Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja to niebardzo, aktualnie korzystam z Microsoft Lumii ale w szafie w zapasie mam nokię E52 oraz gdzieś jeszcze wygrzebałbym nokię 1600

moja babcia korzysta z nokii 3310

Posted

Aktualnie nie używam, lecz polecam gorąco z całego serca:

a_ca04b816.jpg

Zalety:

- niezniszczalny
- otworzysz nim każdą butelkę browara
- możesz kogoś uszkodzić, jeżeli na to zasłuży
- zaleje się (jest prawdopobieństwo, że będzie i tak żywy, jakby nic się nie stało)
- bateria (w dobrze zachowanych egzamplarzach wytrzyma z dwa tygodnie na jednym ładowaniu)
- zleci, to i tak jest cały. A jeżeli nawet w części się rozsypie - składasz i dalej działa

Wady:

- jak na stary wynalazek nie zauważyłem

:E

Posted

Co do niezniszczalności 3310 to niestety dobry mit ale ma ziarno prawdy w sobie, po upadku odskakuje obudowa i wypada bateria ale po złożeniu do kupy telefon działa, fakt rzucony w kogoś mógł wyrządzić krzywdę, a niekiedy odbić się od ściany i uszkodzić właściciela, miał sporo wad ale też ogromną liczbę zalet :) jego brat bliźniak z lepszym chromosomem czyli 3330 miał już dostęp do internetu :D

Posted

Do czego miała kiedyś i może dzisiaj posłużyć Nokia 3310 (2017) zobaczycie tutaj:

2 tygodnie bez ładowarki... to ma potencjał. ;)

"a jak dźwięk fantastycznie się zapisuje" :L

Posted

Mam i używam jako rezerwowej Nokii N9 na MeeGo 1.2 Harmattan PR1.3.

I mam też jako totalnie rezerwowy Samsung E1200 - dwa tygodnie bez ładowania umie wytrzymać i ma jedną grę - diamenty :D

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Posted

Mam parę starych w mózgu, cały czas w użyciu :E

Regularnie TRIMuję , parę razy robiłem Secure Erase i Sanitize i jakoś żyje.

:L

Posted

Jak w temacie

Używa ktoś z forumowiczów starych telefonów komórkowych?

Jakich modeli i dlaczego?

Kolego a Ty  co książkę  z dzielnicowym  piszesz !? że się tak dopytujesz ? :D   A tak na poważnie  pewno że się używa  bo są nie zastąpione  a  mam  tego całą  szufladę  co jedynie nie widzę to starej Motoroli  tak zwanej cegły  gdzieś mi ją wcieło :(