Jump to content

Szkolenia - pozycjonowanie stron SEO w Google - pomocy

Recommended Posts

Posted

Witam,

szukam najlepszych i skutecznych szkoleń dotyczących pozycjonowania stron SEO w Google, Facebook na terenie Poznania. Czy ktoś poleci mi jakąś godną uwagi firmę na bazie własnych doświadczeń? Opinie? Czy dużo nauczyli? Czy warto było? Proszę o odpowiedzi osób, które mają pewne źródła informacji. Chcę wziąć udział w takim kursie.

Posted

Kolego  dobrą ?  - jest  tego tyle  jak śliwek na ziemi po  wichurze !  i każda -  każdy  mieni się  najlepszym fachowcem !

Najlepszym  fachowcem  będziesz  sam  jak  się  tego  sam  nauczysz  i na swoich błędach się poparzysz .

Jest  tego  sporo  w  sieci  ale jest to temat  rzeka  i  sporo  różnych  technik. Najlepiej  jak sam  sobie  taką  wiedzę  wychwycisz  i sam się zabierzesz  do nauki

a jak  szybko  się  cokolwiek nauczysz  to zależy  od  Twojej  percepcji .

Ściągnij  sobie  Rank Tracker Professional  sporo wiedzy teoretycznej od wujka  G i do  dzieła  a  sporo czasu  Ci to zajmie  i nie płać  " fachowcom "  za to co masz

za darmo  no  i dużo  zacięcia  bo  znam sporo co po miesiącu  ciskali  tym SEO  o ziemię.

Posted

astabian, ja nie miałem czasu sie uczyć tylko zleciłem pozycjonowanie mojej firmy własnie odpowiedniej firmie. A dokładniej agencji interaktywnej  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]