razor1995 Posted October 24, 2017 Report Posted October 24, 2017 Mnie osobiście irytuje konieczność przeklikiwania tego komunikatu po rozłaczeniu z sesją TeamViewera. Okazuje się, że łatwo można temu zaradzić, wystarczy modyfikacja jednego klucza rejestru Wobec tego idziemy do klucza HKEY_CLASSES_ROOT\TeamViewerSession\shell\open\command i usuwamy zawartość domyślnego klucza. Ma zostać pusta wartość, jak na screenie: Restartujemy TeamViewer, gotowe Quote
Guest Posted June 17, 2018 Report Posted June 17, 2018 A jak się pozbyć okienka przy zamknięciu TV ?? ten z info o biuletynie ? Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.