Jump to content
WinClub

przemo83

Nowicjusz
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About przemo83

  • Rank
    Nowicjusz

Recent Profile Visitors

303 profile views
  1. moglby ktos wyjasnic co to za wersje Insider Preview? i co to za wersja Windows 10 1903? pytam bo na laptopie mam oryginalnego win10 i tam tylko 1809 poza tym widze 1809 jest z 3 maja a 1903 z 9 kwietnia - czyli niby kompilacja nowsza/wyzszy numer a starszy o miesiac wtf? lepiej sciagnac insider preview czy 1903 czy moze taka jaka mam na lapku 1809 sorki jesli juz ktos pytal // moje pytanie w skrocie: ktora wersja win 10 jest na obecna chwile najnowsza/tak by zawierala najnowsze aktualizacje itd.
  2. Witam, udostepnil by ktos aktualny link do: WimBOOT_x86_Asus_ME400C_PL_v001.iso z gory dziekuje //Edit: ogolnie mam uceglonego Asusa ME400, skasowana partycja recovery, zaden z zassanych obrazow nie chce zabootowac pomogl by ktos? :>
  3. Pamieci wczoraj sprawdzalem memtestem, sa sprawne, nawet od szwagra pozyczylem inne na chwile instalacji teraz wlasnie zainstalowalem Windows 7 Sp1 (x86.x64) styczeń 2016 winclub PL instalacja przebiegla bez problemu - wlasnie jestem w trakcie instalowania sterow... byc moze problem jest w myszce i klawiaturze bezprzewodowej na Twojej wersji, tak jak pisalem wersja od Mr.T poszla bez problemu...
  4. nie mam mozliwosci odlaczenia myszy i klawiatury (rzeczywiscie mam bezprzewodowe) kablowe gdzies kiedys wyrzucilem, na poczatku tez wlasnie myslalem ze to pamieci - zaczalem z nimi kombinowac, przepinalem, wypinalem kombinowalem z timingami, taktowaniem, napieciem i nic dalej to damo. bios tez byl resetowany, zaktualizowany do najnowszej teraz sprobuje zainstalowac wersje: Windows 7 Sp1 (x86.x64) styczeń 2016 winclub PL i dam znac czy ona dziala ogolnie od paru miesiecy chyba od wersji z lipca nie moge zainstalowac zadnej Twojej wersji systemu - w kazdej mi jakis blad sypie podczas instalacji probowalem: Windows.7.ESD.SP1.IE11.PL.x64.Lipiec.2015-NiKKA Windows.7.SP1.IE11.PL.x64.2015.12-NiKKA Windows.7.SP1.IE11.PL.x64.2016.01-NiKKA ostatnia wersja jaka mam teraz zainstalowana byla ze stycznia 2015 ona dzialala u mnie prawidlowo...
  5. Kurde podczas instalacji mam problem widoczny na ponizszym screenie: pendrive zrobiony rufusem (wpinany pod usb 2.0, 3.0), sumy kontrolne sie zgadzaja, blad pojawia sie podczas "konczenie instalacji", po wysypaniu powyzszego bledu komputer sie resetuje i tak w kolko... moglby ktos pomoc bo na szybko potrzebuje zainstalowac nowa winde :/
×
×
  • Create New...

Important Information