Skocz do zawartości

Hokey

Nowicjusz
  • Zawartość

    5
  • Posty z Chatbox

    0
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

O Hokey

  • Tytuł
    Nowicjusz

Ostatnie wizyty

73 wyświetleń profilu
  1. Jakie jest hasło do wstawki od Mr.T?
  2. O, faktycznie te stery co podałeś są nowsze. Czyli dobrze przeprowadziłem proces integracji? Czy gdybym tego nie zrobił, to mysz i klawiatura nie działałyby w ogóle w czasie instalacji?
  3. Jest tutaj wielu doświadczonych użytkowników, więc przedstawię swoją sytuację. 1. Platforma Skylake. 2. Ściągnąłem W7x64 od A-Team. 3. Użyłem USB Patchera od ASRocka. 4. Bootowalny USB zrobiłem Rufusem. 5. Na początku podczas instalacji peryferia działały ok. 6. Gdy system zbootował się po raz pierwszy z dysku, mysz i klawiatura przestały działać (moment kiedy trzeba wpisać nazwę użytkownika i komputera). 7. Pobawiłem się BIOS-em i wszystko ruszyło. 8. Po zakończeniu instalacji i wejściu na pulpit, zarówno mysz i klawiatura działały be zarzutu, ale pendrajwy nie działały na żadnym wejściu (2.0 i 3.0). Zmiany w BIOS-ie nic nie dawały. 9. Jakimś cudem (bo bez sterowników LAN nie miałem internetu) na innym dysku znalazłem sterowniki USB 3.0 od Intela. 10. Po ich instalacji wszystkie porty ożyły i teraz jest ok (po przestawieniu wartości w BIOS-ie na początkowe). Moje pytanie: Czy dobrze zintegrowałem sterowniki USB 3.0 z obrazem W7? Czy mysz, klawiatura i wszystkie porty nie powinny po takiej integracji działać od początku do końca?
×

Powiadomienie o plikach cookie