Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam poszukuje wina 7 takiego który będzie zużywał mało ramu czyli gdzieś 300-500 mb i by ciągnęły na nim wszystkie programy podam specyfikacje

Nvidia Geforce 210

amd sempron 3400+

1.5gb ram

Posted

Na to to najlepiej XP 5.1lite33 masz go w dziale Modyfikacje XP a jak już uparty to szukaj Windows'a 7 32bit :)

Posted

ja używam aktualnie xpeka ale xpek mi się już znudził !

dało by rade znależć jakiegoś wina który by uciągnął wszystkie programy, gry ?

wiem że mogłem poszukać ale znając życie to bym znalazł wina który by nie odpalił żadnych programów

Guest FoRMaT2007
Posted

Ja polecam ten system [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Nie kombinuj na takim konfigu to tylko XP nie ma co się pchać w Windows 7 bo odczujesz pobór ramu

Posted

Nie kombinuj na takim konfigu to tylko XP nie ma co się pchać w Windows 7 bo odczujesz pobór ramu

Popieram jak najbardziej. Przy takich parametrach tylko XP. Niema co kombinować z innym systemem, tylko sobie pogorszy a nic nie polepszy. Kolego Mati1122 posłuchaj dobrych rad i zostań przy XP

Posted

Oczekujesz by na tak słabym CPU (1 rdzeń niskotaktowany) i skromnym 1,5gb ramu by wszystkie programy hulały ?? Zapomnij!!

Zmień ten pc na coś przynajmniej z am2 i dwoma rdzeniami wsadź tam z 4gb ramu i będzie gitara, a swego sprzedaj za czteropak :)

Posted

Może złóż zamówienie u świętego Mikołaja, bo to ten sam poziom oczekiwań. Totalny zabytek Sempron z 1,5GB Ramu i mają chodzić wszystkie programy i gry, tak? No chociaż mi to humor poprawiło w ten ponury dzień. Btw. na OLX można za 200zł kupić całą budę ze starym, dobrym Intelem C2D, 3GB Ramu i lepszą grafiką niż ten GF210. Sam ostatnio kupiłem taki dla znajomych. A jak nie, to zostań przy XP jak ci ludzie radzą, bo "znudził mi się" to nie jest żaden powód do zmiany.

Posted

to zostań przy XP jak ci ludzie radzą, bo "znudził mi się" to nie jest żaden powód do zmiany.

To niech se motyw zmieni poza tym tyle w sieci jest różnorakich wersji xp nie przypominających xp.

Posted

Chociaż może jest dla Ciebie jakieś wyjście.

Wgraj sobie Win JG7 ThinPC.

Mam wgrany właśnie taki Windows 7 na starym IBM T43 (który ma 2gb ram i jednordzeniowy procek 1,8ghz).

Zużywa około 350mb RAMu z 2GB dostępnego.

Jeszcze jak ustawisz sobie "Dopasuj do najlepszej wydajności" to będzie zużywał około 320mb RAMu.