mixV2 ?? Wbijam, na forum a tu BOOOM linki skasowane :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted January 17, 2019 Report Share Posted January 17, 2019 Jest osobny temat do nowego wydania (v2019) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 Dlaczego usunięto linki do pobrania systemu ?. Można jakoś poprosić autora o przywrócenie ich ?. Wiem , że jest nowa wersja z 2019 roku ale zależy mi na wersji core tej oto wersji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbielak012 Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 30 minut temu, sebakillerpl napisał: Dlaczego usunięto linki do pobrania systemu ?. Można jakoś poprosić autora o przywrócenie ich ?. Wiem , że jest nowa wersja z 2019 roku ale zależy mi na wersji core tej oto wersji. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Franz Maurer likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franz Maurer Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 @mbielak012 Dziękuję Ci serdecznie mbielak012 likes this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 Godzinę temu, sebio napisał: a ja mam pytanie zaintsalowalem ta wersje mna lapku i jest problem ze skypem, i all player pilot nie umie sie zalogowac wylaczylem zapore, odinstalowalem antywirusa a lapek poki co polaczony przez wifi macie jakies pomysly? Która wersja Skype? Jaki dokładnie problem ze Skype? Która wersja moda? Ja nie miałem problemów ze Skype, allplayera nie używam, pisz na przyszłość dokładniej, a przed wysłaniem swojego posta przeczytaj go Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 praktycznie każda wersja skype , podaj logi i haslo sie sie kolko kreci i nie loguje mnie , system sromotnika najnowszy Win JG7 HP&Pro x64 v2019, lapek polaczony przez wifi, zapora wylaczona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Franc Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 Miałem kiedyś coś podobnego podczas pierwszego uruchomienia starej wersji Skype na świeżym systemie, instalacja najnowszej wersji załatwiła sprawę, jak próbowałeś najnowszej to nie wiem czemu połączenia nie może nawiązać (może spróbuj później), poza tym to nie jest poprawny temat wersji moda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebio Posted January 27, 2019 Report Share Posted January 27, 2019 wiem dlatego napisalem tam w prawidlowym temacie pierwszy raz takie cos mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xech Posted January 15, 2021 Report Share Posted January 15, 2021 czy jest możliwość pobrania tej wersji win7 ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ziomek1993 Posted January 16, 2021 Report Share Posted January 16, 2021 8 godzin temu, xech napisał: czy jest możliwość pobrania tej wersji win7 ??? Masz w dziale modyfikacji sromotnika nowsza wersję 7. Szukaj sobie na chomikuj bo sromo już nie udziela wsparcia temu modowi. Pokasował obrazy jak i cały wątek z pierwszego posta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts