Jakub Posted May 29, 2017 Report Posted May 29, 2017 Witaj. Mam na imię Jakub , dzisiaj pokażę Ci w jaki sposób dodać programy do menu kontekstowego , przy użyciu edytora rejestru systemowego , na przykładzie windows’a 10 w wersji pro Ponieważ, sporo osób może mieć problemy z prawidłowym wyświetlaniem stron WWW, tyczy się to osób, które posiadają słabszy sprzęt i łącze internetowe, postanowiłem, ten artykuł zrobić w wersji tekstowej. Coś dla siebie znajdą też osoby, które mają lepszy sprzęt komputerowy i szybsze łącze internetowe. Takie osoby odsyłam na swój kanał YT, gdzie będą mogli zobaczyć filmy w 720p. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Moja twórczość [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 A taki mi potrzebny program coby usunął wpis z menu kontekstowego. Quote
VACek Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 Pokażę!! P.S. Film leży. ale on kara nas swoimi poradnikami Quote
Jakub Posted May 30, 2017 Author Report Posted May 30, 2017 Zmieniłem treść , oraz musiałem zrobić coś podobnego , więc idea jest podobna ale sposób działania różny , ponieważ YT zablokował mi materiał. Poprawiłem swój post. Quote
pirotaro Posted January 27, 2018 Report Posted January 27, 2018 Będzie poradnik jeszcze? Powiem że przydałby mi się pokaż/ukryj, wyczyść, opcje wyłączania w ppm Quote
Jakub Posted January 27, 2018 Author Report Posted January 27, 2018 Poradniki będa jak ogarnę resztę. Quote
Recommended Posts