astabian Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Witam,szukam najlepszych i skutecznych szkoleń dotyczących pozycjonowania stron SEO w Google, Facebook na terenie Poznania. Czy ktoś poleci mi jakąś godną uwagi firmę na bazie własnych doświadczeń? Opinie? Czy dużo nauczyli? Czy warto było? Proszę o odpowiedzi osób, które mają pewne źródła informacji. Chcę wziąć udział w takim kursie. Quote
Guest Posted July 20, 2017 Report Posted July 20, 2017 Kolego dobrą ? - jest tego tyle jak śliwek na ziemi po wichurze ! i każda - każdy mieni się najlepszym fachowcem ! Najlepszym fachowcem będziesz sam jak się tego sam nauczysz i na swoich błędach się poparzysz . Jest tego sporo w sieci ale jest to temat rzeka i sporo różnych technik. Najlepiej jak sam sobie taką wiedzę wychwycisz i sam się zabierzesz do nauki a jak szybko się cokolwiek nauczysz to zależy od Twojej percepcji . Ściągnij sobie Rank Tracker Professional sporo wiedzy teoretycznej od wujka G i do dzieła a sporo czasu Ci to zajmie i nie płać " fachowcom " za to co masz za darmo no i dużo zacięcia bo znam sporo co po miesiącu ciskali tym SEO o ziemię. Quote
dawidekP Posted February 24, 2018 Report Posted February 24, 2018 astabian, ja nie miałem czasu sie uczyć tylko zleciłem pozycjonowanie mojej firmy własnie odpowiedniej firmie. A dokładniej agencji interaktywnej [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Recommended Posts