Jump to content

Windows 8.1 with update 3 - 32 I 64 Bit PL -13.4.21r


Jakub
 Share

Recommended Posts

W dniu 10.05.2021 o 16:24, Jakub napisał:

Spoko. Nazwałeś system win ultimate tylko przypomne Ci kolego że w sprzedaży masz wersje Core i Pro dla 8.1/8. W 10 masz Home i Pro  i inne.

 

Ultimate kojarze z windowsa 7. Co do linuxa 3/4 lata temu siedziałem na : kubuntu, fedora,  Linux jest fajny ale trzeba dużo komend znać itp. 

1). Nie ja tak nazwałem system i trzeba umieć go samodzielnie spolszczyć ,

      gdyż występuje tylko w j.angielskim i dlatego NIE jest w POLSCE sprzedawany.

 

2). To jeszcze mało kojarzysz - robiąc przy tym "byki ortograficzne".

       Linux wcale NIE-wymaga znajomości wielu poleceń,

       lecz uwagi i zdrowego rozsądku... B) .

 

3). Popraw lepiej - Swoją ortografię...

 

 

 

Godzinę temu, jkaw napisał:

Panowie jak zlikwidować logo. Mimo aktywacji nie znika. I jeszcze ta uwaga . Pomóżcie. Pozdrawiam

Ustaw prawidłowo > SecureBoot...

Link to comment
Share on other sites

57 minut temu, pawelek1980 napisał:

może to pomoże [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dzięki. Poradziłem, włączyłem funkcję w BIOS-ie. Pozdrawiam

Link to comment
Share on other sites

@JakubTy zawsze coś spitolisz :D jadę komendami od lat i żadnych problemów nie ma. Robisz jakieś kombinacje alpejskie to masz...

 

10 godzin temu, Bronson napisał:

Jednak nie taki pikuś, instalowałem dwa razy system z 13.04.21r i  nie mogę aktywować "NetFramework 3.5", w wersji 08.12.20r nie było takiego problemu.

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

 

 

 

 

A jednak pikuś tylko podstawowej wiedzy brakuje. Otóż w systemie nie ma plików instalacyjnych i prosi o podanie źródła, które jest np na oryginalnym ISO.

 

a z tymi aktualizacjami to śmiech na sali więc...

Link to comment
Share on other sites

1 godzinę temu, GT500s napisał:

A jednak pikuś tylko podstawowej wiedzy brakuje. Otóż w systemie nie ma plików instalacyjnych i prosi o podanie źródła, które jest np na oryginalnym ISO.

 

Wiem że w zainstalowanym systemie nie ma plików instalacyjnych do Framework-a, jako źródło podałem ISO Jakuba i się nie dało, zapodałem też z oryginalnego od MS i też nie poszło, coś jest w systemie nie tak że nie chce ruszyć, system był instalowany dwa razy na czysto i ten sam błąd, z innymi systemami idzie bez najmniejszego problemu w tym Twoim też.

Dotyczy to ostatniej wersji od Jakuba, poprzednie były ok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information