VACek Posted June 3, 2017 Author Report Posted June 3, 2017 Ilosc pobran ---- to każde moje uruchomienie Kodi nabija bo podczas uruchamiania programu się pobiera lista? tak w pewnym sensie, czyli za każdym razem jak kodi odświeża listę Dostep do list : LISTA GOLD + LISTA WOJTU ------ tu wybrałem listę WOJTU a czym jest LISTA GOLD ? GOLDVOD to samo co WOJTU tylko że sie różni ilością kanałów Quote
Nieobecny Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 Dzisiaj pobrane listy m3u - w odtwarzaczu VLC działa 99% kanałów z obydwu list. Wczoraj było pięknie, dzisiaj jest już biednie. Mało co działa i to głównie te nieistotne. Quote
VACek Posted June 4, 2017 Author Report Posted June 4, 2017 Dzisiaj pobrane listy m3u - w odtwarzaczu VLC działa 99% kanałów z obydwu list. Wczoraj było pięknie, dzisiaj jest już biednie. Mało co działa i to głównie te nieistotne. na kodi wszystko działa Quote
Nieobecny Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 To jest bardzo dziwne. Odtwarzacz nie sądzę aby miał jakieś znaczenie, bo jak działa, to działa. Plik m3u jest plikiem m3u. Żródło jest nieaktywne, tylko dlaczego jedni mają, a inni nie? Quote
VACek Posted June 4, 2017 Author Report Posted June 4, 2017 Coś musi być na rzeczy bo by autorzy nie dawali jako playlista pod kodi a pod wszelkie programy Quote
VACek Posted June 18, 2017 Author Report Posted June 18, 2017 P.S Playlisty jak i wtyczka już działają Quote
annonying_anoni Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 Działa wam polsat cafe na wojtu ? Bo mi nie Quote
djrys Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 no nie działa trzeba czekać na nową listę Quote
huubsoon Posted July 14, 2017 Report Posted July 14, 2017 Czy ktoś może ostatnio się rejestrowal? Quote
vegeta80 Posted July 15, 2017 Report Posted July 15, 2017 zarejestrowałem się i nie mogę się zalogować w ogóle, zmieniałem hasło dalej nie mogę o co chodzi?? Quote
VACek Posted July 15, 2017 Author Report Posted July 15, 2017 Dostęp dla nowych użytkowników chwilowo zablokowany Quote
VACek Posted July 15, 2017 Author Report Posted July 15, 2017 sharetv.pl pilnować i czytać uważnie Quote
Nieobecny Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Znowu nie można się zalogować, a już chyba nowy nie jestem? Quote
VACek Posted July 16, 2017 Author Report Posted July 16, 2017 Znowu nie można się zalogować, a już chyba nowy nie jestem? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wystarczy raz pobrać wtyczkę lub listy i w razie co w listach zmieniać początek adresu na taki na jakim jest nowa strona. Quote
Nieobecny Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Już wszystko wiadomo. Prace serwisowe. Za utrudnienia przepraszamy. P.S. Wie ktoś czy i ewentualnie gdzie można zdobyć listy, które były dostępne na Exsite? @adamkon chyba miał to źródło z innego portalu? Quote
VACek Posted July 16, 2017 Author Report Posted July 16, 2017 P.S. Wie ktoś czy i ewentualnie gdzie można zdobyć listy, które były dostępne na Exsite? @adamkon chyba miał to źródło z innego portalu? Sprawdzałeś ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Nieobecny Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Dzięki za nowe źródło. W tej dziedzinie nigdy za wiele - szybko wygasają. Quote
adamkon Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 P.S. Wie ktoś czy i ewentualnie gdzie można zdobyć listy, które były dostępne na Exsite? @adamkon chyba miał to źródło z innego portalu? Dobrze zauwarzyłeś ; portali z listami jest w brud ; wszystko stare i działające . Jak będzie nowe , to na pewno damy u nas . Quote
Nieobecny Posted July 16, 2017 Report Posted July 16, 2017 Dobrze że czuwasz. Ja w sumie nie oglądam z tego za dużo, ale czasem, gdzieś jakiś mecz itp. Quote
Guest Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 Jak ktoś chce się pobawić w kodi to: Zainstalować wtyczkę [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] i wpisać w ustawienia host: mycccam.sytes.net Port: 23450 pass: freecccam.cf user: user52b1 ... user52b200 a jak ktoś ma TV z androidem lub linuxa to instaluje odpowiedni oscam i wpisuje tą linijkę : C: my.timosat.com 23450 freecccam.cf user52b1 ( lub user52b200 ) PS. Link działa 24 godz ( ale nie problem generujesz drugi i jedziesz dalej ) Quote
Nieobecny Posted August 13, 2017 Report Posted August 13, 2017 Wielu dostawców playlist robi błędny zapis tekstowy, co powoduje błędy i niemożność odtwarzania. Wystarczy to wyedytować w notatniku do prostej postaci i wszystko działa(do czasu): Quote
zaba44 Posted April 2, 2018 Report Posted April 2, 2018 Jaki jest aktualny link do pobierania list? Jeszcze miesiąc temu pobierałem normalnie a teraz lipa Quote
MARCIN_ZIOMEK Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Niestety Wojtu twórca list skończył działalność.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]Po moją listę zapraszam na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
zaba44 Posted April 7, 2018 Report Posted April 7, 2018 Niestety Wojtu twórca list skończył działalność.[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] No niestety. Teraz trzeba szukać w razie potrzeby :/ Quote
Recommended Posts