Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam. Chcę wgrać na starego lapka Windowsa XP 9in1 od NiKKi. 

Jak będzie go najprościej i najbezpieczniej aktywować, instalując i używając wersji i klucza VLK, czy instalować wersję OEM i do tego instalować jakiś aktywator? Wolałbym ten zwykły klucz VLK, bo wydaje się prostsze ale czy to zalegalizuje go w pełni, ale nie jestem właśnie tego pewien i nie mam takiego klucza właśnie. Te z neta z google będą działać?

Zakładam nowy temat bo odpowiedzi na swoje pytania tutaj nie znalazłem.

Dzięki i pozdrawiam :-)

Guest FoRMaT2007
Posted

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

virustotal  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Posted

Słuchaj!! 

Znajdź sobie WPAKILL i po problemie.

Ja instalowałem xp home 32.

Nie wpisywałem żadnych kluczy.Przy instalacji pomiń i instaluj.Potem w trybie awaryjnym uruchamiasz wpa kill i patc"Jestem Idiotą"esz.I gotowe.Aktualizacje działają.

Posted

Witam,

żeby nie zakładać nowego tematu zapytam tu. Na Acer Aspire One D250-0BK instaluje XP Home SP3 i podając klucz z naklejki wyskakuje że Klucz nie prawidłowy. Próbowałem inne klucze i dalej to samo. O co może chodzić? Domyślam się że oryginalnie był tu XP Home SP3 i dlatego taki system próbuje postawić. Próbowałem na nim W7 Starter ale nie za bardzo da się korzystać z internetu. 

Posted

Pomiń podawanie klucza, systemy się zainstaluje i będziesz miał 30 dni na aktywacje a tu masz jak aktywować

Dzięki, poszło dalej. Nie sądziłem że na XP da się pominąć podawanie klucza, tyle razy instalowałem i jakoś nigdy nie próbowałem tego.

Posted

Pomiń podawanie klucza, systemy się zainstaluje i będziesz miał 30 dni na aktywacje a tu masz jak aktywować

a jakaś inna strona? Bo tam klikam i wszystko wisi.

A potrzebuję parę rzeczy takich do przerzucenia windowsa 7 na win xppos2009, windowsa 8.1 na win10, Office 2003 na 2010 itp

---------------

ogarnięte, przynajmiej win7 na xppoos2009.