annonying_anoni Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Witam Poszukuję najlepszej oferty na kartę Moje wymagania to rok ważności konta oraz jak najniższe ceny za minutę bez żadnych pakietów. Wg mnie najlepsze a2 mobile ,ale może się mylę Quote
Franc Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Było kilka dni temu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
annonying_anoni Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 Ale tam są inne wymagania co do oferty ,czytać umiesz ? Quote
LAGUNA Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Zerknij sobie na tę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
annonying_anoni Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Play i virgin ma 30 gr za min ,a a2 mobile tylko 10 gr/min ,mi nie chodzi o kopiuj wklej Quote
LAGUNA Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Play ma 30 gr za min Ma też 0 gr. przez cały rok. Taryfę dostosowujesz do siebie,więc najlepiej wiesz gdzie i z kim i jak rozmawiasz. Quote
annonying_anoni Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 Ja nie widzę tych 0 gr nigdzie ,nawet tylko w play. Quote
LAGUNA Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] po włączenie "STAN DARMOWY" chyba,że dzwonisz poza play. Quote
annonying_anoni Posted August 24, 2017 Author Report Posted August 24, 2017 A ten stan darmowy łączy się z rok ważności konta ,czy muszę zmieniać taryfę na "odNowa" ? Ta cała nowa taryfa "odNowa" śmierdzi mi trochę podstępem Edit: Już wiem ,nie można Quote
LAGUNA Posted August 24, 2017 Report Posted August 24, 2017 Konto masz ważne do wyczerpania środków,więc od Ciebie zależy ile będziesz miał środki ważne. Tutaj jak masz tą taryfę Play na Kartę odNOWA Stan Darmowy - włączsz bezpłatnie kodem *188# - rozmawiaj i SMSuj w Play za 0 zł Warunek jest taki,że raz w miesiącu musisz wysłać poza Play sms-a za 0,29gr do innej sieci. Jeśli nie masz nikogo w play,to się Tobie nie opłaca. Quote
Recommended Posts